Valla gözüm dönüyor, hapis yolu görüyorum değer mi sizce
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla gözüm dönüyor, hapis yolu görüyorum değer mi sizce
Aldatıldığımı öğrensem açıkçası intikam peşine düşmezdim çünkü bana yapılan yanlışı karşı tarafa aynısını yaparak düzeltmiş olmuyorum sadece kendimi daha fazla yormuş oluyorum zaten bir insan seni aldatacak kadar gözden çıkarmışsa onun hayatında kalıp kendini ispatlamaya çalışmanın da bir anlamı yok bence önce çok kırılırım belki öfkelenirim hatta içimden bin türlü şey yapmak geçer ama biraz zaman geçince toparlanıp sessizce uzaklaşmayı tercih ederim çünkü en güzel intikam bence hiçbir şey yapmadan kendi hayatına devam edebilmek oluyor karşı tarafın pişman olup olmadığını düşünmek yerine kendimi toparlamaya ve bir daha aynı şeyi yaşayacağım bir insana hayatımda yer vermemeye bakarım
Bende tam tersi ikisini de gebertip paşa paşa yat diyor gözüm karariyor
Cezasız mi kalacaklar
Kendine göre ceza vereceksin sonra adalet sana ceza verecek hakime ne diyeceksin onlar birlikte oldular Ben onları öldürdün mü seni affeder mi zannediyorsun ömür boyu hapis yatarsın biri birinin içine sokmuş Sen kendini kontrol edemedin gittin öldürdün olan senin hayatına olur Çünkü ömrün boyunca hapiste çürüyeceksin
Ne yapacam gardasim solesene erkekgim la ben dışarı cikamiorm tipim maddi manevi herseyim kaydi
Erkeklik bir insanı öldürmekle kanıtlanmaz şöyle bir senaryo var diyelim önünde diyelim ki onları öldürdün hapse gitsin hapiste her şey güllük gülistanlık mı zannediyorsun hapiste olan kişiler düzenli olarak ailesinden para alır bir yerden sonra Ailen sana para vermemeye Başlar sonra ayak işlerini görürsün bunun olmasını mı istiyorsun şu an kaç yaşındasın bilmiyorum belki 30 belki 35 Belki 20 belki 25 Ama 80 yaşına kadar hapiste kalmayı göze alabilir misin bence dediklerimi yap ve hayatına bak
35 yaşındayım isim gücüm var lakin beyin bitti her akşam odamda ağlıyorum dışarı cikamiorm bı hayatım vardı evim bitti
Teşekkür ederim sonra konuşalım olur mu bana dönersen çok sevinirim
İntikamla uğraşmam. Çünkü birinin karakterindeki eksikliği, kendi karakterimi bozarak tamamlamaya niyetim yok. Aldatmak onun seçimi, hayatımdan çıkarmak benim. Ben yoluma bakarım. Hem de öyle bir bakarım ki, bir süre sonra “Acaba ne kaybettim?” diye düşünmek de onun meselesi olur. 😌
Tamam da ben bı erkeğim 8 senelik bı evlilik bacım maddi manevi tıp vs herşeyimle bittim
Seni anlıyorum , hakta veriyorum. Fakat intikam almakla bir yere varamazsınız.
Ne yapalım
Hiç bir şey. Yol ver gitsin.
öyle yapcam
Sana yakışan da budur.
Çok zoruma gidiyor be kuzu insani canım yerine koyup hiç ogrenmicekmisim gibi davranması şimdi noldu hayatını maf etti
Her şey insanlar için, kimsenin yaşadığı kolay değil. Herkes omuzunda ki yükü en ağırı sanıyor. Evet çok zor ama alışacaksın ve bununla yaşamak zorundasın. Güzel olan şu ki unutacaksın da..
İnşallah kuzu insallah
Seni hak etmeyen insan varsın senden uzak dursun , dursun ki yerine güzel kalpli birisi gelsin :)
Korkuyorum biliyomusun tekrar aldatilcan diye
Süreç nasıl işliyor şu an bilmiyorum, aynı evde Misiniz?
Hayır kuzu öğrendiğim an ayrıldı evden
boş ver sen kurtuldun ona bak.
Bacım sence özlüyormudur beni
Özleyebilir de bence sen artık bunları düşünmemelisin. Bunlar göze alıp bunu yapan biri var karşında. Dönmeyi mi düşünüosun yoksa?
Hayır asla sana başka bişi sormam lazım zamanını çaldığım için özür dilerim. Şimdi bana tercih ettiği kişi ceza almamak için eşimin aleyhine ifade verdi bildiğin sattı sebcr hala gorusuyormudur
Sanmıyorum görüştüklerini
Herşeyi itiraf etti benim lehime ifade verdi eşim aleyhine herşeyi soledi eşim bana ihanet etti tercih ettiği kosi iki dakikada sattı bu ona çok büyük bı dersdir dimi kuzu
Katılıyorum , sen içini ferah tut belli ki iyi bir insansın Allah yardımcın olur inş :)
Valla hiç kimseye bı kötülüğüm olmadı ihanet aldatma vs bilmem evden işe işten eve gelen spor salonunda takılan bı adamım öğretmenim. Karıncayı bilene incitmedim ama ben incildim iyi ki varsın sen
Sen de iyi ki varsın :)
Teşekkür ederim
Gözünün dönmesini çok iyi anlıyorum, kalbinin ateşi şu an her şeyi yakmak istiyor olabilir 🥺 Ama hapis yolu falan asla değmez aşkım! Senin o değerli hayatın, enerjin ve geleceğin, seni hak etmeyen birinin yaptığı çirkinlikten çok daha kıymetli ✨
İntikam almak onun için hala bir şeyler hissettiğini, sana ulaştığını gösterir. Bence en büyük, en asil intikam onun hayatından bir an bile düşünmeden çekip gitmektir 💅 Sen kendi ışığında parladıkça, o yaptığı hatanın karanlığında boğulacak zaten. Kendini odak noktana alıp ışıldamak varken neden kendi hayatını yakasın ki? Peki sen şu an bu öfkeyi hafifletmek için kendine biraz vakit ayırmayı denedin mi? 💖
Cevap
4Cevap
Kaç sefer aldatıldım elimden ne gelicekti boşverdim gitti düğününe gidip herkesin içinde rezil etmek istedim ama o bi yolunu bulur beni hatalı gösterirdi ne biliyim başıma bela olurdu belki düşüncesiyle bir şey yapmadım
Ben düşünüyorum ilk işim aldattığı p. ci bulup sallandirmak sonra da eşimi
Haa karın mı peki noldu hani bir şeyler mi yaşanmış yoksa mesajlaşma mı
Evde yakaladım keşke mesaj olsa
Kötüymüş ya ama neden boşanamıyorsun ki o itiraz mı ediyor
Çekişmeli gidiyor neyseki aldattığı bebe herşeyi itiraf etti boşanma davama sunduk ifadesini
Neden çekişmeliyse tuhaf hani düzgünce boşansın bitsin, doğrusu sen aldattığını söylüyorsun o reddediyor anlaşamıyoruz deyip boşansa senden nafaka ödemek zorunda da kalabilirsin çok sıkıntılı. Başını yakma o onun yanlışı senin utanmana gerek yokta benim merak ettiğim şey sen hiç aldattın mı onu bir kadınla mesajlaşarak vs merak ettim
Oha hiç ihanet etmedim yokluğuna bilene hala ona sadigim.
Kötü olmuş haketmemişsin de yapıcak bir şey yok yoluna bakıcaksın mecbur boşan ne halt yıyorsa yesin umarım nafaka ödemezsin
Ödüyorum canim
Değmeezz, ona vereceğin en büyük ceza mesafedir zaten, sinir duygusu dahi beslememektir boş ver yoluna bak sakinleşmeye bak Allah görüyor hepsini
Allah görüyor inanıyorum lakin beynim git ikisi de temizle diyor
Bacım iki senedir boşanma devam edio toparlaniyorum sonra Gine neden aldattı yapılır mı bu bana karar veriorm gidip kendimi de onları da öldür
İnşallah gardasim yaşattığıni yaşamadan ölmesin
İyiki varsın gardasim saolasin.. inşallah Yüce Allah herşeyi biliyor perişan olsun
İnşallah bacım Allah razı olsun senden
Ay hapis mapis değmez ya çok istiyorsan rezil et geç
Nasıl rezil edicem
Ailesi bilmiyorsa ailesine anlat öncelikle sonra çevresindekilere anlat sessiz kalma
Evliyiz biz boşanma davamız var ailesi kıza sahip çıktı
Bu tip için inan hayatını kararttığına değmez
Tüm suçu bana atıyorlar lakin herseu ispatli ispatladim
Direkt kestirip atarım hiç uğraşmaya değmez sende öyle yap
İki senedir boşanma devam ediyor artık gücüm kalmadı bacım anliyon mu
Ben anlıyorum da aksini düşünmenin sana hiç faydası olmaz sabır
Sabır mi cezasız mi kalıcak bacim
saçmalama ya..
neden hayatını bitiresin. bu kadarmı önemsizsin.
aldattıysa boş ver edersin. bu kadar aciz olmayın.
Olmuyor baba
tamam git hapislerde çürü ne diyim.
nerelisin sen
Sivas
gerekszi gereksiz işler.
hapis mi kndi hayatını zehei edersin bi kadin icin lank
Valla iki senedir düşünüyorum sonudna kadar verdim fişlerini cekicem
Hapis yolu düşünen burada soru sormaz
Evliler evlilerle beraber olarak yapıyor
Evet
Boş verdik reis.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?