Kocam arkadaşlarımla dışarı çıktığımda rahat bırakmıyor yarım saatte bir telefon açıyor açmazsa mesaj atıyor. Bekar arkadaşlarınla niye bu kadar çok görüşüyorsun daha çok evli arkadaşlarınla görüş diyor herşeyin içinde ya sinirimi bozuyor artık siz bu durumda napardınız
Cevabın nedir?
haklı
böyle giderse sana güvenmeme durumu başlayacak ve boşanacaksınız
bekarın gözleri daha çok oynar aramaya devam eder davetkardır
evli biraz daha az davetkardır kendini toplar arkadaşlarının yanında hareketlerin fark ediliyordur senin olgunluklarınla04 Yorumla
Soran+1 yılyani arkadaşlarımın yanında nasılsam öyleyim biraraya gelince eskisi gibi oluyoruz:) bekar diye arkadaslarımla görüsmeyecek degilimya
- +1 yıl
değilsin ama benim mantığım şuydu yıllarca kadın kocasının yanında olmalı
şimdi modern toplumda öyle değil
bunu zamanı gelince anlayacaksın
bekar arkadaşın erkeklere baktığı zaman senide ayartabilir çünkü bekarın aklı sadece erkektedir bunu sende biliyorsun evli kadınların derdi ise daha spesifik
Soran+1 yılnasıl yanında olabilirimki işimizin aynı arkadaşlarımızın aynı olması lazım bunun için:D bekar arkadasım bakarsa kendi için bakar ne diye beni ayartsın :D spesifik olan nedir?
- +1 yıl
Spesifik; Yalnız bir türe özgü olan ve o türün kendine özgü yanlarını oluşturan şey anlamına gelmektedir spesifik
bak eşini seviyorsun ve şienleyken eşin karışmasa bile eşinden başkasını görmüyorsun
ama yanında eşin olmazsada bakmıyorsun
nedne
etkileyen yok ama artık anlamanı beklemiyorum sen mutlu olduğun gibi ol bekar arkadaşalrınla evinde toplanabilirsin mesela
En İyi Cevaplar
+1 yılSeviyor belli ki ama fazla bunaltmamasını söyle yoksa durum kötüye gider fazla karışması seni sıkabilir daha ilerde.
10 Yorumla
kocana vakit ayır. kız arkadaşlarınla geçirdiğin vakti kıskanıyor. artık bekar hayatı yaşamadığını ona ıspatla ikna etmediğin sürece arkadaşlarına rencide olacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılKocama da vakit ayırıyorum arkadaşlarıma da. Arkadaslarıma niye rencide olayım ki
Sana güveni yok galiba. Bende evliyim benim eşim daha çok vücudumdan ötürü kıskanır beni. Geri kalan her şeyde o bana ben ona guvenirim kimle görüştüğümüz önemsiz.
04 Yorumla
Soran+1 yılvücudumdan ötürü derken?
Soran+1 yılgercekten mi:D harikaymıs kıskanması normal :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
yapıyorsa babasının keyfinden veya o operatörde sevgili bulduğundan (nede olsa bedava bana) yapmıyordur dimi? yapıyorsa sevdiğinden , merak ettiğinden senden ilgi göremediğinde kafayı yediğinden yapıyor. korkma kötü bir şey değil bu , biraz huyuna suyuna gitsen cenneti yaşamak için ölmenize gerek kalmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılhuyuna suyuna nasıl gitcem telefonu komple kapamamak için zor tutuyorum bazen
Soran+1 yılhem ben ona ilgi gösteriyorum
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. bekar yoldan çıkarır diye korkuyordur
51 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarınla sürekli görüşüyorsan bu fazladır. Evli bir kadınsın artık. Eşine karşı sorunluluklarında var. Keza aynı şeyler eşin içinde geçerli. Eşin sürekli arıyorsa içinde bir kuşku var. Kıskançlık değil bu. Bildiğin günah çıkarıyor...
019 Yorumla
Soran+1 yılSürekli değil hafta da 2 gün en fazla 3 olur eşim de görüşüyor arada kıskançlık değil derken?
- +1 yıl
Bu evlilikte sürekli gibi algılanır. Bu fazla açıkçası. Birbirinizle zaman geçirin arkadaşlarınızla değil..
Soran+1 yılBirbirimizle de geçiriyoruz
- +1 yıl
Akşamdan akşama gibi geliyor bana :) neyse bizene. Eşin bu durumdan rahatsız oluyorsa onu rahatlatmak senin görevin. Şikayet etmektense bunu dene. Evlilik kolay birşey değil. Arkadaşların evliliğinden daha önemli değil sanırım değil mi?
Soran+1 yılEşimle arkadaşlarımın yeri aynı değil ikisi de önemli benim için. Zaten işten dolayı akşamdan akşama oluyor.
- +1 yıl
E biz ne diyoruz? Önem verme demedim. Evli olduğunun farkındasın ama evliliğin ne olduğundan haberin yok... Eminim eşinde öyle😪
Soran+1 yılBen bu şekilde mutluyum evliliğime önem vermiyo degilim ki
- +1 yıl
Mutluyum dediğin sürece önem verdiğin şey siz değilsiniz. Mutluyuz demen gerekiyordu? Değil mi?
Soran+1 yılMutluyuz o zaman :)
- +1 yıl
Peki ozaman neden bu soruyu sordun :)
Soran+1 yılKarışıyor işte ben de içimi dökmüş gibi oldum
- +1 yıl
Bahsettiğimiz kişi kocan değil mi? Eee karışmasıda normal? Bak sana özet geçeyim... Hafta için en fazla 3 gün akşam oturup yemek yiyebiliyorsunuz? Hafta sonuda 1 gün berabersiniz? E bu evlilik zaten garip? Birde bu kıskançlık dediğin şey var ki buna kıskançlık denmez. Oturup konuşmanızı tavsiye ederim... Dışarda görüşmek yerine sana gelmelerini sağlasan? Haftada 1 gün dışarıda arkadaşlarınla buluşsan? Onada aynı şeyi teklif etsen? Tabi rahatsız oluyorsan bırak dışarda görüşsün? Bu gibi çözümler üretebilirsiniz... Evliliğiniz böyle zarar görür..
Soran+1 yılYani karışırız birbirimize normal ama birbirimizin arkadaşlarımıza burnumuzu sokmamalıyız bence. Her zaman evime davet etmem herkesin de ordan eve dönüşü var trafik var çıkınca işten hepimize uygun biryere gidiyoruz ordan eve hep çok geç gelmiyorum zaten evde de beraber vakit geçiriyoruz sen de iyice görüşmüyo sandın bizi:D
Soran+1 yılBu arada haftasonu beraberiz zaten haftasonu arkadaşlarla birşey yaparsak yapıyoruz birde kıskanclık degilde ne bu
- +1 yıl
Kusura bakma ama arkadaşların kadar evliliğinide düşün... Hesaplarıma göre bu sonuç çıkıyor kusura bakma :) uykuyu saymazsak 😄 haftada bir gün evde birgün dışarda görüş.. Bu bir süre sonra sıkıcı olacaktır. Evliliğinize zarar verecektir.
- +1 yıl
Fazlasıyla bu durumdan rahatsız olmuş. Biraz anlayışlı olman gerekiyor...
Soran+1 yılBu durumdan rahatsız olması garip degil mi benim mutlu olmamdan mutsuz mu oluyor dedigine gore? Yine aynı yere geldik ben arkadaslarımı daha cok önemsemiyorum arkadaslarımla daha fazla gorusuyomusum gibi mi gozukuyor ordan:D
- +1 yıl
anlatamıyorum ben sana.. Dizini döverek ağlamada.. Hakkında hayırlısı..
Soran+1 yılneyse:D
Onlara ozenme diye böyle yapiyodur o guveni verirsen sorun olmaz arkadaslarina guvenmiyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmemesi için bir neden yok ki
yapcak bişey yok. devlet tarafından onaylı kocan o senin biz napak :D sende böyle birisine denk gelmişsin demek ki karışmaya hakkımız yok :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden de onaylı ama abartıyor:D
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. kiskanclikla ne alakasi var olgun biriymis
mantik olarak dogru soyledigi04 Yorumla
Soran+1 yılNesi dogru resmen karısıyor arkadaslarıma
Soran+1 yılEvli olmayan arkadaslarım yakın arkadaslarım evli degiller diye gorusmeyecek degilim herhalde
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnla bu konuda konusurdum olmadi telefonu kapatirdim
07 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer de trip atar
- +1 yıl
Trip ney ki? Annenin evine göndermediğine şükredersin. Öyle bir durumda telefon mu kapanır
Soran+1 yılHiçbir yere gönderemez kendi gider anca hem karışacak hem laf edecek
- +1 yıl
Çok ciddi kavga çıkar ozaman da, öyle bir zamanda telefon kapatılmaz!!!
Herşeyin bir usülü bir edebi var. Böyle ters hareketlerle pek yürümez evlilik!!!
Sen ne diyorsun herifi dövüp annesine mi göndereceksin yoksa :D
Soran+1 yılYok kapatmam zaten yüzüne ben de yüzüme kapatılmasından nefret ederim bu yüzden. İkincisi sinirimi bozacak birşey yapmadığı sürece öyle birşey olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılSordaogren ammada dert etmissin bugunde yorum yazmissin. Hem ben yuzune kapa diye bise de demedim. Rahatsiz oluyorsa ki oluyormuski soruyor bu soruyu telefonu tamamen kapat dedim. Ama daha once bu konuda konusda dedim. Insan biraz esine guvenmeli. Habire arayip ne diye rahatsiz ediyorsun bityere gidince diken uzerine oturcama gitmem daha iyi. Bazi arkadaslarda demis yok bekar arkadas yoldan cikarirmis. Unutma birzaman sende bekardin kimi yoldan cikardinki. Kimseyi. Ve insan kendini biliyorsa yoldanda cikmaz.
Esine bu durumdan rahatsiz oldugunu soyle tamam arasin ama habire değil . 1 kere aramadina izin ver. Ve 2 kez de ben aricam de boylece 2 kez gorusmus olursunuz.
Soran+1 yılTesekkürler:)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam her an seni düşünüyor işte :D Korkuyor belli ki seviyorda :P
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden korksun bence düşündüğünden değil maksat dakika başı arayıp bıktırmak:/
- +1 yıl
Niye biktirmaya calissin ki
Soran+1 yılBıktırıp eve donmemi saglasın diye bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni seviyor işte ama aşırıya kaçıyor sanırım giyime falan da karışır mı
02 Yorumla
Soran+1 yılşunu giyme falan demez öyle derse sinirlenip giyerim bu daha iyi olur bunu giy tarzında diyor ama fazla degil:D
Cevap sahibi+1 yılanladım benimkide karışırda ondan sordum
Oha ya çok anlamsız şekilde abartmış 😀
10 Yorumla
+1 yılSeviyor ne guzel :)
17 Yorumla
Soran+1 yılSevsin de bacım bu kadar karışılır mı
- +1 yıl
Esimde basta oyleydi simdi daha azaldi guven duymak zaman alir
Soran+1 yılNe kadardır evlisiniz ve ne kadar sonra azalmaya basladı peki :)
- +1 yıl
4 yillik evliyiz ilk 2 sene her giydigime yaptigma karisirdi son iki senedir isteklerimde ozgurum ne istediginizle alakali sanirim icinde gizli yasiyorda olabilir :)
Soran+1 yılİşte dışarı çıkmalarımda rahatsız ediyor neyi gizli yaşıyor anlamadım?
- +1 yıl
Benim esim kiskancligi icinde gizli yasiyor olabilir peki esiniz arkadaslariyla sizin kadar gorusurmu cevap hayirsa azaltmaniz gerekir
Soran+1 yılAynı olabilir belki cok az az gorusuyordur ama hep aynı olmuyor zaten
yap kız kocanın dediğini deli etme adamı :D
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmıycam! :D
Soran+1 yılHa yır:D
Soran+1 yıl:D..
empati kursana biraz :)
025 Yorumla
Soran+1 yılNe diye kurayım
Soran+1 yılSeviyorum da niye kaybedeyim ki
Soran+1 yılAhaha ne oldu ya
Soran+1 yılHangi gerçekler ben de anlamadım :)
Soran+1 yılNe demek istedin:D
Soran+1 yılYok çok çirkinim :D
Soran+1 yılGerçek olmayan ne kötü birşey varda ben mi bilmiyorum :/
Soran+1 yıl24.
Soran+1 yıl7 aydır
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum kimseyle burdan yazabilirsin
Soran+1 yılEtmeyiz öyleyse
Soran+1 yılSorumun cevabini da vermedin zaten :)
Soran+1 yılTamam:D
doğrusunu yapıyor adam iştte
04 Yorumla
Soran+1 yılbunaltıyor
Soran+1 yılmutluyum zaten sadece biraz sıkıyor
+1 yılSen de ona bunu yap anlasin biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılKıskanacagım birsey yok ki ne yapıyım
- +1 yıl
O gezmeye ciktigi zaman sen onun burnundan getir mesela
Soran+1 yılYaparım anlasın o da
- +1 yıl
Aynen oyle yoksa anlamaz
+1 yılAşırısı sıkar bunaltır. Ama seviyordur
07 Yorumla
Soran+1 yılSevsin de bu fazla
- +1 yıl
Otur konuş , Çok sıkıcı oluyor de. Belki çeki düzen verir
Soran+1 yılDemistim önceden de
- +1 yıl
Ortak arkadaşlarınız devreye girip kocana işittirsinler.
Soran+1 yılNe işittirsinler
- +1 yıl
Sen aile dostunuzun eşine çok aradığını ve bunun bunaltıcı duruma geldiğni söylersin, Onun eşi de seninkine bunu söyler. Doaylı yoldan bu rahatsız edici durumu ona işittirmiş olursun. O Zaman bir düzen çekmesi gerektiğini düşünebilir
Soran+1 yılEvet haklısın yapabilirim böyle
+1 yılaşk bu ama bu fazlası gibi olmuş biraz.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle biraz
- +1 yıl
sizi bunaltmış umarım sıkılmazsınız.
Soran+1 yılumarım
Adam haklı karısını kıskanıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar daha surer bu kıskanclık
Soran+1 yılNe kadar sonra azalır ya da biter. Niye korkulsunki daha rahat degil mi
Soran+1 yılbir süre sonra kıskanclık ortadan kalkınsa sevgisini mi yitirmis olacak cok sacma:D
Soran+1 yılilerde sevmeyecek demek oluyor senin dedigin ama:D
Soran+1 yılhepiniz ayrısınız ya biri güvenle kıskanclık farklı seylerdir diyo sen de bunu neyse bu kadar kıskanclık yeter bana icimi doktum gidiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak canım benim kocan polis mi
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo:D
Cevap sahibi+1 yılYa benim sevgilimde polisti böyleydi arkadaşımınkide böyleydi dedim acaba meslekten mi ama alakası yok kişilik
+1 yılSıkıldıysan söyle
014 Yorumla
Soran+1 yılDedim bir kez
- +1 yıl
Çok sık mı çıkıyorsun ne? Belki de ondan kızıyordur
Soran+1 yılHaftada 2 3 kez falan çok da değil
- +1 yıl
Az da değilmiş :) tebi ne saatlerde nerelere gittiğinize bağlı
Soran+1 yılİş çıkışı birşeyler yapıyoruz
- +1 yıl
Onda bişey yok ozaman
Ama endişeleniyor bence
Şimdi iş çıkışı diyorsun da eve geldiği zaman evde de kimse olmayınca kötü oluyor.
Tabi siz kahve ne içiyor sohbet ediyorsunuzdur ve bunda da birşey yok ama bütün gün çalış eve gel yorgun ve evde kimsenin olmaması pek de hoş sayılmaz bence
Soran+1 yılBen de arada yapıyorum zaten haftada en fazla 3 kez oluyor böyle
- +1 yıl
Geriye gün kalmadı zaten 😂 bence azaltmalısın yazık kocana
Soran+1 yılNeden yazık olsun eve gelmiyor muyum sonra:)
- +1 yıl
@Elifsuuuuu kardeşim doğru söyliyor. Yani özgürlüğük güzel şey ama abartmaynca
Soran+1 yılÖzgür gibi olduğumu kim söyledi
- +1 yıl
Demek istediğim şey hani çoğunun yaptığını yapmıyordur. Özgür dediğim yani istediğin zaman çıka bilmen. Ben şahsen bunları çok abartanlar gördüm. Kadın, erkek, hiç fark etmez abartmamak lazım
Soran+1 yılHaklısın zaten ikimizde bir yere kadar özgürüz abartmıyorum
- +1 yıl
Ozaman sorun yok. Zaten herşey karşılıklı, şimdi biri birşey yapınca diğeri de dikine gidip daha beterini yapıyor, oysa herşey çok basit :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapcak bsy yok buraya girmene kizmiyr mu
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorki
Cevap sahibi+1 yılSiz kadinlardan korkulur
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılGizli sakli isler yapiyosunuz baksana
Soran+1 yılErkekler de yapıyor
Soran+1 yılHem kötü birşey değilki bilgi alıyoruz
Cevap sahibi+1 yılBilemem gizlenip kocasiyla fantazikerini yazanlar var sen de yazmisindir muhakkak bu tarz seyler
+1 yılonu boşa
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyr boşayım
+1 yılhaklıııııı
00 Yorumlahaklı adam gayet normal
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi
Soran+1 yılGüven yoksa kıskanırsın
Soran+1 yılGüvenip de kıskanması biraz yapmacık degil mi aslında kıskanmıyor seviyorum sansın diye mi böyle davranıyor diyorsun yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor hayat
onu uyar00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği