Arada oluyor evet. Valla genel olarak gönül eğlendirmek olabilir. Ben de bekarken evli kadınlarla birlikte olmuştum. Bu arada konuştuğum kızlar evli olduğumu da biliyor ama sorun etmiyorlar.
Sosyal medyadan da var normal hayattan da. Konuştuklarımdan evli de var bekar da. Evliliği bitirmeyi düşündüm ama çocuk var. seni de seven evli bir erkek var sanırım? profilimden yazabilirsin buradan yazamıyorsan
Buyutulecek bir sey yok demissin Var galiba cunku bu DEVIRDE boylesini bulmak cok zor simdi evliler bekarlar ile takiliyo cogu sadik degil bazilari corap degistirir gibi sevgili degistirir cok ornegi vardir
Peki baskasi varsa esine karsi sevgin bitmis ise o evliligi bitirir misin surdurur musun
Eğer evlendiysen bir yerde sürekli romantiklik aramayacaksın artık esin senin hayatına girmiş sende eşinin hayatına girdin birbirinizden öyle kolay kolay vazgeçemezsin aldatma sadakatsizlik sorumsuzluk haric
Buyutulecek bir sey yok demissin Var galiba cunku bu DEVIRDE boylesini bulmak cok zor simdi evliler bekarlar ile takiliyo cogu sadik degil bazilari corap degistirir gibi sevgili degistirir cok ornegi vardir
Ben böyleyim hayatım umarım benim kıymetimi bilen seven çıkar 🤣🤣🤣 güzel sözlerin için teşekkür ederim
Erkekler Ne Diyor
Karısı ilgisizdir. Diğer kızı beğenmiştir kız da ondan hoşlanmıştır. Bir çok neden olabilir. Evli bir erkek olarak yaşadıklarım bunlar
Senin de bekarlarla sohbetin var mı peki bu evlilerin amacı nedir eşini bırakmadan başkalarını bulmak gonul eglendirmek mi
Arada oluyor evet. Valla genel olarak gönül eğlendirmek olabilir. Ben de bekarken evli kadınlarla birlikte olmuştum. Bu arada konuştuğum kızlar evli olduğumu da biliyor ama sorun etmiyorlar.
Senin sadece sosyal medyadan mi
Konustuklarin evli degil gibi
Peki baskasi varken evliligi bitirmeyi baskasi ile devam etmeyi dusunmedin mi
Sosyal medyadan da var normal hayattan da. Konuştuklarımdan evli de var bekar da. Evliliği bitirmeyi düşündüm ama çocuk var. seni de seven evli bir erkek var sanırım? profilimden yazabilirsin buradan yazamıyorsan
Çapkın demekki sadık değil esine karşı
Evet sadık değil peki evliligi bitirir mi sence baskalari ile devam etmek icin boyle surdurur mu
Böyle evlilik sürmez evliliğin birinci şartı bence eşler ne olursa olsun birbirlerine karşı sadık olmalılar yoksa bu evlilik yürümez
Evliligi bitirmeden baskalari ile devam ediyo bu sekilde surdurur o
Sen evli isen baskalari ile konusur musun
Ben evli olmayı bırak sevgilim flortum olsa başka kızlarla konuşmam bile
Ciddi misin boylesi kalmadi gibi
Burcun ne peki
Peki baskasi varsa esine karsi sevgin bitmis ise o evliligi bitirir misin surdurur musun
Ciddi misin boylesi kalmadi gibi
Burcun ne peki
Evet ciddiyim bunda büyütülecek birsey yok normal olan bu ben kova burcuyum ama bunun burcla alakası yok bence karakter meselesi
Buyutulecek bir sey yok demissin
Var galiba cunku bu DEVIRDE boylesini bulmak cok zor simdi evliler bekarlar ile takiliyo cogu sadik degil bazilari corap degistirir gibi sevgili degistirir cok ornegi vardir
Eğer evlendiysen bir yerde sürekli romantiklik aramayacaksın artık esin senin hayatına girmiş sende eşinin hayatına girdin birbirinizden öyle kolay kolay vazgeçemezsin aldatma sadakatsizlik sorumsuzluk haric
Buyutulecek bir sey yok demissin
Var galiba cunku bu DEVIRDE boylesini bulmak cok zor simdi evliler bekarlar ile takiliyo cogu sadik degil bazilari corap degistirir gibi sevgili degistirir cok ornegi vardir
Ben böyleyim hayatım umarım benim kıymetimi bilen seven çıkar 🤣🤣🤣 güzel sözlerin için teşekkür ederim
Iste sen kesinlikle aldatmaz misin
cabuk vazgecilmez zaten de iste
Iste sen kesinlikle aldatmaz misin
cabuk vazgecilmez zaten de iste
Ben aldatmam
Herkese bu sekilde mi Hitap edersin
Bir sorun daha var genelde boyle diyen erkekler pek sadik olmazlar tabi genel
Herkese böyle mi hitap edersin derken?
Bir sorun daha var genelde boyle diyen erkekler pek sadik olmazlar tabi genel
Ben sadece böyleyim dedim eğer bana inanmak istemiyorsan inanmayabilirsin
Bir sey demedik sakin
Bir sey demedik sakin
🤣🤣🤣 yok canım ne kızması beni tanımadan böyle demeniz hoşuma gitmedi
O zaman sorular sorur taniriz dermişik
😅😅😅
Tanışmak konuşmak istersen konuşabiliriz
Istedigin soruyu sorabilirsin
Şu an konuştukların vs var mı
Reelden Buradan sosyal medya falan fark etmez
Var mı konuştukların
Yok ya sadece soru cevaplıyorum sürekli konuştuğum yok
Reelden Buradan sosyal medya falan fark etmez
Var mı konuştukların
Ciddi ilişki anlamında yok zaten öyle konuştuğum kızda yok
Burada denk geldik mi bilmiyorum Baska Hesabin var mi
Başka hesabım yok sadece bu var 4 5 yıldır bu hesabi kullanıyorum
O zaman pek Aktif degilmissin
Ara ara giriyorum
Onu da popmalamak ister
İlgisi vardır
Birini bırakıp başka kızla evlenme şansı da mı vardır
O düşük ihtimal bence
Evliliği bitirmez sadece Gonul eglendirir başka da bir şey mi dersin
Sence de eşi ile boşanıp boyle devam etmemeli mi
Ornegin sen evlisin başkası varsa evliligi bitirir misin
Evliyim, başkası olsa da bitirmeyi düşünmem. O heyecan başka, evdeki düzen ve huzur başka
Sana ı attı
Ornegin sen evlisin baskasini bulup bosanir misin boyle mi devam edersin bekarlara gonul eglendirmek vs
Onun kulaklarını çek
Bir sey soylemedin