Askere gitmeden önce kolundaki saati çıkarıp kurcalamaya başlamıştı. Merak edip napıyorsun diye sormuştum tabi. O da pilini çıkarmaya çalışıyorum dedi, baya uğraştı ama becerememişti 🙃 en sonunda saati koluma takmıştı, takarken de "saati 02:54'e ayarladım ( ilk seni seviyorum dediği an) pilini çıkarmaya çalıştım ama beceremedim sen çıkar mutlaka. Ve ben gelene kadar da o saat hep 02:54 ü göstersin her baktığında o anı tekrar yaşa seni ne kadar sevdiğimi hiç unutma" demişti. Ve eve geldiğim zaman saatin pilinin bittiğini farketmistim 🙃 Hiç unutamayacağım nadir anlardan biri 💜
34 Yorumla- +1 yıl
Çok romantik gözlerim doldu
En İyi Cevaplar
+1 yılÜff be. Şöyle popoya sahip olmak için ne yapabilirim ahahahajajnan
31 Yorumla
Soran+1 yılSquad jdjcjdmgd
Yaşamadım :')
15 Yorumla
Soran+1 yılBelki de ihtiyacin olan böyle bir popo
Soran+1 yılSenin de kalbin büyüktür jdjdj
Soran+1 yılTabi hfhfjd
Lise deki ilk günümde koridorda kız bana omuz atmıstı sonra napıyosun sen ya dedi, sonra burun buruna geldik, gözlerin deniz gibi hem mavi hem derin dedim galiba aşık oluyorum dedim dudağından öptüm döndüm arkamı gittim 2 gün yüzüme bakamadı sonra 2yıl çıktık.
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel, hangi kanalda oynadı bu dizi
- +1 yıl
Haklı konumda haksız düşenler var ya. Onu gibi bişi bu da bir gün yaşarsan beni hatırla. Kendimi küçük durumdan ustaca haklı duruma cıkardım. 3 5 kişi izliyordu zaten sonra kıza haber göndrdim küçük bir tablet te cikolada yanında. Aksam üstü okul cıkısı buluştuk konuştuk özür bile dilemedin benden dedi sapıkmısın beni öpüyosun dedi. Bana omuz atan o oldugu için tüm kartlarını açmış oldu.. Kafanı kullan yoldan tanımadığın hatunla bile bir bakmışsın cıkmaya baslamıssın inan bana
Soran+1 yılBenzer şeyler oldu benimde , takılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılKoronadan önce sevgilimizin olabildiği dönemlerde mudanyaya gitmiştik. Akşam geçe kalınca hava buz gibi olmuştu. G*tüm donuyordu. 2 mal soğukta kapalı, sıcak bir alan arayacağımıza gitmiş denizin karşısında karanlık haldeki kapkara denizi izlemeye çalışıyorduk. Sonra üşümeye başlayınca birbirimize sarılarak ısınmaya çalıştık. Nasıl bir g*ri zekalı isem donarken bile deri ceketimi manitime vermeye çalışıyordum. Hatırlayınca içimi bir üşüme kapladı
02 Yorumla
Soran+1 yılMecnun gibi üşüdün mü diyip, Tarzan gibi çıkmasaydin o zaman deseydin
- +1 yıl
Zaten o da o kafadaydı. Ben kıyamamıştım. Nasıl ona kıyıp onu terk ettim hala anlamıyorum. Neyin kafasını yaşıyormuşum bende anlayamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2020 'ye evimde sevgilimle girdiğimde gece 00.00 da o bir anlık birbirimize bakışmamız ve hayatın slow motion olması :D Böyle anlar hayatta çok nadir başa gelir hala hatırlıyor olmam bir yandan güzel bir yandan üzücü.
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden üzücü, ayrı misiniz
Soran+1 yılGeçmiş olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılEşimle yeni evlendiğim sıralar 10 günlük falan evliydik yurt dışına dönmek zorunda kaldım ve ayrıldığımız sıra ikimizde sarılıp ağlamıştık enn romantik anımdı 🥺
10 Yorumla Gerçekte diyil ama ruyamda yasamiştim bir erkekdi ruyamda o benim sevgilimdi ben ona küsmüştüm oda benim arkamdan haklasip bana sarilmisti sonrada boynumdan öpmüştü çok güzeldi 🥰 yüzünü göremedim ama 😕
126 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşamıştım bunu
- +1 yıl
@leylaQq sakın yanlış anlamayın dediğimi rüyanıza veya gerçekte olmasına bir sey demedim. Hislerinize ve hissettiklerinize rüya bile olsa saygı duyarım. Ve demekki size saygı duyulmasını kırıldığınızda özür mayetinde size sarılıp öpmesi derinden etkilemiş. Çünkü gerçek hayatta bir cok kızın kadının bir erkek tarafından kırıldığında bu tarz davranışla karsılaması bindebir olur.
- +1 yıl
@leylaQq zaten o kızlar yüzünden bu haldeyiz özür dilerim dersin ezik derler cicek alırsın enayi olursun, yüzük alırsın km aldatılırsın, seversin terkedilirsin, evlenme teklifi edersin reddeder gider olmayacak adamlarla evlenir sonra boşanır.
İşin özü bir kadın saygıyı hakediyorsa önünde eğilip ayaklarına kapan özür dile seni affeder bagrına basar. Ama dediğin gibi şımarık parayla hediyeyle affediyorsa önüne eğildiğinde kendini kücük düşürsün bir de üstüne alay eder seninle. Rabbim herzaman karakteri güzel kadına erkeğe saygısı olan insanlarla karşılaştırsın bizleri. Kadına şiddete karşıyım. Ama şiddtetli sevgiyi severim... - +1 yıl
@leylaQq kesinlikle doğru söylüyorsun. Kaderden kaçamazsın. Adam düğün gecesi karıkoca trafik kazasında ölüyor daha 1 saat olmuş düğünleri olalı kadere bak. Baska bir haber Adam kadın birbirlerini tanımıyor feribotta yer veriyor kadına. Çay simit muhabbet derken 1 hafta sonra evleniyorlar ne güzel dimi. İyi veya kötü 2si de kader dimi. Senin dediklerine örnek oldu sanırım. Sevgilin var mı ya da evli misin bu arada?
- +1 yıl
@leylaQq ciddi olamazsın valla annen şaka yapmıyor gibi duruyor yarın alır gelir büyük boy bidon kurar turşunu 👍 yarın bir gün sirke sarımsak bişi görürsen kaç hemen 😁 şaka bir yana sen mi istemiyorsun yoksa karsına mı cıkmadı seninle evlenecek afedersin g.. t korkusu olmadan seni sırtında tasıyıp sorumluluk alacak biri.
- +1 yıl
babam beni evlendirmek istiyordu bir arkadasinin oğlu ile ama ben istemiyordum çocuğu görmemistim bile yemek yemeye gittik birlikte o aksam çocuğun yüzüne bile bakmadım ama baktığını hisedebiliyordum babasını çağırdı babasına demiş ki kızın gönlük yok galiba suratı asık istemiyor simdi o cocuk ablam ile nisanli ve çok mutlular 😊 ben evlilkten korkuyorum o kadar bosanan var ki o diil de çocuklar ortada kalıyor onlara yazık. Bilmiyorum ya insallah birgün hayalimdeki adamla evlenirim çocukluğumdan beri her gece yatağıma girerken yorganımı üzerime çekerdim sonra ellerimi açıp dua ederdim allahım bana içki içmeyen siqara çekmeyen bana el kaldırmayan kötü söz söylemeyen aileme saygı duyan beni cok seven biri nasip et 3 kere de amin derdim elimi yüzüme götürüp ve hayla ediyorum da 😅
- +1 yıl
Ya bildiğin baban seni götürmüş görücü usulu evlendirmeye ya bir de işin garibime giden kısmı ablanın o cocuk la nişanlanması bari baska cocuk olsaydı keşke tamam derdim baban şansını denemiş hangi kızım giderse diye. 😊😉 Evet ya evleniyorsun kadınına sahip cıkmıyorsun sorumluluk yok hani laylaylom hayat sanıyorlar her seyi lise üniv hayatı gibi değildir evlilik. Sorumluluk ister saygı sevgi ister evlilik bu üçü varsa yürür yoksa insanlar maddiyattan bosanmıyor saygısızlık küfür hakaret dayak sonra karıcım yapma boşama beni. Cocuk ayrı bir durum ya 5 yasında kız cocugu gecen gün gözünün önünde babası karısını yerlerde tekmeledi. Bunu izleyen kadın kız evlenmek ister mi sen de haklısın tabi benim içim gitti kapattım videoyu. O cocuk ne olacak boşancak o kadın mecbur. Bir de üstüne tehtit alacak hapisten cıkınca yine basına ekşicek şerefsiz. Allah ıma şükür olsun 4 sene önce sigara içki tamamen hayatımdan cıktı. Kızın birine 1 kere tokat attım o da üniv de idim tuvalette biriyle öpüşürken gördüm bir daha kimseyle cıkmadım ünivden sırf boynuzlu demesinler diye cünkü bunu biri yaparsa hepsi yapacak belki.
Amin diyelim ozaman bizde ben yanlış kişiyi hayatımdan 4 sene önce cıkardım hala dogru kişi bekliyorum kısmet hersey insan olgunlaştıgında sazan gibi atlamıyor hemen yıllar gecse de bekliyor ki yine üzülmesinden daha iyi geliyor bana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemeğe davet eden sınıf arkadaşımla gece yarısına kadar oturduk. Hafif müzik açtık balkonda dışarıyı seyrederken birden önüme geçip bana sürtünmeye başladı. Bende beline sarıldım öpüştük deliler gibi ve ertesi gün uyandığımda çırılçıplak yatakta bulduk kendimizi. Öğlene kadar hiç çıkmadık yataktan çok romantik güzel bi andı. 1 yıl çıktık ayrıldık ama o anı unutamıyorum.
00 YorumlaHorozun bana gagasını geçirmeden önce ki bakişmamız..
58 Yorumla- +1 yıl
@naz_006 kesin iz bırakmıstır bende iz kalmadı fazla ama. 10 yasında bisikletin pedal dişlisi ayak bileğimin üst kısmımında kaval kemiğimin yanına girmişti 6 sene kabuklı gezdim hiç geçmedi. daha yeni yeni izleri kayboldu.. cok zor ya derin yaralar almak. bir de kalbim var işte o daha beter ne ameliyat ne ilaç ne yara bandı hiç bir sey fayda etmiyor :D
- +1 yıl
@ByExrian arkadaşlar horozu ne abartıyosunuz 7yaşındayken şapkama atlayıp başımı gagalıyordu sırtı şöyle salladım yere düştü ma ben o korkuyla nası kaçıyorum horozu dşürüp kaçırmışım fakat haberim yok koşuyorum bi yandan bi yandanda şapkamda horoz var şapkamda horoz var diye eve gittim anne şapkamda horoz var diye ağladım hani nerde horoz diye dalga geçtiler bi baktım aa yok
+1 yılAy küçükken ilk aşkım sandığım kişi çenemden tutup kendine çevirmişti ve çok güzelsin demişti... asla unutmam dlödöd
01 Yorumla
Soran+1 yılHdhdjdj
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer an romantik benim için. Romantizm birisiyle samimi ve aşk dolu anlar yaşamak demek değil. Romanlarda olabilecek gibi gerçeklikten uzak fazla uçarı anlar için kullanılan bir tabir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLux bir restoranda 1 is adamıyla proje hakkında sunum planliyacaktik. Ben de o adamı restoranda bekliyordum. Aniden karşı masadaki adam sevgilisine evlenme teklifi yaptı. O kadar çok romantikti ki sanki bana yapıldı sandım.
00 YorumlaÇok yaşadım evlat.
Sayamam.
İlk gençlik yılkarındaki heyecan zamanla özlettiriyor.
Çıraklık yani.00 YorumlaÖyle bir romantik an yaşamadım
Yıkık bir popon tekiyim :/00 Yorumla
+1 yılİlk kız arkadaşımı yanağından öpmüştüm yaşım şu an 25 o zaman 5 veya 6 ya gidiyordum libido yoktu başka düşünceler yoktu sadece aşk ve sevgi vardı 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabamın arkadaşlarıyla tatile gitmiştik kızlarını dansa kaldırmıştım slow dans yapmıştık
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorsun bu işi
+1 yılkreş zamanı tabi o zamanlar kan hızlı akıyor. ekin diye bir kıza lego araba yapıp hediye etmem. daha sonra kreş hocasının legoyu elinden alması. ne zamanlarmış be hala aklımda XD
00 YorumlaFotoğraftakinin aynısı
21 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin
+1 yılSevgilim ile birgün Sahil kenarında küçük bir mağara vardı orada gecelerdik şimdi o başkasıyla ama o anların hazzını zevkini bir daha hiç yaşamadım ☹️
00 Yorumla
+1 yılBana sarılmaya çalışırken arabada dikiz aynasini kırmıştı o an çok romantik ti
01 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel olay bu jfncnxj
- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılAn gider anılar kalır
10 Yorumla
+1 yıl@Centirwomen beni etiketlemen :d
122 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman hatırlamıyroum öyle bir şey jsks
- +1 yıl
nasıl unutursjn kalbimi kırdın
- +1 yıl
Japon yapıştırıcı iyi geliyor diyorlar sjsk
- +1 yıl
502daha iyi hem hızli kuruyor cabuk iyileşirim
- +1 yıl
Senın paranla sana ısmarlarım ayıpsın sjsj
- +1 yıl
cirmilikte bugün sendeyiz
- +1 yıl
Ne cimriliği daha ne yapayım senın parana kıydım işte 😬
- +1 yıl
yabanciya gitmedik diye sevineyim bari fjfjfo
- +1 yıl
Garibim sevinecek yer arıyor jzjsk
- +1 yıl
mazlumuz biz napak
- +1 yıl
Inanmadım 😶
- +1 yıl
niye ya mazlum tipi yok mu bende
- +1 yıl
Tam at hırsızı tipi var 😬
- +1 yıl
bu çok ağır oldu ben gidiyorum
- +1 yıl
Gitme dur ne olur biraz yanımda otur diyemedim sjsj
- +1 yıl
işte gidiyorum arkama bile bakmadan
Soran+1 yılGülhane parkında çevirdiniz burayı
- +1 yıl
Haklısın o başlattı hsjs
- +1 yıl
doğru ama sen bitirdin
Soran+1 yılTakılın be hdjcjd
- +1 yıl
Olmaz artık olmaz bu sorunun altında bir dakıka bıle kalamam hsjsj
- +1 yıl
bu soru ikimize fazla fjfjjf
+1 yılOlmadı galiba öyle bir an
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kızsın , hayatında güzel olsun 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılMum ışığında Çiğ köfte yemek.
18 Yorumla
Soran+1 yılFurkanla mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Senin poyraz karayel profilin daha güzeldi yaa😣 @fukanınhatunu ☺
- +1 yıl
Yikigim kanka profil güzelmiş kötüymüş amaan 🤦♀️ @Geceyi_SevenKız
- +1 yıl
Üzdün😔 @fukanınhatunu
- +1 yıl
Sendelerim düşmem ❣ üzülme bebek @Geceyi_SevenKız
- +1 yıl
Helal sana güçlü dur💜 ı love you @fukanınhatunu
- +1 yıl
Mee to you ❣ @Geceyi_SevenKız
+1 yılona ilk sarılışım 🥺🥺
17 Yorumla
Soran+1 yılÖzledin mi
- +1 yıl
aşırı fena özledim
Soran+1 yılDuruyor demi hala
- +1 yıl
ney
Soran+1 yılAyrılmadiniz yani demi
- +1 yıl
ayrıldık bea 1 ay oluyo
Soran+1 yılHadi ya geçmiş olsun :(
+1 yılablamızın kasa da maşallah sbsgsjsghs
01 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden maşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılRomantiklik yapmacıklık sevmem
03 Yorumla
Soran+1 yılNe seversin
- +1 yıl
Sevgi merhamet hoşgörü
Eski sevgilimle sahilde güreşmek. 🥺
05 Yorumla
Soran+1 yılEski :(
Soran+1 yılİlla bı taraf kötü çıkıyor her ilişkide , neden iki tane iyi denk gelmezz
Soran+1 yılNeydi ki
Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Üniversitede kep attım an 😀
10 Yorumla
+1 yılHayır, olmayacak da büyük ihtimalle.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla gittiğim tatil
00 Yorumla bende romantikliğin karşılığı yok
00 YorumlaÇocukları kucağıma aldım an
00 Yorumla
+1 yılhic sevgilim olmadi ama en çok ilk gördüğüm an
00 YorumlaSanırım bursa da en romantik anı yaşadım
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir romantizm
Tavan ile bakışmamız.
04 Yorumla- +1 yıl
@raffim
Tavanlar yarim oldu anam anam garibem🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Matematik sorularıyla bakıstıgımız an..
21 Yorumla
Soran+1 yılSaçın çok güzel
+1 yılhiçbir şeyi romantik bulmuyorum glb
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk öpücükler heyecanlıydı
13 Yorumla
Soran+1 yılElini atıyor muydu böyle
Cevap sahibi+1 yılboşver
Soran+1 yılYaramaz hvhjbvf
İlk öpücük
20 Yorumlaburda söyleyemem sjsjsjssj
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim jdjfjf
çok var :)
20 YorumlaBir kac gun once evlilik teklifi aldim 🤗🤗
23 Yorumla- +1 yıl
Aaaa tebrikler
Soran+1 yılHayırlı olsun
Yazdığım mesajlar...
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni hiç alakadar etmez
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞanslı çocukmuş
14 Yorumla
Soran+1 yılDemi, şu vücuda sahip kızlara siyah eşofman çok yakışıyor
- +1 yıl
Aynen 😅
Soran+1 yılBöyle bir kankam vardı
- +1 yıl
Vayy 👍
+1 yılE-) Hiçbiri
21 Yorumla- +1 yıl
🙂
Hayatmdan çekip gitmesi 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu üzdü
+1 yılBirsürü an vardı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaşamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadan sarıldığım
10 Yorumla
+1 yılHiç yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk öpüşme anımız muhteşemdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılanlatilmaz
00 Yorumla
+1 yılOldu bir şeyler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmadı
00 Yorumla
+1 yılceketini ceketimin üstüne asmıştı dmdkdmmd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmadı 🙃
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle ilk öpüşme anımız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. HTırlamıyorummm