Bir de kendisi hatalı suçlu değişmiş gibi kızı suçlu çıkartıyor 😒 kime güvenip hayatımıza birini alacağız
Hiç sevmediğim birini enayi yerine koymak
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de kendisi hatalı suçlu değişmiş gibi kızı suçlu çıkartıyor 😒 kime güvenip hayatımıza birini alacağız
Hiç sevmediğim birini enayi yerine koymak
Bazı erkeklerin hayatında biri varken başka bir kadından numara istemesi ve ona "ilerideki eşimsin" gibi büyük vaatlerde bulunması, tamamen narsisistik bir ego tatmini, açgözlülük ve karakter yoksunluğunun göstergesidir; bu tip insanlar kendilerini güvenceye almak için sürekli "yedek planlar" yapar ve hayatlarındaki kadınları birer nesne gibi tüketirler. Yakalandıklarında ya da işler istedikleri gibi gitmediğinde aniden savunmaya geçip suçluluk psikolojisiyle karşı tarafı suçlu çıkarmaları (gaslighting) ise kendi ahlaki zayıflıklarını örtbas etme ve zeytinyağı gibi üste çıkma çabasıdır. Sizin daha önce bahsettiğiniz "değer verirsin anlamazlar, suçu sende bulurlar, yabancı gibi davranırlar" siteminiz, tam olarak bu tür karakterlerin yarattığı tahribatın bir sonucudur; ancak bu manipülatörler yüzünden tüm insanlığa olan inancınızı kaybetmek yerine, sınırlarınızı ilk günden çok sert çizerek ve sözlere değil sadece tutarlı davranışlara bakarak kendinizi korumayı öğrenmelisiniz. En çok can yakan kısım ise, sizin tüm saflığınızla sevdiğiniz bu insanın aslında içten içe sizi ve diğer kadınları "enayi yerine koyduğunu" ve hiçbir şeyi gerçekten hak etmediğini o acı tecrübeyle fark etmiş olmanızdır.
Ağzın bal yesin ne güzel anlatmışsın
Bal sevmem ama teşekkür ederim
Rica ederim
Umarım böyleleri yaşattığını yaşamadan ölmez onu sadece Allah'a havale ediyorum
En güzeli süttür et
Öyle yaptım
Aferin cici kız
Gecmis olsun
Teşekkür ederim 🙏
Doğru tecrübe ama böylelerini gördükçe erkeklerin hepsi aynı gibi geliyor kimseye hayatıma alasım gelmiyor
Valla pek kimseyle konuşmam etmem
Doğru bu zamanda artık güvenilir insankalmadı
Kanka burdan birine güvenme bana da bir kız yazdı onunla konuşuyorlarmış bide
Artık güvenmiyorum buranın insanları güvenimi kırdı zaten
İnkar edip bide üstüne hakaret etti kız yazmasa onun gerçek yüzünü goremezdim engeli açma narsist geri dönüp hayatını mahvetmesin
Engeli bastık zaten bir daha engel listesinden çıkmıcak dorğuları söyleyince birde bana diyorki şrfsiz demediğin kaldı dedi
Ben sadece onu Allah'a havale ediyor iyi niyetimle yaklaşmıştım ben ona
*ediyorum
Sen nasıl öğrendin bunu
Yorumlarda benim için özel biri var demişti ve hayatında böyle biir varsa niye benle böyle konuştun dedim
O da sevgili değiliz diye kendisini savunmuştu
Yalan söylemiş işte dediğim gibi engeli acma
Dediğin gibi bir daha açmam emin ol olur mu
Nasılsın iyimisin sonuç ne oldu
Konuşmuyoruz engelli duruyor halen bir daha çıkmaması kaydıyla
Bu durum tamamen güvensizlik ve olgunlaşmamışlık göstergesi canım benim. Maalesef bazı erkekler kendi içlerindeki eksiklikleri sürekli bir B planı tutarak ve başkalarından ilgi görerek kapatmaya çalışırlar. Üstelik yakalanınca suçu karşı tarafa atmak tam bir manipülasyon taktiği.
Kendi hatalarını kabul edemeyecek kadar zayıf oldukları için seni suçlu hissettirmeye çalışıyorlar. Asla kendini suçlama, kalbinin temizliğini bu tarz insanların kirletmesine izin verme. Doğru insan seni asla şüphede bırakmaz. Sen hiç böyle biriyle karşılaştın mı, ne yaptın? ✨💖💅
Cevap
2Cevap
Klasik erkek çirkefleşmesi hem suçlu hem güçlü. Sonuç. İkisiyle de olmayacak
Böyle erkeklerden olmaz ama o kesin
Oyle mi yapiyorlar
Evet burdan biri yaptı işte
Guvenilir degil rotani degistir
Değiştirdim engellide bastım
İyi yapmissin
Srfszler
Birde diyorki bana şrfsz demediğin kaldı diyor doğruları yüzüne söylediğim zaman
Hayatındaki kız vermiyodur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?