Aşırı kıskanç kocamla ayrılık sürecindeyim, erkek arkadaşımın evine gitmekte haksız mıyım?

Merhaba evliyim fakat boşanma arifesindeyiz, seviyorum ama ayrıyız, yaptıklarına dayanamıyorum, sürekli kaos, tartışma çekemiyorum artık, aşırı kıskanç, yani kıyafetten tut her şeyime karışıyor, yok telefonu neden geç açtın vs. Ben de en sonunda patladım, kavga ettik, annemlere geçtim ve sürekli arkadaşlarımla görüşüyorum, geziyorum, istediğimi giyiyorum, onunlayken de giyiyordum ama hep hır gürle. Çok yakın erkek arkadaşımla görüşemiyordum aylardır onun yüzünden. 2 gün önce onun bağ evine gittik, gece mangal yaptık, sohbet ettik, 3'e kadar oradaydım. Oradayken aradı, neredesin falan, ben de yanlış anlamasın diye ne konuşacaksan gel, buradayım dedim, kıyamet koptu, adamın evinde, bahçesinde ne işin var, aynısını ben yapsam, ben bilmem ne miyim vs. Artık zerre umudum kalmadı, bana güvenmiyor, o kadar mutsuzum ki bizi bu hale getirdi, nasıl devam edeceğim bilmiyorum.

Aşırı kıskanç kocamla ayrılık sürecindeyim, erkek arkadaşımın evine gitmekte haksız mıyım?