Arkadaşlar kocam çok kıskanç giydiğim şeyden kiminle buluştuğuma kadar karışıyor ben de sanane diyorum bu sefer de sanane dediğim için küsüyor bana ne yapıcam?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ulan kocan o senin giyme dedigini giymiceksin konusma dediyle konusmucaksin bu kadar basit, baslarim sizin ozgurlugunuze evlilik diye bir sey birakmadiniz
öyle şey olur mu ben evleniyorum diye kendi benliğimi arkamda bırakmıyorum ikimiz de hala iki ayrı insanız ikimizin de kişisel hayatları özel yaşamları ve düşünceleri var senin evlilik anlayışın köle almak galiba.. senle evlenen insana yazık
valla asil kocana yazik, elin patronu zengin olsun diye 7/24 calisiyorsun köle olmuyorsun kocanin giyme dedigi seyi giyince mi köle oluyorsun. tü senin zihniyetine
Koca nefes al demeden nefesde alınmaz. Alana yazıklar olsun!
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet.. ya sozum meclisten disari zaten kadin denen varlikta akil olsa kocasina kral gibi davrani kralice olur. köle gibi davranip köle karisi oluyorsunuz
Evlilik bu saltanat yarışı değil. Kimse kimseye padişah gibi davranmak ya da hissettirmek mücadelesinde olmak zorunda da değil çünkü bu evlilik. Kimse de sana sen ona özel hissetirdin diye özel davranmaz hayal alemi bunlar. Karşılıklı seven iki insan ortak yolu bulur. Senin dediğin şey hem hayal hemde içinde sevgi kırıntısı yok. O bana iyi davrandı bende ona yapayım minnetarlık bu öyle evlilik olmaz ki olanlarıda görüyoruz.
eski evliliklerin uzun omurlu olmasinin en temel sebebi kadin kadinligi bilirdi erkek erkekligini. tutturmusunuz bir esitlik ve ozgurluk turkusu Şu an max 2 yil suruyor evlilikler.
Eski evliliklerin neden uzun sürüdüğünü şimdi neden kısa sürdüğünü herkes çok iyi biliyor bence tartışılmaz bile. Kadın kendi özgürlüğü elde olmadığı ve erkeğe boyun eğmek zorunda kaldı yani kocasını sevdiği saygı duyduğu için değil ki kimse kendisine it gibi davranan erkeğe saygı duymasın bi zahmet. Hangi ninemize babannemize kraliçe gibi davranılmış yurdumda kadın onca şeye rağmen kocasının sözünden çıkmadığı halde? Kendi sözünle kendin çelişiyosun zaten farketmesi zor olmasa gerek. Gerçekleri herkes görüyor
nerde kendi sozumle celisiyorum? ayrica ezecek adam senin meslegine bakmaz seni ezer. yok bu doktor maasi iyi ben bunu ezmeyeyim diye dusunmez. ha ev hanimi ezilir bosanamaz doktor ezilir bosanir orasi ayri. ama sen bunu tutupta kadin hep eziliyordu eskiden meslegi yoktu ama simdi var bu yuzden bosanmalar artti diyemezsin. neyse herkesin fikri kendine. iyi geceler
Sana ne demek yerine kendi özelinin de olduğunu anlatmaya çalış
doğru aslında oturup düzgünce konuşmak lazım
Boşa bu eziği. Bundan koca olmaz anca tuvalet mendili olur. Erkeklerin yüz karası
seviyorum boşayamam ama çözmeye çalışıcam çözemezsem boşarım
Sevgi kurtarmaz. Kocan iğrenç bir
Birisi
düzelmezse boşarım
Düzelmez işte
pekı aldattınmı kocanı hıc zıhınsel olarakda olsa
hayır
hıc dusunce bıle olmadı hayal bıle :)
Niye evlendin o zaman
evlenmeden önce böyle değildi ki
Sonuç olarak değer veriyor soruyor normal bir şekilde eşin cevap verebilirsin
Uyumsuz insanla yaşamak çok zor
:(((
Neden üzülüyorsunuz bırakın o uzulsun
haklısınız
Hayat kısa sende mutlu olmaya, çalış derin
Derim
ne giyiyorsun ki kskanıyor
normal etek şort crop
fazla seksi oluyorsundur belki ondandır
ya düz siyah şort nasıl seksi yapabilir yaa
bilmem bacakların güzelse yapar crop ta büyük göğüsün varsa ondan kıskanıyordur
tamam da yani vücudumuz böyle diye normal insanların giydiği şeyleri giyemeyecekmiyiz
valla onu kocana dicen bence normal yani görmedim ama İzmir'de herkes öyle giyiyor bir abartı var mı bilemem
biz biraz küçük bir yerde yaşıyoruz ondan öyle yapıyor ama yine de ne fark eder
nasılım sorusu sorsaydın en azından ne giydiğin hakkında fikrimiz olurdu
düz siyah şort üstüne tişört ya da mini etek pantolon crop nesini anlamadın
tamam da sende nasıl durduğu önemli milyon tane bu saydığın kıyafet modeli var
Sen kocanla neden devamlı sorun yaşıyorsun
Öyle koca çekilmez
Güzelsin demekki
öyle diyorlar
Aldattın mı hiç yani ya da böyle bir şey mi seziyor
hayır asla
Eee deli mi bu?
galiba