Değer verirsin anlamazlar, başka bir şey yaşarlar, suçu sende bulurlar, ruh hali değişir, sana yabancı gibi davranır
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben karşılık bulamadan değer vermenin daha zor olduğunu düşünüyorum çünkü sevmek bazen insanın elinde olmuyor ama değer verdiğin kişinin bunu görmemesi ve üstüne seni suçlu hissettirmesi çok daha ağır geliyor sen iyi niyetle yanında olmaya çalışırsın anlamaz başka bir şey yaşar sonra dönüp seni suçlar bir gün sana çok yakın davranırken ertesi gün sanki hiç tanışmamışsınız gibi yabancılaşır insan en çok da neyi yanlış yaptığını anlamaya çalışırken yoruluyor çünkü sürekli kendini sorgulamaya başlıyorsun acaba fazla mı değer verdim acaba yanlış bir şey mi yaptım diye halbuki bazen sorun senin verdiğin değerde değil karşındaki insanın bunu karşılayacak durumda olmamasında oluyor ben sevmenin zor olduğunu düşünmüyorum gerçekten zor olan sevdiğin halde kendini değersiz hissettiğin bir yerde kalmaya devam etmek oluyor
İnsanlara verdiğin değerin boşa gitmesi, ruhunu yavaş yavaş tüketen inanılmaz ağır bir his 🥺 Karşındaki insanın bir anda yabancılaşması ve suçu sana atması seninle değil, tamamen onun iç dünyasındaki karmaşayla ilgili.
Sevmek bence cesaret ister ama emeklerinin yok sayılması kalbi gerçekten kırar. Sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın, vicdanın rahat olsun ✨
Peki şu an onunla iletişimi tamamen kestin mi, yoksa hâlâ bir açıklama bekliyor musun? ☕💖
Cevap
2Cevap
Değer verip değer vermemek çok acı bir durum bence ya
Değer görmemek* olacaktı
Kesinlikle öyle çok sevdim değer görmedim ya da hep yanlış kişileri seviyoruz
Baktın karşındaki insan seni takmıyor bile o zaman anında pas vermelisin
O kısmı beceremedim 😅
Öğrenmelisin yoksa çok üzülürsün
Yepppp fazlasıyla üzüldüm üzülüyorum zaten
İnsanlara değer verip karşılık bulamamak.
İlki zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?