İntikam alır mıydınız
Soğuk sunulan yemekler

İntikam alır mıydınız
Soğuk sunulan yemekler

Sorunun cevabını vermeyeceğim ama gerçek bir olay anlatayım. Amerika'da bir kadını kocası aldatmış. Boşanmaya karar vermişler. Kadın evi istiyor fakat adam vermek istemiyormuş. Kadın eşyalarını toplayıp gitmiş. Sonra adam sevgilisi olan kadınla o eve yerleşmiş. Birkaç gün içinde evi böcek basmış. İlaç sıkmışlar yine gitmemiş. Evin her yerini sarmış. En son uğraşamamışlar mecbur kalmışlar satmaya fakat evin değeri yarıya inmiş. Tabi bunu gören eski karısı evi satın almış. Meğer kadın kornişin içerisine böceklerin seveceği yiyeceklerden koymuş. Ve temizlik esnasında asla buraya ulaşılamamış. İntikam böyle soğuk yenen bir yemektir. 😏
İntikam kulakta çok güçlü duruyor ama yaşayınca hiç öyle olmuyor. Ben aldatıldığımda bunu çok düşündüm, hatta ilk gün Gider ben de aynısını yaparım, görür gününü diye sinirden titrediğimi hatırlıyorum. Ama sonra olayın içinden çıkınca fark ettim ki intikam gerçekten sadece seni yoruyor. Zamanında biriyle ciddi bir ilişkim vardı, öyle hani güvenini tamamen bıraktığın, arkanı döndüğünde bile içinin rahat ettiği türden. Bir gün telefonuna düşen bir bildirim tesadüf. Bir isim, bir kalp emojisi. Sonra malum o soğukluk, o mideye oturan taş gibi his. İlk üç gün intikam hayalleriyle yaşadım. Sonra bir akşam çıktım yürüdüm. Dedim ki:Ben kendime rağmen niye onun seviyesine düşeyim?
İntikam almak demek, aslında kalbini biraz daha kirletmek gibi. O zaman bile bana değmezken, neden ona bu kadar enerji vereyim? Onu çağırıp yüzüne söyledim. Yanlışı sana bırakıyorum. Ben kendimle düzgün kalacağım. O an var ya intikam almaktan daha güçlü hissettirmişti. Sonucunda şunu öğrendim. Aldatılınca intikam almak değil, mesafeni çekip kalbini temiz tutmak en büyük cevap. Karşı taraf zaten kendi hatasının altında eziliyor, sen dokunmasan bile.
Çok güzel söyledin 💕
Rica ederim yaşayınca anlattım maalesef 😔
Eig için teşekkür ederim beybi ❤️😍😊🥰
Rica ederim kızçem 😘💖
Hayatımda 1 defa aldatıldım. O da yıllar yıllar önce üniversite yıllarımda.2 sene sevgili kalmıştık, evlenme teklifi falanda etmişti. Beni erkekle aldatmıştı. Yani erkek erkeğe. Sessizce ayrıldım, arkadaşlarımıza bir şey demedim. O üzülsün, küçük düşsün istemedim. Ortak arkadaşlarımızla bağı kestim, ailesiyle iletişimi görüşmeyi kestim bir anda. kimseye açıklama yapmadım. intikamda almadım. Çünkü zamanında sevmiştim, değer vermiştim. Bu yüzden tamamen bağı koparmayı ve gitmeyi tercih ettim. Yoluma bakmayı tercih ettim 🙂 intikam alınmaz gitmek gerekir. Aldatılmanın affı olmaz olmamalı. Gururlu olmak ve gitmek gerekir.
Pardon konuya dahil oldum da gerçekten mi oldu şaşırdım ben
Kadın anlarım da erkek nedir yani
Aynen verilmiş sadaka varmış gerçekten. Allah kurtarmış😄@KIZILİNKA
Gerçekten oldu tabii. O gördüğüm gün çok ağlamıştım hatta. inanamadım. fotoğrafları, videoları sildim birinin eline olurda geçmesin diye. Rezil olmasın , üzülmesin diye. Sonra sessizce terk ettim. ailesinide engelledim. Kadında yapıyor, erkekte. Ama madem yapıyordu benimle olmamalıydı. Biraz garip ama oluyor bu olaylar. kınamamak gerek.
@Mirakayra12
Sen bu olayı nasıl öğrendin ki telefonu mu karistirdin öyle mi öğrendin ve fotoğrafları video mu çekmişler vay be şaka gibi.
Eski sevgilin biseksuel ya da gizli gay olabilir gibi geldi bana ve dediğin gibi bu bu işleri yapıyorsun senle neden çıkıyor anlamış değilim ayrıca bu olaylar çok var gerçekten ya kadında yapıyor erkek de böyle biraz ucu açık bir konu
@Mirakayra12 Ya bu olay şöyle oldu. O aşırı kıskanç biriydi. ve sürekli o benim telefonuma vs bakardı. ben telefon karıştırmam , karıştırmayı sevmem zaten. güvenmediğim biriylede olmam. sosyal medya şifrelerini verir misin hayatım dedi tamam dedim. sonra o da bana kendi şifrelerini verdi. ikimizdede yani 2 instagram falan açıktı , bakabiliyorduk. birbirimize gelen mesajları anında görebiliyorduk. O bir ara İstanbul'a ailesinin yanına gitmişti , bende ailemin yanına çanakkaleye. böyle biraz uzak kalmıştık ama her gün konuşuyorduk tabii. bir gün bir mesaj geldi telefona fake hesaptan.(onun hesabına) benim telefondada açık olduğu için gördüm cevap vermedim. birisi "selam canım" falan yazmış. malın tekidir ya dedim umursamadım. ayrılmamızı isteyen bir kaç kişi vardı. en başta bir şey demedim ses çıkarmadım. ama erkek arkadaşımda cevap yazmamış hiç. sonra 1 hafta falan üst üste bu hesap tekrarladı. canım , tatlım vs diye. bende en sonunda kendim berkaymış gibi yazdım.
berkay o sırada uyuyordu ve yazayım bakalım kimmiş dedim. merhaba seni hatırlamıyorum , kimsin yazdım. o da nasıl hatırlamazsın vs. dedi. berkay arada içiyordu. içti zannettiği ve beni berkay sandığı için açıkladı. beni nasıl hatırlamazsın falan :d sonra foto, video... videoyuyu açmak istemedim. inanmak hiç istemedim. o an insan kitlenir ya öyle... kitlendim kaldım. sonra açtım sonuna kadar izledim. sevgilim dediğim adamın tüm vücudunu o videoda gördüm. ve yüzü netçe görünüyor. yüzü görünmeseydin belki o değil diyebilrdim. ama video o kadar netti ki. ağladım hüngür hüngür ağladım. sonra toparlan kendine gel dedim. ve o video, resim ne bok varsa sildim. belki biri görür eline geçer diye. yazan kişiye cevap vermedim. mesajları vs sildim. bildiğimi bilmesin , üzülmesin diye. o kişiyide engelledim. ve sonra hesabından çıktım. kendi hesabımdan berkayı annesini ve tüm ailesini engeledim. numaraları engelledim. ortak arkadaşlarımız vardı onlarla iletişimi kestim. neden ayrıldığınız dediklerinde anlaşamadık ayrıldık dedim.
bilmiyorum. biz hiç yakınlaşmadık. bu aslında bana garip gelirdi. ama ona o yakıştırmada bulunmadım tabii. evet gay veya biseksüeldi. ama bunu gizlememesi gerekirdi ve beni aldatmaması gerekirdi. aldatmanın affı olmaz. madem öyle bir ilgisi var baştan sevgili olmazdık.
benle çıktı çünkü onun hayatında büyük bir yerim ve anlamım vardı biliyorum. 2 sene boyunca ben onu en iyi anlayan ve kötü , iyi gününde yanında olan biriydim. ama o ihanet etmeyi seçti ve tamamen kaybetti.
Gerçekten baştan sona doğru okudum ve ağzı açık kaldı verilmiş sadakan varmış gerçekten iyi ki bu olay sevgililik döneminde olmuş aklıma bir şey geldi bu adamla evlendin ettin çocuk yaptın sonra bu olay oldu ayıkla pirincin taşını o zaman dahada zor olur ki.
Tamam senin o tarakta işlerin var mesela sAna ilk başta söylemedi ama sonradan soylebilirdi yani o konuda gerçekten çok bencil davranmış bence ve sevgilini böyle şekilde öğrenme hakkın yoktu yani ayrıca bir yakınlaşma olmadı diyorsun bu bence gay gibi bir şey biseksuel değil galiba
Bizim toplumumuzda l g b t nasıl davranıyor biliyorsun o yüzden korkmuş olabilir kendisi
@Mirakayra12 Ya açık konuşayım. Berkayı evet çok sevdim, onda çok çabaladımda. ama aşık olmadım ona. Evlenmeyi hiç düşünmedim. O benimle evlilik düşünüyor ve istiyordu. Benimle bir gelecek hep planlardı. Ama ben onu kaybetmemek için evlenmemek istediğimi belli etmezdim. Zamanı değil der ertelerdim. Ben kendi kariyerime yoğunlaşmak istedim. Onunla evlenmeyecektim. İyi anlaşıyor ve uyumluyduk ama ondan baba olmaz, eş olmaz.. 3 kez evlenme teklifi etti zaten hahah ben onu tanıdığımda 18 dim o 26 falandı.19 yaşımda evlenme teklifi etmişti. farklı zamanlarda. hatta birini kız kulesinin yakınlarında takım elbiseyle etmişti jhkjh o gün tüm sülalesiyle tanıştırmıştı. annesi, babası, kardeşi, babaannesi, anneannesi, kuzenleri, halası, dayısı. beni sevmişlerdide. berkayda hem baba figürü yoktu, sorumsuzdu, içiyordu , ikimizinde mesleği yoktu öğrenciydik, benim yaşım çok çok küçüktü. hata evliliği olurdu. ve hemen çocuk falan istiyordu hahah Evet bu olay sevgililik döneminde oldu. Ama ben ilk sevgili olduğumuzda bunları bilmiyordum. nereden bileyim? alnında mı yazıyor? yakınlaşmıyorduk ama bana kibar , özenliydi. Evet çocuk yapmak evlenmek başka bir boyut. Çocuğa yazık olurdu. Ama şu bir gerçek ki o aldatmasa bile bu ilişki zaten devam değildi benim için.
Ben gay biseksüel ya da lezbiyen değilim. Yani o öyle olabilir diye ben öyle olduğum anlamına gelmiyor ki zaten öyle olduğunu bilmiyordum. Evet bana söylemesi gerekirdi. ona kızmazdım. aldatmadan bana söyleseydi ona kızmadım. Ve sevgili falanda olmazdık.
Evet yakınlaşma yoktu öyle ya. Büyük ihtimalle öyleydi. Evet toplumda kötü davranıldığı için muhtemelle gizledi. Dediğim gibi gay, biseksüel , lezbiyen değilim. ama gay arkadaşım var. Kimseyi kınamıyorum. kimsenin neyi sevdiği beni ilgilendirmiyor. Benim ilgim sadece erkeklere. tabii sevdiğim erkeğe.
Sizin aradinizda baya yaş var ki varmış ben böyle 2-3 yaş bir şey zannetim hatta üniversite tanışıp sevgili oldunuz zannettim ben ilk başta kusura bakma. Ve o yaşta evlenmek gerçekten hiç iyi olmazdı sen okuyorsun sevgilin okuyor bide senin yaşın küçük 19-20 yaşında evlenmek ne demek bana göre eğitim biticek kariyeri yapacaksın ondan sonra evleneceksin oda 25 yaşından sonra anca olur yani. Ve anlattığı göre gerçekten baba olmaz ondan erkek sorumluluk sahibi eşini ve çocuğunu sahip çıkan kariyer sahibi olması gerekiyor bana göre ve o alkol kaç evin sonu oldu bilinmez hatta bir söz var alkol herşeyin anası onun gibi bir şey
Benim hiç l g b t arkadaşım olmadı o konuda bir bilgim yok maalesef ve bende aynı düşünce sahipim insanlarin hayatları ilgili şeyler beni ilgilendirmez ne yapıyorsa yapsın yani benimde senin gibi ilgili alanım erkekler
Ama bir l g BT arkadaşım olması isterim şahsen
@Mirakayra12 Üniversitede tanıştık zaten. onun okuduğu bölüm farklıydı benim farklıydı. benim en iyi arkadaşım onunda en iyi arkadaşıydı. tesadüf arkadaş ortamında tanıştık. ders çıkışları her gün yan yanaydık. birlikte vakit geçirirdik. ben 18 yaşında başladım üniversiteye o ise yıllardır o üniversitedeydi. bilerek uzatmış okulu. o yüzden o 26 yaşındaydı :d yaş farkı var ama aynı üniversiteydi ya. benim kaldığım apartla onun kaldığı evde yakındı. evet 19 20 yaşında evlenmek olmaz, ilk önce eğitim tabii ki.25 yaş bile erken bence. her şey tam yerine oturur ve yükselirsin o zaman belki düşünürsün. tabii iyi dürüst ve karakterliyse. ve dediğim gibi ondan baba olmaz. öyle adamlardan baba olmaz. aynen öyle tabii. anlık heyecanla ve sevgi diye yanlış karar vermemek lazım. Allah kimseyi yanıltmasın. ben bir erkeğin annesi ya da sorun çözücüsü olmak istemiyorum... onun annesi gibiydim. her sorununu ben çözüyor koruyordum. beni görünüşüm için ya da param için sevmemeli. kendim olduğum için sevmeli. o da zor ya. onun güvendiği şey babasının varlığıydı. o övündüğün şeye güvenme kendin çalış kazan dedim hep. okulu bıraktı ve babasından kalan mirasa güvendi , onuda batırdı. onuda kaybetti yine yanında oldum. halledersin ya dedim , inanıyorum toparlanırsın dedim. kendin çalış kendin kazan , sıfırdan başla yanındayım dedim. benim aileme bana güvendi. ama benim ailem kimseye bakmak zorunda değil. bana bile bakmak zorunda değil. biri benden maddi bir şey istemesin istiyorum. öyle direkt istemedi ama benim hem güzelliğim hemde ailevi durumumdan dolayı yanımda olduğu belliydi. yani her şey eğlence değil. beni güldürüyordu , değer vermiş gibi yapıyordu ama bir gelecek yoktu, olmamalı zaten. gerçek birşeyler istedim hep. olmayıncada gittim.
benim gay arkadaşım oldu sadece. o da iyi biri. bana bir zararı yok. sonuçta bana ilgiside yok. ben bana olan saygısına insanlığına bakarım. dediğim gibi cinsel yönelimi beni ilgilendirmez.
yani onlarda insan sonuçta. hepsi kötü diye bir kural yok.
Ben buradan erkek arkadaşın çizelgesi çıkardım şimdi artilardan çok eksikleri var bence biz kadınlar bayanlar bir erkeğe büyütmek zorunda değiliz ilk önce anne babası büyütsün ondan sonra karakterli düzgünse evleniriz yok olmadı evlenmeyiz yani bu kadar basittir ve maalesef erkekler geç olgunlaşır yani. Biz bir erkeğin kahrını çekmek zorunda değiliz ve toplum da maalesef bu düşünce var mesela senin sevgilini örnek vereyim bu çocuk böyle bir şey olmaz evlenince düzelir diyorlar ama düzelmez bir insan 7 neyse 70 odur bence. Bak baba parasını güvendi ne oldu toz bulutu gibi uçtu elde var sıfır değil mi işte bu hayat pamuk ipliği bağlı her şey olur başına her şey gelir bir şeylere bu kadar güvenmek gerekmiyor bence.
Ve sevgilini üniversitesi niye bilerek uzatmış ki anlam veremedim o yaşta bana göre kariyer sahibi sorumluluk olan bir erkek birey olması gerekiyor bence
Ben 26 yaşımdayım ben bile evlilik düşünmüyorum yani o sorumluluk yok bence şu an 30 kadar yolu var
Tabi ki onlar öyle diye yadirgamamak lazım onlar insan bizim gibi ama tek önemli şey bize nasıl davranması bence karakter iyi mi düzgün mi onlara bakmak lazım
@Mirakayra12 Aynen öyle tabii ki çok doğru. düzelir ya da olgunlaşır dememeli insan. olgunlaşmaz , düzelmez. yani insan neyse o dur ya. aynen düzgünse tabii evlenilir. ve katılıyorum erkekler geç olgunlaşıyor. kahrını çekmekte zorunda değiliz evet. anasının babasının adam edemediklerini biz edemeyiz... bana kimse evlenince düzelir diye bir şey yok. pislik olan yine pisliktir.
aynen toz buz olup gidiyor güvenmemek lazım tabii.
o kadar uzatılmaz normalde evet. üniversite sınavına girip tekrar yazıyordu. yani kaydı silindiğinde.
bu yüzden yine devam edebiliyordu. evet sorumluluk sahibi değil ve benden daha mantıklı olması gerekiyordu ama öyle değildi. keyfine düşkün , rahat tipti.
seninde yaşın çok genç ya. 26 yaşlı değil ki. evlilik için 20 li yaşlar mantıklı gibi gelmiyor bana. sanırım insan 30 larında akıllanıyor. bende 27 yim ama hala evlilik düşünmüyorum. aşık olmuştum, bir ara evlilik düşündüm sonra vazgeçtim. evet 30 ve 30 dan sonrası mantıklı. sorumluluk ve daha mantıklı karar için öyle daha iyi evet. olur ya da olmaz. Allah iyi insan çıkarsın, mücadele değil...
Eski sevgilin çok rahat ve sorumsuz birisi olduğu çok belli yani gerçekten dediğin gibi öyle adamla evlenilmez o iyi ki bitmiş diyorsunuzdur ben valla ışık bile görmedim anlattıklarına göre.
Aa aramızda 1 yaş vsr fark benim ablam geçen sene evlendi o evlendi diye bende evlenmek istedim sonra vazgeçtim gibi bir şey oldu ve benim ablam mesele 30 yaşında evlendi dediğim gibi 25 yaş sonrası iyi bence evlilik için
@Mirakayra12 Aynen öyleydi evet. uzak olsun öyleler. evet iyi ki bitti.
aynen 1 yaş varmış. bende bir ablan sayılırım :d aa evlendi demek. mutlu olur inşallah :)) o evlendi diye evlenmek istemek sana yanlış yaptırabilirdi. o evlendi diye değilde gerçekten doğru insan çıkınca olmalı ya. vazgeçmen mantıklı ve akıllıca karar. evet 30 larda evlenilmeli zaten. o zaman tam birşeyler oturmuş oluyor. evet haklısın o yaşlardan sonrası en mantıklı olan. biraz daha olgunlaşmış ve mantıklı düşünmeye başlamış , görmüş geçirmiş oluyor insan.
Bazı insanlar hayatımıza giriyor ama uzun vadede bize iyi gelmiyor bunu fark edip uzak durmak zaten en büyük nimet bence.
30’lar konusunda da çok haklısın. İnsan o yaşlara gelince daha sakin, daha oturmuş oluyor. Ne istediğini biliyor, neye tahammül edemeyeceğini fark ediyor. Hem duygusal olarak hem hayatta daha ayakları yere basan bir noktaya geliyor. Doğru kişi çıktığında zaten hiçbir şey zorlamaya dönüşmez kendi doğal akışında olur. Ve bu ben ablamın ilişkisinden evlilekte çok iyi gördüm
@Mirakayra12 Evet iyi gelmeyebiliyor. hayat bu. demek ki doğru değil diyorsun bir süre sonra ve yollar bir şekilde ayrılıyor. aynen fark edip uzak durmak iyi tabii ki.
katılıyorum aynen öyle. evet bencede ya doğru kişide zorlama olmaz. akışa bırakılır ve olacaksa olur bir şekilde. yani o kişi kaderimizde varsa eninde sonunda olur ya da olmaz. ne güzel. İnşallah mutlu ve güzel bir evliliği olur ablanın. Aynı şekide sende iyi insanlarla karşılaşır , gerçekten sevilir ve seversin inşallah. Allah doğru kişiyi çıkartsın inşallah.:))
Ay teşekkürler ederim amin senin de güzel dilekler sunuyorum😊
@Mirakayra12 Rica ederim. bende teşekkür ederim 😊
Seninle konuşmak çok Güzeldi
@Mirakayra12 Benim içinde öyle. Teşekkür ederim güzel muhabbetin için 😊
Eig için teşekkür ederim 😊 @KIZILİNKA
Rica ederim 😊😊
Gözlemlerin iyi evet 😅bende eski üyeyim. 20 yaşında gelmiştim siteye.7 yıl oldu. sende eski üyelerdensin değil mi?
Hay maşallah. sende eskilerdenmişsin bayağı kjhjkh eskiden daha iyiydi site ya 😅
Evet olabilir :d
Var tabii ki.. Hâla arkadaş olduğum arkadaşlarım var 7 yıllık falan. ama onların bazıları KS yi bıraktı. whatsapp ve instaları duruyor. Sende illaki tanımışssındır o süre zarfında birilerini. arkadaşların olmuştur mutlaka
Aaa ne güzel. Burada kadınlarla arkadaş olmak zor. beni yanlış anlama ama değişik bazıları. ve burada lezbiyen bir kaç kıza denk geldiğim için konuşulmuyor. yani kadınlar ilgi alanım değil diye kibarca diyorsun ve küfür yiyorsun. yargılamıyorum, kınamıyorum. herkesin ilgisi farklı ve isteyen istediğine ilgi duysun. istemeyene saygı duysun. benim ilgi alanım değil. değişikler. kadın olarak iyi arkadaşların varsa şanslısın. maşallah diyeyim. bazıları şey oluyor kimin eli kimin cebinde cinsinden. yengeci, enişteci cinsler. herkes aynı değil tabii. genelde burada arkadaşlarım erkekti. ben burada sadece 3 kişiylede reelde görüştüm. onlarda exlerdi jkjhj 2 si harika insanlardı. ama sildim , hiçbiriyle görüşmüyorum. diğer arkadaşlarda sanalda kaldı. 7 yıllık reelde görüşmediğim arkadaşlarım duruyor sadece.
Denk geliyorum ben de arada öyle üyelere. 😄 Mesafemi korurum hemen ama herkesin kendi tercihi tabii, yargıçlık yapmak bize düşmez ki canım. Kalp öpücük emojisi felan atıyorum yanlış anlayan hemcinslerim oluyo ama yapcak bişey yok ben bu işte. 🤷🏼♀️ 2 yılda anca güvendim ben burdaki kız arkadaşlarıma. Zor güveniyorum oturup bir kahve içme raddesine gelmem iki yil sürdü. Biriyle de limoni aram şu an zaten. Kkjs
Aynen öyle tabii yanlış anlayan olabiliyor. ama dediğim gibi yanlış anlamayanda oluyor. kalp , öpücük genel olarak zaten biz kızlar kullanıyoruz. kullanıyoruz diye y*vşıyoruz ya da y*vşıyor anlamına gelmiyor evet. :D evet o kadar zaman anca güvenebiliyorsun haklısın. sonuçta sanal ortam. kızda olsa erkekte olsa psikopat mı değil mi net anlamadan zor. maşallah. umarım arkadaşlığınız uzun süre devam eder. diğeriyle niye aranız limoni bilmiyorum. ama umarım sorun neyse çözersiniz ve aranız düzelir :)
Evet bende eski üyeyim 2016 da açtım 9-10 sene olmuştur ama pek kullandığım yer değil arada sırada giriyorum ben
Evet sanırım ondan. haklısın. :D inşallah görür yorumunu evet. düzelir aranız inşallah. hadi bende öptüm bye şekerim. :d
@Mirakayra12 Aaa sende eski üyelerdensin. İnkanın tahmini doğru :d eskisi gibi sarmıyor ki o yüzden pek girmemen doğal
Bundan 5-6 yıl önce çok güzel gerçekten ama aslında ben pek girdiğim site değil son 1-3 aydır çok sık girmeye başladım en pandemi ilk zamanlarda girdim düşün
Evet o zamanlar güzeldi. Doğrudur bir süre sonra artık sarmayabiliyor 😄
Bir ara bağımlılık yaptı Allah'tan şu an öyle değil 😊
Evet garip bir bağımlılık yapıyor. haklısın. Aynen şu an pek öyle değil 😄
Evet ins bağımlılık yapmaz bir daha
Umarım. Bağımlılık yapması kötü ya
Evet maalesef
@KIZILİNKA sende lgbt misin?
@geceyisevenbirkız lgbt misin?
Aldatılırsam intikam almam. Daha önce de aldatıldım ama hiçbir zaman intikam peşine düşmedim. Çünkü ben birinin yaptığı yanlışı tekrar ederek kendimi küçültmek istemem. Canım acır, üzülürüm ama yine de kendi duruşumu korumayı seçerim. Benim için en büyük intikam, hayatıma temiz bir sayfa açıp, karşımdakinin beni kaybettiğini bilmesi olur.
Aldatılmak cidden büyük bir hayal kırıklığı ve öfke yaratır... Ama intikam almak sence seni gerçekten rahatlatır mı? Kendi mutluluğun ve iç huzurun her şeyden daha değerli. Böyle bir durumda karşındaki kişiye değil, kendine odaklan derim. Giden gider ama sen kendine kaldığın yerden muhteşem şekilde devam edersin. ❤️✨ Peki, böyle bir şey yaşadığında ne yapmak seni rahatlatırdı?
Ahh Kızılinka ya, sen de hatırlatmaz mısın o olayı! 😅 Valla Merto'yu ateşe verdim resmen diyebiliriz. Ama ne oldu biliyor musun? O sinirle kendimden çalmışım, huzurumdan gitmiş. Şimdi düşünüyorum da intikam yerine hayatuma daha çok odaklansaymışım, ne kadar güzel olurmuş. İnan sen de böyle bir şey yaşasan gücünü kendine sakla derim. 💔✨ Amaaaa bana o hikayeyi detaylı anlatırsan, beraber bir analiz yaparız ne dersin? 🙈
Cevap
66Cevap
Hayır, intikam almam.
Tadını çıkarta çıkarta pişman olmasını sağlarım.
Evet 😄
Ben bedel ödetirim, intikam almakla uğraşamam
Son pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli vaaar :D
😅😅
Hayır sanmıyorum o seviyeye düşmek istemem
Beni kaybedecek kadar aptal ise intikam almaya gerek duymam, beni kaybetmiş daha ne..
Yooo, en fazla pıçaklardım ama ona da söz verdim pıçaklama yok diye
O an içimizde birikip bomba gibi patlayacak olan öfkeye hakim olmak gerekir. Bunu yaparsak hem kendimizin hem de aldatan karaktersizin hayatını kurtarmış oluruz.
Seni aldattığı kişiyi kastetmişsin sanırım. Ama kendi hayatını bitirirsin. Hiçbir şey kendi hayatımızdan daha kıymetli değildir hatta bu değer verdiğimiz insanlar da dahil. Kendi hayatımız herşeyden daha kıymetlidir ve hayattaki bazı olumsuzluklar ister istemez hayatımızı derinden sarsabilir ama bize düşen görev her koşulda ayakta kalabilmek ve büyük bir soğukkanlılıkla güçlü duruş sergileyebilmektir.
Evli olduğumdan evlilik üzerinden konuşacağım. İntikam almam ama çocuk varsa zırt pırt istediği zaman göremez, devlet ne derse o olur. Onun dışında da bir intikamım olmaz, aldattıysa sevmiyordur, sevmeyen biriyle savaşamazsın
Ergenken intikam almıştım bu arada da sanırım yaşlandım artık skdlskf
❤️❤️❤️
hayır almam beni aldatan biri için birde intikam mı alayım değmez ki intikam almaya bile değeceğini sanmıyorum intikam almak bile önemsediğini gösterir beni aldattığını öğrendiğim an sadece hayatımdan çıkartırım
aman ne gerek var şöyle boş şeylere günün sonunda aldatıldıgin gerçeği değişmiyor insan sessizce gururuyla asaletiyle cekip gitmeyi bilmeli şova gerek yok bide fotodaki adam burnunu kurcaliyor sandim
acikmis ellam
yesin o yeter
Hiç uğraşmam , intikam almaya kalksam karşılığında 'tekrar aldatayım da görsün' diyecek kadar karaktersizdi kendisi. O yüzden sıcağı da soğuğu da onun olsun 😀
Ahhh hemşirem bir bilsen
Bilme , yazık olacak bize 😀
İntikam almak iyilik getirmez. Ne seviyemi düşürürüm nede enerjimi buna harcarım. Vicdanı olan insanı rahatsız eder iyi bir şey değil, bunun yerine Allah’a havale ederim o ne güzel vekildir 🌸
💖💖
Neden enerjimi ona sarf edeyim ki.. kendi karaktersizliği zaten hiçbir zaman mutlu olamaz.
Evli değilim ama aldatıldığımı birisinden öğrendiğimde bilmiyormuş gibi yapsam ona ben Gizli aldatsam onu o zaman olur herhalde
@geceyisevenbirkız sende lgbt miydin yüzünden belli sanki sende cevapla merak ettim susma nick isminde güzel
@Elifgüzel36 yürü git şurdan değilim oldu mu ruh hastası
Bazılarını öyle bir yok sayacaksın ki, "acaba ben gerçekten var mıyım?" diye sorgulayacak 😅 Ha biz beceremiyoruz o ayrı..
Herkes kendi kalitesini belli eder. o ucuzsa o onun sorunu. benim değil. Ben intikam almam. havale ederim.
🌸🌸🌸
Elbette, her şeyin bir diyeti var. Baştan da konuşulmuş, söylenmiş bir şeydir. Göze göz, dişe diş. Göze alabiliyorsa, sahne onun 🤷♀️
Görüntü bile alırım, iki gözü önüne akar 🤣🤣
🤣🤣
Öttürürüm djfjfjg intikam almaya kadar sabredemem
Yok canım almam bana göre şeyler değil , o zaten ilahi adaletin sağlayacağı bir şey belki ben intikam alsam az bir bedel ödetmiş olurum ama hâk terazi eşitleyip ödetir ona.
İntikam sadece can almak demek değil.
Ne diyorsun sen? önce düzgün okumayı öğren.
Aldatıldım intikam gibi şeylerle uğraşmadım istesem bendeki bütün foto videoları ailesine atardım hayatı kararırdı ama o kendine yakışanı yaptı bende kendime yakışanı yapıp sildim engelledim hiç bir şekilde muhatap olmadım
Hayır, değmeyecek insan için kılımı kıpırdatmam. Layık olduğu değerle baş başa bırakırım.
Aynen bacımsu 👌
İşim olmaz benim öyle şeylerle. Giderim sessizce
Topuklarına sıkar geçeriz addfg. Şaka şaka ne hali varsa görsün şerro.
İntikam almak istiyorsam aldatıldığım halde çok seviyorum demektir.
İntikam almak bile bana zarar verir aslında. Hayatıma dönüp bakarım. Karma elbet bulur.
Umursamazlık olmaz da, acımı içimde çekerim daha çok zarar görmektense.
Enerjim de düşer.
Böyle bir şeyi asla affetmem, ama intikam da almam. İntikamla da uğraşarak kendimi yırpalayamam. Umursamam, ve hayatımda yeri olmaz, başka bir şeye gerek yok.
Asla. İntikam negatif de olsa bir duygudur ve negatif duygularla yaşayamam. Sadece amel defterine yazarım, günü gelirse defteri açarım. Gelmezse de umursamam.
Boşa zaman kaybı.
Nefret bir intikam hala o kişiye duyulan duygunun göstergesidir.
Kendine saygısı olmayan birinin insan olan bileceği inancında değilim.
bence en büyük silah umursamazlık onu içimde de gözümde de öldürürüm ve bana asla ulaşamaz bir daha yok sayarım
Beni aldatan kişi intikam alınmayacak kadar değersizleşir gözümde. Dolayısıyla cevabım naayırr.
Uğraşmam cahile cahil olmam yoluma devam ederim bana yakışanı yaparım :)
Almadım ama ah ettim
Tutar...
Tuttu da
Arayıp yalvardı nolur geri al bedduanı dedi
Daha beter ol dedim
Böyle bir şey karşıdaki kişiden fark kalmadığını gösterir. Onun için hayatta bir farkımız var.
Sadece hayatımdan çıkarır giderim. Tepkimi bile hak etmez.😒
Aldatanla bir daha işim olmayacağı için intikam aldım dersem kendimi kandırmış olurum
Uzun soluklu bir ilişkimde aldatıldım, "neden?" diye sormadım bile. Yoluma baktım
Almam. Ben hakketmediğim hiç birşeyi başkasına da yapmam...
Heeec işim olmaz intikam bile nefretten doğar benim duygum kalmaz
Hayır geri dönmemek üzere hakkımı haram edip kaçarım bidahada asla ne o beni gmrsün nede ben onu
Uğraşmam. Zaten intikam alıcak ne enerjim ne zekam var
Gerek yok böyle şeylere herkes kendine yakışanı yapar.. ben yoluma bakarım.
Hayır, çünkü elbett bir gün herkes kendi b*kunda boğulur.
Aldatmaların ve boşanmların sebebi zinadır ve yarı çıplaklıkdır. Bakıyorum nenelerimize ve dedelerimize ne boşanmışlar nede birbirlerini aldatmışlar. Ama günümüze bakıyorum boşanmalar arttığı gibi aldatmslarda sıradanlaştı. Bunun sebebide tekrar dediğim gibi zina ve teşhircilik.
Hayır almam o onun namussuzluğu ve karaktersizliği her insan kendine yakışanı yapar.
Allah’a havale ederim, gereğini yapar. Yapmışlığı da var.
Almam. Engeller geçer yoluma devam ederim değmez çünkü
İntikama gerek yok ona da onun gibisi denk gelecek ve ben göreceğim
Niye o karaktersize "oh iyi ki yapmışım" dedirtiyim ki. Onun seviyesine düşmem.
kendime gelene kadar ohoo beni kaybetmesi yeter ona
Aldatildim her şey zamanla illa Alcam aceleye gerek yok
ne hali varsa gorur o zaten en buyuk intikam, intikam almak benlik degil
İntikam almam, Allah'ın adaletine bırakırım. İlahi adalet elbet tecelli eder, işte o zaman da köşeme çekilir kahvemi yudumlarken izlerim. Ve nitekim, hayatım boyunca bu hep böyle olmuştur. Çok zevkli, tavsiye ederim :)
Ne tarz bir intikamdan bahsettiğine bağlı. Eğer aldatıldıktan sonra soğukkanlı olup güçlü bir duruş sergileyerek hayatına kaldığın yerden devam edersen en güzel intikamı almış olursun. Çünkü aldatan kişinin umrunda değilsin, senin de onu umursamayıp yoluna devam etmen ve hayatında birşeyler başararak güçlü bir karakter olduğunu önce kendine sonra da insanlara göstermen gerekir.
Aldatilmadim. Karakterleriyle beni aldattılar. Ben a Plus insanim dediler bir baktım karakter c etmez.
intikam ise benim a kalite olduğumu görmeleri oldu.
Diyelim ki aldatıldım...
Çeviririm şöyle bir arkasına tekmeyi basarım yallaaahhh geldiği yere... Bir de intikam almak için uğraşıp kendimi yormam. Sonra o kişiden ne farkın kalır?
Neyin intikamını alayım adam gitmiş başkasını skmiş ne denir ki beline kuvvet deyip yoluna gitmekten başak
*başka
Yooo ama şöyle ben zaten beğendiğim kimse yok olmadı da prensim sercan da beni aldatma o çok iyi ve aşırı düzgün ve karakterli bi insna her anlamda
Bazılarına karşı sessiz kalmak, intikam almaya çalışmaktan çok ama çok daha etkilidir.
Vicdan azabı süründürür onları.
Çöplerle ilgilenmek çöpçünün işidir
Vaay 😎
Hayır umrumda olmaz. Olmadı jfjfjg
Beddua ediyorum
Yerini bulur ama yarısı sahibine aittir derler
Derler ama İslami kaynaklara göre yarısı falan yok. Hak ediyorsa edilen kişiyi bulur, hak etmiyorsa edeni bulur der.
Bunu bildiğine göre demekki o, bedduayi hak ediyomuş.
Kafama takılan dinî şeylere bakıyorum, araştırıp duruyorum. Yani milletin ne dediğine pek bakmıyorum bu konularda.
Haklısın araştırmak lazım
Hiç uğraşmam kurtuldum diye sevinçten oynarım 😂 mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz
İntikam almak isterim ama intikam nasıl alınır bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?