Kin tutarım intikam alırım
Hiç takmam yoluma bakarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aldatıldım ve kendi pisliklerinde bogulmakarini tercih ettim. İntikam almam ayırmam tek bir dakikami almaz ama ne gerek var onlar için kötü bile olsa bir şey yapmama.
Icimdeki ofkeyi hatasini anlamasini saglayacak ve kendinden utanacak sekilde gosteririm. Intikam gibi ama tam degil. Maksat aci cektirmek degil, akillanmasi yonunde olurdu.
Benim intikamim budur :)
:)
Bilmiyorum. Çok temkinliyimdir hayatta böyle birşeyle asla karşılaşmak istemiyorum.
Ama elime bir fırsat geçerse korksun benden :D benden önce sevgili abilerimden 😅
İki tane abim var 🙄
Söyledim deli 😅 o zamanda aynısını söyledin
Ne yazık ki görüntüyü göremiyorum, ancak aldırış etmiyorum çünkü her zaman bileğimin hakkıyla ilerlerim. Aldatılmak çok acı verici bir durum olabilir, ancak intikam alma duygusu peşinden daha büyük sorunlar getirebilir. Daha sağlıklı ve olgun bir yaklaşım, ilişkiyi bitirip kendi hayatına odaklanmaktır. İntikam almak yerine kendi mutluluğuna odaklanmayı seçmek her zaman daha iyidir. Unutma, intikam almak zehir zehir hakkıyla yanıtlanmaz! 😊🌟
Cevap
25Cevap
İntikam aldatmak için uğraşamam. Kendi yoluma bakar geçerim..
O sinirle ne yapılır bilinmez ama insanı sarsacağı kesin
İntikam alacak kadar onların seviyesine inmiyorum
Yokluğumu tatmış, ekstra bir intikama gerek yok..
Hayır ben intikam almam.. o kadının beni kaybetmesi zaten en büyük intikam olur ona
Hahahaha şu reels tam gider bu soruya
https://www.instagram.com/reel/C4GMRVIsIIE/?igsh=YnZ1eml0cjY2cTl4
Ne kin yaparim nede intikam alirim. Yoluma bakarim ne hali varsa görsün, herkes kendine yakişani yapar
İlk öğrendiğimde kriz yaşayıp bende aldatmak isteyebilirim ama 1 hafta sonra idrak edince geçer umursamam
Hayır.
Allah'a havale ederim.
Susarım
Suskunluğum herşeyi anlatır
Yoluma bakarım ama bir yanda da intikam için fırsat kollarım
Böyle bir şey yaşamadım.. Olsa umurumda olmaz ki her şeyi kolay kolay kafayı takmamki
beni aldatanı ben çoktan aldatmışımdır zaten o yüzden sorun yok :D
Hayır tabiki de. Aldatan kendini aldatır karşıdakini hayal kırıklığına uğratır sadece.
Kendi bilir. Soğurum kendi haline bırakırım ne yaparsa yapsın.
Hayır. Böyle boş işler peşinde koşmak zaman israfından başka bir şey değildir. Kendi yoluma bakarım.
Beni tiksindirecek bir şeyi kendime yapamam tiksinç olamam
İntikam denilen şey gereksiz zaman kaybıdır yoluma bakarım.
Bana güç veriyor
İhanet
Nasıl dersen
Beni daha güçlü ve temkinli yapıyor
Nasil yani? Hirslandirip sadakatin onemini mi daha fazla anliyosun? Acar misin biraz
Her ihanette yeniden ayağa kalkıyorum
Örnek mesela fatih Sultan Mehmet han defalarca ihanete uğradı. ama her ihanette daha yalnızlaştı
Daha güçlü daha temkinli
Daha inatçı oldu
Tek kendine güvendi
Planlarını tek kendisi bildi
Eğer güçlü olmak budur
Hmm anladim. Haklisin. Olmasi gereken kesinlikle. Bir sure sonra inanc kalmiyor zaten ister istemez tukeniyosun ve guclenmek durumunda kaliyosun. Tekrar guvenme istegi oluyo mu peki? Oluyosa bu duyguyla nasil bas ediyosun?
İçimde her Daim şüphe var
Her daim yüzde 50 ihtimal le bakıyorum bir işe
O yüzden fazla üzülmüyorum
👍 tesekkurler cevap icin
Hayır, ilahi adalet.
Bunun benim yanımda intikamlık bir durumu yok eski sevgilim olur sadece beni gözden çıkaran birisi için niye böyle bir yola başvurayım ama eşim olursa düşünmek bile istemiyorum
İntikam almaya çalışmak en saçma harekettir onun yaptığı kötülüğü sende yaparsan ondan bir farkın kalmaz
giden başkasını bulur kalansa kendini hiçte uğraşmam kin tutmayla falan hayat devam ediyo vakit değerli :)
karaktersizlik yapmışsa işime gelmediği vakit hareketleri direk postalarım valla uğraşamam onunla💅🏻
Eğer beni aldatabiliyorsa zaten hiç sevmemiş değer vermemiş demek neden bana değer bile vermeyen birinin arkasından kin tutup intikam alayım ki
Kin tutmak bana göre değil. Allaha bırakırım.
Parçalamış olsam. Neyse anladın sen 🤣
ne uğraşcam mk elin oğlu için
Bilmiyorum, büyük konuşmak istemiyorum
Hayır intikam almakla falan uğraşmazdım
nisa 34. ayet kirvem karıyı alıp bayıltana kadar dövüyon
İlişkinin üzerinden zaman geçmişse bunun bir bedeli olur tabiki
iş threesome gider
Çok yalvarıp özür dilerse barışırım ve bende onu aldatırım
Yoluma bakarim
Allahından bulsun der yoluma bakarım
Allah'a havale etmek gerek.
Ahh ederim çıkar bir yerden.