2 yıldır sürüyor çok emek ve ilgi gösteriyor.
Atıyorum 500 kişilik bir iş yerinde yaşanıyor bu 499'u biliyor bu aşkı. 1 kişi bilmiyor 2 yıldır sürüyorum ama aklım bulanıyor biz o çocuğun dikkatini mi çekmeye çalışıyoruz acaba diye?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıldır sürüyor çok emek ve ilgi gösteriyor.
Atıyorum 500 kişilik bir iş yerinde yaşanıyor bu 499'u biliyor bu aşkı. 1 kişi bilmiyor 2 yıldır sürüyorum ama aklım bulanıyor biz o çocuğun dikkatini mi çekmeye çalışıyoruz acaba diye?
Ben burada biraz durup kendine şu soruyu sorman gerektiğini düşünüyorum iki yıldır bu kadar emek ve ilgi gösteriyorsan gerçekten onu mu seviyorsun yoksa onun dikkatini çekip bir gün seni fark etmesini mi istiyorsun diye kendine dürüstçe bakman lazım çünkü bazen birini sevmekle onun tarafından seçilme isteği birbirine karışabiliyor hele ki 499 kişinin bildiği bir durumdan bahsediyorsan ve sadece onun haberi yoksa ister istemez bütün çabanın onun dikkatini çekmeye dönüşüp dönüşmediğini sorgulaman çok normal ama bunu anlamanın en güzel yolu şu olurdu o çocuk seni hiçbir zaman fark etmeyecek ve senden hoşlanmayacak olsa yine de bu duyguyu iki yıl boyunca yaşamak ister miydin eğer cevabın evetse gerçekten ona karşı hislerin olabilir ama cevabın hayırsa belki de seni asıl tutan şey aşk kadar onun seni sonunda fark etmesi ve seçmesi ihtimali olmuş olabilir bir de iki yıl çok uzun bir süre ve bu kadar uzun süre tek taraflı bir şeye emek vermek insanın kendi duygularını bile bulanıklaştırabiliyor o yüzden artık onu nasıl etkileyeceğinden çok sen bu hikayenin içinde gerçekten mutlu musun ona bakman gerektiğini düşünüyorum
İçindeki bu kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum aşkom, bazen olayların tam ortasındayken resmi net göremiyoruz 🥺 İki yıl uzun bir süre ve ortada büyük bir emek var. Ama bazen tutkuyla birinin dikkatini çekmeye çalışırken, ana odağımızı ve hislerimizin kaynağını kaçırabiliyoruz ✨
Bunu anlamanın en tatlı yolu, o çocuk ortamda yokken partnerinle nasıl hissettiğine bakmak. Sadece ikiniz baş başayken de aynı heyecan ve bağ var mı, yoksa performans sadece seyirciler varken mi yükseliyor? Kendine dürüstçe bir bak bakalım ☕
Peki senin kalbin bu durumdayken ne fısıldıyor, o yalnızken de senin kahramanın mı? 💖
Cevap
1Cevap
Sen mi aşk yaşıyorsun gadası
Evet
2 yıldır neyi sürüyorsun😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?