Kendisi ile kavga ettik ve küstük ben biraz pişman olsun diye kıskandırmaya çalıştırdım. İşte telefonumun Instagramımın şiftesini değiştirdim işte dün akşam 12 de o işteyken arkadaşımla gezmeye çıktım sonra stori çektim bana mesaj attı bana haber neden vermedin eve geldim yoksun sen beni delirtecek misin diye küs olunca ben senin kocan olmuyor muyum diye ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evlenirken kimlik değil akıl yaşına da bakılsın
İki üniversite mezunu olduğuma göre 3 yabancı dilim olduğuna göre iki kez yüzme birinciliğim olduğuna göre profesyonel olarak gitar ve keman çalıyorum. 19 yaşında bok sineği bile olamayan bir kızın yorumu da ancak kıçımı güldürür :)
Gülünüz
Şıkışıkıdıydıjj
cok gereksiz şüphe uyandırıcı eşleri birbirinden buz gibi edecek gereksiz Haller ve tavirlar..
Nabiyim çok sinirlendim
bu sinir ilişkiye çok Zarar verir sonunda üzülürsün
Yani o da benle kavga ederek verdi aslında
Küslükleri bu şekilde bu kadar büyütmemeli ve aradaki kırgınlığı uzatmamalısınız eğer soğukluk girerse iyi olmaz
Ne gerek var kiskandirmaya allahim bu kadinlar varyaa piskopæt ruhlu baris esinle ne diye kabga ediyon o da yarin seni kiskandirirsa görürsün ama
Yazı yaz önce kanka
en ufak tartışmada böyle triplere girmen doğru değil. UZUN BİR EVLİLİK GÖRMÜYORUM maalesef SAYGILAR.
6 yıl oldu
10 yıl olur en fazla moruk o zaman. Çekilecek bir kadın gibi durmuyorsun
Moruk diyen bir kadınla konuşmayı bilmeyecek kadar andaval olan seni bir gün çeken olmaz önce kendine bak sonra başkasını eleştir
ahahaa, Çirkef bir kadınsın belliki Hakaret etmelik bir durum yok ama en ufak tartışmada kendini kıskanrıp ilgi çekme havalarında olan bir insandan uzun bir evlilik süreci beklenmez. Kendi düşüncem budur.
Ben kendimin çekilip çekilmeyeceği ile ilgilenmiyorum bunu soran ilgi manyağı olan sensin :)
iki üniversite bitirmiş, saygısız varlık seni :) Eşine çok çok sabır diliyorum ileride seni kapıya koyar moruk
Bu gördüğün başarılar benim kendi başarım çoğunu kendim elde ettim babası olmayan annesi olan birisiyim. Ve annemde öğretmen öyle zengin değildik yani
baban annen yok mu annen öğretmen mi? karar ver moruk. kağıt üzeri başarılar seni meslek olarak bir yere götürür karekter olarak değil ve sen gerçekten karektersiz bir kadınsın. yazacak çok şeyim var ama dilim varmıyor ilgi manyaklığı yapmaya devam et sen ben görmezden geleceğim :)))))
Okumana köpekler işesin babam yok annem öğretmen okumasını s... kyiğim kimsenin erkek yerine koymadığı ezik. Hadi s. Git aç köpek ağzın kokuyor
normal bir birey olarak yanlış okuduğum için özür diliyorum. Erkekliğime dil uzatacak bir şey yapmadım daha önce, ve sevilip saygı duyulan bir insanım (Arayanım Soranım da çok) ama bunu 2 üniversite bitirmeme ve güzel bir şirkette mühendis olmama borçlu değilim :) param olmasına da borçlu değilim senin gibi Okumuş yobazlar nefret duyar sadece moruk :)
Kes kes
Ufaktan geç oldu git köşene ve yastığına sarılarak ağla :)
Benim kocam var senin gibi yalnız andavalların etkinliği o
tam olarak ona sabır diliyorum işte :)
Ne saçma sapan şeyler, ne ucuz tavırlar.. Güveni sarsacak hareketler yapacağına, gururunla ayrılırsın ama yemiyor herhalde.
Evde kalmış ezik kızımızın babasından baskı gördüğü evde bana yazdığı atarlı mesaj mutsuz olduğun için böyle ezik ezik yazıyorsun demi fkdkdlsidkdkjdd
Güven sorunundan başka bisey yapmaz bu sonuda boşanmaya gider
Allah aşkına neden 15 yaş ergenler gibi hareket ediyorsunuz? Evlisiniz sevgili değil. Olgunluk asillik olsun az ya
3. sayfa haberi yükleniyor
Allah senin ailene nasip etsin o sayfada olmayı
Tavşan s*kini taşa sürtmüş, dağı hadi ordan demiş
Tavşan s*kini taşa sürtmüş, dağı s*ktim demiş
Anana s... rtmüş
Medeniyetten uzaklaşıyoruz
kudursun köpek kıskançlığından aferin kız
Haklı yani kıskandırmayın sizde