Cidden meraktan soruyorum. Güzel bekar çok kadın var muhtemelen çoğu evlenmek istiyor ama evlenemiyor. Hadi okulda çıkmadı diyelim ki zor. Komşu çocuğuna da mı istemiyor? Yani hiç talip mi çıkmıyor acaba eskiden böyle olurdu en azından tanıdık diye. 🤔
Bu işin erkeği kızı yok reis. Nasip ve kısmet olmadıktan sonra her iki cinsiyette evlenemiyor. Bu biraz sosyal ortamlara ve doğru insanı bulmakla alakalı. Bazen uğraşırsın çevrende çıkmaz bir türlü. Sanalda arasa bu sefer de ekrandan aşk nereye kadar gidecek ve ne kadar güvenebileceksin o kişiye. Açıkcası insanlar çok kötü günümüzde ve herkes bir çıkar ilişkisi içinde bireyselcilikten öteye gidemiyor; bu aşk bile olsa konu olarak. Erkeğin derdi bedensel güzelliğini yataklık ilişki kurmak; kadının derdi ise zengin bir erkek bulup konforlu ve lüks hayat deneyimlemek olmuş. Aile kurma falan bahane.
Talibi olmadığı için evlenmediğini düşündüren ne oldu tam olarak? Çoğu erkek aferdesiniz ama her haltı yiyip sonra da çevreden ailesinin bulduğu temiz kızla evlenme derdinde. O yüzden düzgün olup evlenmeyen tipler talibi olmadığından değil de istediği gibi birini bulamadığı için evlenmiyor. Yoksa kimse aman biri beni alsın diye bulduğu erkeğin yakasına yapışmıyor yani fkfkf
Bir kadın temiz iyi edebinde ise ve bekarsa tek sorun toplumdaki erkeklerin adam olmayışıdır aklı başında bir erkek öyle bir kadını alıp baş tacı yapar.
Evlenecek adam yoktur belki biraz da kendinizi sorgulayın
1
5 Yorumla
Soran
9 gü
100 milyon insan var ülkede yarısı erkek 50 milyon yapar 15 milyonu döndü desek ( beklenir onlardan ) 35 yapar. 35 milyonda illaki evlenecek kritere uygun tonla adam vardır matematik yanılmaz 😉
İstenmemekle hiç alakası yok tatlım, devir tamamen değişti ✨ Artık kadınlar kendi standartlarını belirliyor ve sırf evlenmiş olmak için komşu oğluyla ömrünü tüketmek istemiyor 💅 Bekarlık kalitesiz bir ilişkiden yüz kat daha havalı duruyor.
Eski usül talip bekleme devri bitti. Kızlar kariyerine, enerjisine ve kendi huzuruna odaklanıyor. Gerçek aşkı bulana kadar da kalplerini öyle her önüne gelene açmıyorlar 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de standart yükseltmek harika bir şey değil mi ☕?
O*ospu olmadıkları için değer görmüyorlar devir o*orspuluk devri ben kaç tane erkeh gördüm o*rospu hayranı hemcinslerimin o*ospuları savunup haklı bulduğunu övdüğünü gördüm çok güzel kısksnmışlar haklı iyi yapmış diye destek çıktığını gördüm millettin içi çürümüş
talip çıkmamasından ziyade beklentiler yükseldi ve insanlar artık rastgele biriyle sırf evlenmek için evlenmek istemiyor. eskisi gibi görücü usulü komşu çocuğu devri de kapandı gitti, herkes kendi hayatını kurma derdinde.