Kısa sürede çok hızlı bağ kurup sonra bu yaşanmaması gereken bir şey olduğunu hatırladığında onu hayatından çıkarmak?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kısa sürede çok hızlı bağ kurup sonra bu yaşanmaması gereken bir şey olduğunu hatırladığında onu hayatından çıkarmak?
Bence kısa sürede çok hızlı bağlanmak mümkün çünkü bazen insan birini uzun zamandır tanıyormuş gibi hissedebiliyor ama sonradan bunun doğru olmadığını fark ettiğinde hayatından çıkarmak da yanlış değil özellikle bunun yaşanmaması gereken bir şey olduğunu düşünüyorsan sırf bağlandın diye devam etmek zorunda değilsin ben olsam önce gerçekten ne hissettiğimi ve neden devam etmek istemediğimi anlamaya çalışırdım sonra da karşı tarafı gereksiz yere umutlandırmadan mesafemi koyardım önemli olan birine bağlanmış olmak değil kendine ve kendi sınırlarına da dürüst olabilmek
Çok doğru ve mantıklıca olan bu davranışı göstermek cesarette ister ilgisini sevip hayatından çıkarmak çok zor geliyor onun sana göre biri olmadığını anladığında yapılması gereken neyse o yapılmalı ben çıkaramadım çok üzülüyorum onun için endişeleniyorum fakat iletişimimiz uzadıkça bağlandıkça umitlenicek onuda biliyorum
Hislerim sevgim var hayal kurduğum kişiyi seviyorda olabilirim
Işık hızıyla girilen ilişkiler genelde aynı hızla duvara çarpıyor maalesef. Bu durum aslında tamamen duygusal bir savunma mekanizması ✨
Karşı tarafla aniden o büyülü bağı yakalayınca duygu yoğunluğundan korkup geri çekiliyorsun. Yaşadığın şey çok insani ama karşı taraf için epey yıpratıcı bir durum.
Ben kendi ilişkimde her şeyi zamana bırakarak çözdüm. Bence hislerinden kaçmak yerine neden korktuğunu anlamaya çalışmalısın 💖
Sen genelde mantığınla mı yoksa duygularınla mı hareket edersin peki? ☕
Cevap
0Cevap
Kısa süre kurulan bağ hızlı kesilir zaten 😅
Evet sende haklısın
2 yıldır çıkaramamak>
Uzadıkça uzar o mesele çıkarmayı denedinizmi
Çok denedim
Bende aynı sorunu yaşıyorum sevdiğimiz için kopamıyoruz
Bu zehirler zamanla bitirir bizi
Ne yapacagız :(
Burçlarınız ne
Koç o bense başak
Benim çıkaramadığım kişide başaktı kızla erkek farklı mı oluyor
Sen hangi burçsun erkek kız farketmıyor sanırsam
Yay burcuyum ben
Yay burcu çok takılmaz duygusal olsa dahi yüreğine dokunmuş olmalı o kişi ya da gözünde büyüttün sende ipleri sıkıca tutmak ellerini kanatmak yerine bırakmayı dene rahatlarsın doğru kişiyse kaygılanmazdın
Ben hayatımdan bugun çıkardım hatta çıkarıldım yüz vermediğim için kolay olmadı ama bitti
Evet ben de anlamıyorum yay burcu olarak umursamaz olan taraf ben olmalıydım😂
İyi yapmışsın ben çıkaralı 3 ay oldu
Peki veda ederken söylediği şeye bakarmısın ona kendisine iyi bakmasını beni düşünmeyip hayatına devam etmesini söyledim bana düşkündü severek ayrıldık gibi oldu bana söylediği şey ise seni düşünmeyi bırakmıştım zaten dedi daha ne kadar kırıcı olabilir ki? İyiki diyorum konuşmayı kesmişiz
Egosu tavan bencil biriymiş görememişim
Maalesef belkide insanın yaşaması gerekiyordur umarım süreci hızlı atlatırsın çünkü uzaması sadece zarar bu tarz insanları çok büyütmemek gerekiyor
Evet haklısın teşekkürler desteğin için ve değerli yorumların için 🌹🤍
Rica ederim umarım mutlu ve huzurlu olursun 🌸💞
Umarım teşekkürler aynı şekilde senin içinde🥰🌸😘
Teşekkür ederim güzel dileğin için🫶
😊🤗
Rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?