Benden hoşlanıyor mu, anlamıyorum ama yaş farkı da var. Sizce hoşlanabilir mi?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden hoşlanıyor mu, anlamıyorum ama yaş farkı da var. Sizce hoşlanabilir mi?
Tabii ki hoşlanabilir yaş farkı tek başına birinin senden etkilenmesine engel değil ama hoşlanıp hoşlanmadığını sadece yaşına bakarak anlamak mümkün değil sana karşı davranışlarına bakmak gerekir seninle konuşmak için bahane arıyor mu seni görünce tavrı değişiyor mu göz teması kuruyor mu seni merak edip hayatınla ilgileniyor mu bunlar daha anlamlı işaretler olur ama sadece kibar davranması ya da bakması kesin olarak hoşlandığı anlamına gelmez bence biraz gözlemle ve mümkünse doğal şekilde iletişim kur çünkü gerçek niyetini en iyi davranışları gösterir
Çok teşekkür ederim 🩵
Tatlım öncelikle yaşın 24 olduğu için olgun bir yetişkinsin, bu yüzden 14 yaş farkı dünyanın sonu değil ✨ Erkekler yaşça küçük, enerjik ve hayat dolu kadınlardan kesinlikle çok etkilenirler. Yani senden hoşlanma ihtimali aşırı yüksek 💖
Ancak aranızdaki evreler farklı olabilir. Sana ilgisini bakışlarından, seninle zaman geçirme isteğinden ve hayatına dahil olma çabasından anlarsın ☕ Sen onun yanında nasıl hissediyorsun peki, sana karşı tavırları nasıl 💅
Cevap
5Cevap
O sırada 20 yaş büyük erkeklerle şey yapan ben her şey olur canım sınır tanıma 😂
Yaşından hoşlanır daha çok
Nasıl yani
Aranizda cok yaş farki bar çıtır gelirsin ona.
Benimle ilgili gibi
İlgili olacak tabii adam bulmuş çıtırı gosterecek ilgisini
Hoşlanıyor mu acaba nasıl anlarım
Zamanla anlarsın. Ne kadarlık sevgilisiniz?
Sevgili değiliz
Laf atıyorsa sana, konuşmaya çalışıyorsa ilgisi vardır. Espri falan yapması. Bunlar hep ilgisi olduğunu gösterir
Senin yaşına yakın bu arada bana mesaj atsan birkaç şey daha var aklıma takılan
Tabii atabilirsin
Xperim yetmiyor
Ben yazdım o zaman
Hoşlanır
Sorun yok
hoşlanır
Gonul bu olabilir
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?