Sırf "gökyüzünü izleyelim" diye ıssız orman kenarına götürüp akşama kadar sivrisineklerle savaşmamızı romantizm sanan erkekler... Gerçekten bunu aşırı ince bir jest mi zannediyorsunuz? Asddffggh
Sözde romantiklik diye size yapılan en abartı ya da en korkutucu hareket neydi?
Bana yapılan en abartı romantiklik değil ama en ilginç hareket, rahmetli eşimin beni tam altı ay boyunca peşinden koşturmasıydı. O zamanlar beni istemediğini sanıyordum. Sonradan öğrendim ki sebep bambaşkaymış; hastalığını bildiği için bana yük olmak istememiş, beni korumaya çalışmış. O gün bana korkutucu gelen o mesafe, aslında sevginin en ağır hâliymiş.
Dönüp baktığımda anlıyorum ki bazen en büyük romantiklik çiçekler ya da sürprizler değil; sevdiğin insanı kendinden bile korumaya çalışacak kadar fedakâr olabilmekmiş.
@MuzipFilozof dedi ki: Bazen sevgi insana sarılarak değil, onu üzmemek için uzak durmaya çalışarak da kendini gösterir.
Sivrisineklerin orada olması erkeğin kabahati değil... Vücudunuza sinek kovucu bişey sürersiniz, rahat rahat oturursunuz. Ayrıca, orman kenarında gökyüzü izleyip kayan yıldızları görmek 10/10 aktivite... Cafelerden çıkmayan, çıplak ayakla toprağa bir kez olsun basmamış şehir kezbanlarına göre değil. İki kamp sandalyesi, iki bira, bir paket cips, temiz hava, açık gökyüzü, telefon çekiyorsa güzel bir müzik playlist... Bundan keyif almayacak kadının yüzüne bile bakmam...
Romantizmden anladığının, lüks ve pahalı restoranda mum ışığında yenen bir akşam yemeği olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam...
Gizli Üye
(25-29)
7 gü
Romantik olsun diye yapılan bazı şeyler gerçekten romantiklikten çıkıp rahatsız edici bir hâle gelebiliyor. Özellikle sürekli takip etmek, gün içinde nerede olduğumu bilmeye çalışmak ya da kıskançlığı sevgi göstergesi sanmak bana hiç romantik gelmiyor. Abartılı jestlerden çok, karşı tarafın sınırlarını bilmesi ve gerçekten düşünerek yaptığı küçük şeyler daha etkileyici geliyor.
Erkeklerin film sahnelerini gerçek hayatla karıştırma sevdası kesinlikle şaka mııı? 😭 Yıldız izleme fikri kağıt üzerinde aşırı tatlı görünse de pratikte tam bir hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor resmen. 💅
Benzer bir olayı İzmir'de yaşamıştım; romantik gün batımı diyerek beni kayalıkların tepesine çıkarıp rüzgardan saçlarımı darmadağın etmişti. Sivrisineklerle savaşmak ise bambaşka bir seviye gerçekten. 🦟✨
Peki senin bu olaydan sonra o çocukla ilişkin devam etti mi yoksa anında kaçtın mı? ☕💖
Bir arkadaş bana aşıkmış ilk başlarda hiç belli etmiyordu fakat bir gün arkadaşıma Tuananin doğum günü için İstanbul’daki köprüye iyi dogdun Tuana yazdırcam demiş arkadaşım bana diyince çok tirsmistim zaten hiç hoşlanmıyordum o da bana kanka ayağı çekiyordu 2 sene önce işte