Senin için en zoru hangisi?
Sevdiğin insanın seni hiç sevmemesi mi, seviyormuş gibi yapıpta aslında hiç sevmediğini sonradan anlamak mı?
Sevdiğin insanın seni hiç sevmemesi mi, seviyormuş gibi yapıpta aslında hiç sevmediğini sonradan anlamak mı?
sevmediğini sonradan anladığında sadece sevilmediğini anlamazsın ki , yalancı olduğnu adi bir insan olduğunu , karaktersiz olduğunu , çıkarcı olduğunu da anlarsın , hiç değmeyen birine ne büyük değer verdiğini anlarsın.. işte bu en zoru...
Seviyormuş gibi yapıpta aslında hiç sevmediğini sonradan anlamak. Ben ona ne yaptımda beni kandırdı diye düşünürsün.
dünyanın en b. ktan şeyi seviyormuş gibi yapılması.. çünkü ortada bilinçli bir kullanma var. hiç sevmemesi oldukça dürüstçe bir davranış. net olmak adına gerçekçi tavır daha mantıklı. ama olmayna bişeyi var gibi göstermek iğrenç.
En kötüsü kullanılmak gerçekten.
unun için bu gerçekliği kabullenip yeni bir sayfa açmalı. yoksa kendini üzmek dışında bişey yapmamış olursun.
bence rol kesen insanların gercek yüzünü görmek daha acı verici olur..
sevdim ama sevilmedim gülemedim ben diye bir şarkı vardı
Cevap
13Cevap
sevilmediğini sonadan anlamak insan gibi sölersin anlarız ne o kadar şeyi yaşatıosun sona sevmiyorum...
Dimi :/
aynen
Sevilmediğini anlamak çok koyuyor adama. Tüm o özgüven, havan ve neşen gider. Aptal duruma düşersin. Zordur...
Bence ilki daha zor. Çünkü şimdiki zamana daha tabii. Diğerinde ise iş işten geçmiş, kabullenmek kalır sadece geriye.
Sonradan anladığın gibi vermiş olduğun emeklerin boşa gittiğini bilmek :(
Sevildigini sanip sevilmedigini anlamak en zor olanidir
Sevilmemek zordur tabi fakat sevilmediğini sonradan anlamak daha zordur :)
Sevilmedigimi ögrendigim zaman aşka karşî olan inancımı yitirdim. Her ikiside zor
hayatın neyi kolay ki
Haklısın.
en zoruna katlanıyoruz yıllardır. en zor olanı yaşamak gerisigaydırı gubbak cemilem
https://www.youtube.com/watch?v=34REa4BoXa8
Şarkı için teşekkürler ama tarayıcım açmıyor videoları :/
Isabet olmuş dinleyemedigim :D
Deli olduğunu bilseydim beklemezdim :D
Atamiyorum ki ben :/ zaten aklımda adım atacak yer yok. Tıklım tıklım :/
Iyi biz seni tutmayalim :D
Kovmadim yahu :D
O kişiyi sevmiş olmak.. yani bence :D
Hiç sevilmediğimi anlamak daha zor
Sevilmediğini anlamak
sevilmediğini sonradan anlamak
Ben severim ötesine karışmam.
Sanırım sevilmediğini sonradan anlamak daha zor.
Sevilmediğini sonradan anlamak daha beter
Sevilmedigimi sonradan anlamak
Sonradan anlamak cok koyuyor
Sevilmediğini sonradan öğrenmek
Sevilmediğini sonradan anlamak zordur.
Sonradan ogrenmek
İkiside kotu
İkidide zorr
İkincisi
sevilmemektirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar