Linçlemeyin, ben de doğru bir şey olmadığını biliyorum ama duygularımız bizim elimizde değil. Muhtemelen o da benden hoşlanıyor, bakıp o bana gülüyor, ben ona gülme aşamasından bıktım. Cesur bir adım atmalı mıyım
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Doğru olmadığını kendin söylüyorsun ve adım atmalı mıyım diye soru soruyorsun utanmadan. Ne adımı be kadın evli, hiçbir şekilde o yola sapma
O da boş değil bana demeye korkuyordur benden bekliyor o sevdiğini biliyorum çok fazla belli etti ben kaçtım iş yerinden ayrıldım ama unutamıyorum boşansın napim
"Boşansın napim" ne demek ya Çok kötüsün. Kafanda kuruyorsundur? Biri sana güldü diye kendi yuvasını bozup sana gelmek istediğini mi gösteriyor? Bırak bu işleri
Sevdiğinden eminim ne olup bittiğini bilmediğin için böyle diyorsun sen sözlü olarak bir şey denmeye cesaret edilemediyse bile bu bakışlar ve gülüşlerle fazlasıyla ifade edildi
bence adim atma. basiin belaya girer. baska kadinmi yok. cok seviyosa kendi adim atsin bosansin
Çok aşık oldum gülüşü bir güzel ki onu unutuyim diye bahanelerle çalıştığım iş yerinden ayrıldım ama ne gözleri ne gülüşü aklımdan çıkmıyor öyle aşık oldum ki o gülüşü bakışı kimsede yok kalbim yanıyor onu görmeyince
unutursun emin ol gecici bi surec
Öyle olmuyor ben kendimi tanıyorum unutamıyorum tutuldum kadına başta öyle niyetim yoktu baka baka kendine çekti beni gülüşüyle bakışıyla ben elimden geleni yaptım hep robot gibi durdum kendimi bastırmaya çalıştım baktım olmayacak işi bile bıraktım ama şimdi de kendimi fena kötü hissediyorum onu görememek beni bitiriyor çok özledim
Aklımdan bir saniye çıkmıyor gözleri gülüşü gidip göresim geliyor onu
Kendi adım atmaya korkuyor ben onun yerinde olsam bende korkardım o benden bekliyor büyük ihtimalle konuşmayı
Napmalıyım
Napmalıyım bir şey söyle
yapma asla. delimisn evli. kocasu duysa neler olur. o adamin yerine koy kendini. o. rospubi karisi var elin adamina kuyruk salliyo. yazik adama ve sana.
pesinden gitme
Bak lütfen tanımadığın biri hakkında böyle söyleme o öyle bir insan değil o kişinin eşini sevip sevmediğini iç dünyasında ne yaşadığını bilemezsin o iyi bir insan tanısan sende anlarsın ve sadece sevdi asla fazlasını yapmadı bende fazlasını yapacak biri değilim kocasından boşanmadan zaten olmaz dünyada bu bir ilk değil evlenip boşanan kendi için doğru insan olmadığını anlayan bir ton insan var ve yeni biriyle evlenen çok örneği var bunun bunların hepsine 0rsbu diyemeyiz ki ve ben onla konuşmazsam o asla adım atmaya cesaret edemez çok ürkek bir ruhu var sessiz sakin utangaç birisi kocasına gelince insanlar ayrılabilirler başkasını sevebilirler ve sevdikleriyle olmak isteyebilirler bunu kabullenip hazmetmek zorunda eğer işi başka yerlere çekerse kendisi bilir savunmasız biri değilim korkak değilim eğer medeniyetten anlamayacak biriyse anladığı dilden konuşmaktan başka çaremiz kalmaz yapacak bişe yok
Asla da büyük konuşma evli misin bekar mısın bilmiyorum ama bir gün evlenip evlendiğin kişiye hislerini yitirip başkasına aşık olabilirsin ve hayatını eşinle ayırmak isteye bilirsin dünyaya bir defa geliyoruz bu hayatın tekrarı yok herkes sevdiği kişilerle en güzel şekilde hayatını yaşamak ister kimse acı çekmek mutsuz olmak istemez o yüzden büyük konuşma bu seni 0rsbu yapmaz o gelipte benle haddini aşan bişe yaşamadı zaten öyle bir insan değil öyle biri olsa bunu anlardım hissederdim düzgün birisi harika ve bana iyi gelen bir ruhu var sevgisini içimde hissedebildim ve bence o da benimkini hissetti sadece bunu dile getirmeye korkuyor belki onu yargılamamdan korkuyordur senin onun hakkında düşündüğün gibi benim de aynı dusunecegimden korkuyordur ya da belki de onu sevmediğimden korkuyor ya da arkasında durmayacağımdan korkuyor bilmiyorum tek bildiğim o iyi biri ve kalbinde bana karşı sevgi var ve benim kalbimde de ona sevgi var
Benim bu konuyla ilgili tek bir korkum var o da onun eşi falan değil ben onun inkâr etmesinden korkuyorum belki ben onunla konuşsam o eşinin vereceği tepkiden çekinip hislerini inkâr edebilir ama o bakışları ve gülüşü sahte ve yalan değildi kimse umurunda olmayan birine o ona bakmıyorken defalarca bakıp durmaz onu süzmez ya da yakalanınca içten bir gülüş atmaz bana yaklaşımı sıradan değildi onda sevgi gördüm sadece bunu inkâr etmesinden korkuyorum başka hiç bir şeyden korkum yok
inkalr edersede kendi bilir. cocigu yokmh bu kadinin
Var çocuğu
Ya çocuğu olması bir şeyi değiştirmiyor ki ben kendim de sorun etmiyorum bunu sonuçta evlilik yaşamış biri ben bunu bilerek sevdim zaten onu niye çocuğun var diyemem ya da şikayet edemem bu durumdan
yuva yikcaksin illa yani. canım cocuguda var nefsini dusunmeyi birak. bi cocugu babasiz mi birakcan. bossun sen ya
Sen bu işleri çok farklı değerlendiriyorsun çocuklar niye babasız kalsınlar ki böyle bir durumda onların yine babaları olacak illa öz babalarıyla gorusurler anneleri de olacak ve dahası beni de sayarlarsa ben bile hayatta onlara bir destekçi olabilirim bir baba figürü olabilirim ama bu çocuklara bağlı bir şey isterlerse olur istemezlerse elimden bir şey gelmez bu yuva yıkmak değil bu benimle alakalı bir şey değil o eşini sevmediği için beni sevdi ona gerçek bir sevgisi olsa beni sevemezdi onların arasında her şey çoktan bitmiş zaten
Ama asla çocukların uygunsuz bir ortamda büyümelerine izin vermem ben babasızlığın ne olduğunu bilirim onlara öz evladım gibi sahip çıkabilir kol kanat gerebilirim sevdiğim kadının parçasını da severim ben ama dediğim gibi iş çocuklarda bitiyor onlar belki de beni hiç sevemeyecekler bilemem bu durumda da aslında onlar için olumsuz bir şey yok babalarının yaninda durabilirler annelerini de istedikleri zaman görebilirler
Sen anlamıyorsun nefis diyorsun ben nefsimle hareket etmiyorum amacım aklına gelen o başka başka şeyler değil zaten amacım o olsa evli bir kadını niye seçeyim ben sadece sevdim onu belki de haklısın belki de pek çok insan için ilk aşamada zorlu süreçler yaşatacak bir durum ama eğer o da beni sevdiyse bende onu sevdiysem bunu göze almamakta kendine ihanet etmek kendine kıymak olmaz mı
Düşünsene içime attım diyelim gömdüm içime gittim başka biriyle birlikte oldum peki mutlu olabilecek miyim ya da diyelim o da içine attı kaçtı benden o mutlu olabilecek mi yoksa hayatlarımızın sonuna kadar içimizde bir tamamlanamamakla mı yaşıycaz eksik ve pişman mı ölücez hiç sevmediğin insanın yanında bir ömür geçirmek kulağa oldukça zor geliyor o bunu yapabilir mi bilmiyorum ama ben bunu yapmaktansa yanlız kalmayı bile tercih edebilirim çünkü yalnızlık sahte bir ilişkiden iyidir ben sevmediğim bir kadınla aynı yastığa baş koyamam bunu kalbim kaldırsa miğdem kaldırmaz
Senin bu dediklerini bende çok düşündüm çocukları var dedim zor olur dedim hep düşündüm hatta kaçtım bile uzaklaştım onla olduğum ortamdan işimi bıraktım düşün ben kötü niyetli kötü bir adam değilim elimden gelse kimse üzülmesin mutlu olsun her insan şu hayatta isterim sanıyor musun ki şu durumdan memnunum kendim dahil herkesin adına üzülüyorum şu an ama sevdim işte yapacak bir şey yok elimden geldiğince kaçıyorum elimden geldiğince ondan uzak durucam içime atıcam ama bir gün bir şekilde hislerimin patlayacağına da eminim çünkü bende bir insanım
vala kardesim naparsan yap Allahi unutmadan yap. cocuklar diyosm birde degilmis. degermi. sadece kendini dusunuyosn. cocuklar umrunda dgil. askta gecici heveste. illada konuscam diyosn git konus. inkar ederse uzak dur. bitir en azindan aklinda kalmaz denemis olursun
Sen söylediklerimden hiç bir şey anlamadın mı şunları diyen biri sence o çocukları düşünmüyor mudur söylüyorum elimden geldiğince içime atıcam sırf bu yüzden bir gün bir yerde patlar mı hislerim bilmiyorum ama kendimi şu an olabildiğince kontrol ediyorum ona gelince ne tepki verir bilmiyorum ama büyük ihtimal inkar edecek çünkü onun yapısı çekimser cesur biri olduğunu zannetmiyorum inkar edip kaçacak yüzde 95 ihtimal
Zaten cesur olsa uzaktan bakıp gülmek yerine onca zaman bir hamle yapardı cesur değil bakmakla olmuyor
Belki soğur içim belki unuturum zaten uzaklaştım onun olduğu yerden belki başkasıyla denerim bilmiyorum bende bilmiyorum napcamı şu an için tek yapmak istediğim içimdeki fırtınaya alışmak güçlü durmam lazım kontrollü durmam lazım tek bildiğim bu
İgrencsiniz
Ya iyide duygu denen şey insanın kendi elinde mi ben bekarım kadın evli ama o da bakıp gülüyor sürekli gözü benim üstümdeydi demek ki gönlü kaydı onunda bana evlenip boşanan hiç yok mu sanki aşk bu napalım
Lan bu göz dikmek değil bilip bilmeden konuşma ben ona dokunmadım hatta unuturum belki diye bahanelerle iş yerinden bile ayrıldım ama seviyorum eminim o da hoşlanıyor diyemiyor bana korkuyordur
Göremiyorum ki zaten 1 hafta falan oldu yaklaşık ama unutamadım 1 haftadır görmüyorum ama görmeden yapamamaya başladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duygular kontrol edilemeyebilir ama atacağın adımlar tamamen senin elinde aşkım 🥺 Sen de biliyorsun ki bu yolun sonu ciddi kalp kırıklıkları ve büyük kaos getirir. Karşı tarafın sadece bir gülümsemesinden yola çıkarak hayatını altüst edecek cesur bir adım atman kesinlikle büyük bir hata olur ✨
Bence o adımı geriye doğru atmalı ve enerjini sana tamamen açık, özgür kalplere yönlendirmelisin 💖 Kendini bu karmaşık hislerden korumak için biraz mesafe koymayı dener misin? ☕