Beyler bayanlar iyi akşamlar, bir arkadaşım var ve karar almada sorun hissediyorum ve alamıyorum yardımcı olur musunuz?

Bu kişiyle çok eskiden tanışıyoruz 7 8 yıldır ve ilk yıllarda sevgili olmak istemiştim o yüzden konuşmayı kesmişti ben de başkasıyla şansımı denerken onun sevgilisi olmuş, tekrar konuşmaya başladık bu arkadaşla. Başka şehirdeydi hiç görmemiştim, reelde buluştuk geçenlerde, güzel geçti diye düşünüyorum ama tekrarda bahaneler üretiyor, mal değiliz yani anlıyoruz. Ben de bilerek soruyorum zaten ne diyecek diye. Velhasılkelam önce sene hep konuşurduk ama saygı çerçevesi içinde, hep böyle chatgpt gibi ne anlatsam dinler biri. Benim de çok arkadaşım yok, yeni birileri hep geçici oluyor ama bu soğukluğu rahatsız ediyor sanırım, bilmiyorum eskisi gibi gelmiyor samimiyeti. Konuşmasam bu kişiyle çok yalnız geliyor, insan sosyallik istiyor, 2 kelime bile olsa merak edilmek ister, ne bileyim saçma yorum yapacaklar yapmasın abi, canım sıkkın, buraya içimi döktüm pişman etmeyin lütfen

Beyler bayanlar iyi akşamlar, bir arkadaşım var ve karar almada sorun hissediyorum ve alamıyorum yardımcı olur musunuz?