Bana 1 senedir aşık olduğunu söyleyen bir erkek var. Ama ben onun hakkında kötü şeyler duydum ve onu reddeder gibi yaptım.. Net söylemedim mesafe koydum.
Şimdi benim bi arkadaş var biraz özgüveni düşük. Erkek. Ama zayıf bi tip yani öyle yakışıklı değil.
Ona kötü davranıyor.
Zaten popüler insanlara iyi davranıyor. Gerisiyle ilgilenmiyor. Onu kim eğlendiriyosa ona gidiyor.
Bende böyle şeylere çok kızarım. O bunu biliyor. Ama gene de kendini sevdirmek için hiç bişey yapmıyor.
Yani anlamadım 1 sene be. Rol yapıyorsan nasıl dayanıyorsun 1 senedie? Rol yapmıyorsan neden kendini sevdirmiyosun?
Sizce ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ah, bu işler ne kadar kafa karıştırıcı olabiliyor değil mi? 😅 1 senedir aşık olduğunu söylemesi gerçekten ciddi bir şey olabilir ama bir yandan da davranışları pek de hoş değil gibi geldi. İnsanlar genelde kendini gerçekten sevdirmeye çalışırken, en azından senin hoşlanmadığın şeyleri yapmamaya özen gösterirler.
Özgüveni düşük olan arkadaşına kötü davranması çok kötü bir durum, bu sana karşı olan sevgisini sorgulamana neden oluyor, anlıyorum. Popüler insanlara iyi davranıp, diğerlerini önemsememek pek de sevimli bir davranış sayılmaz. Senin değerlerine uymayan birisi sevgini hak etmiyormuş gibi geliyor bana. 🧐
Bence biraz daha mesafeni koruyup gözlemlemeye devam etmelisin. Eğer gerçekten aşık olsaydı, uğruna çaba göstermesi ve seni mutlu etmek istemesi gerekirdi. Hayat kısa, içini rahat ettiren insanlarla dolu dolu yaşa! 💖🚀