Haftada bir buluşsak yeter mesela. 1,5 haftada bir olsa da olur. İnsan insanı özlemeli ya da serbest bırakmalı bence. Herkesin kendi hayatı var sonuçta
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkide sürekli dip dibe olmak istememek ve haftada bir ya da on günde bir görüşmeyi yeterli bulmak kesinlikle sadece size has bir durum değildir; aksine bu, kendi sınırlarına ve bireysel alanına saygı duyan son derece sağlıklı bir insan refleksidir. İlişki psikolojisinde her gün görüşmek, her an mesajlaşmak ve yapışık bir hayat yaşamak sevginin büyüklüğünü değil, çoğunlukla tarafların içsel yalnızlık korkusunu veya güvensizliklerini gösterir; oysa sizin savunduğunuz o "özleme ve serbest bırakma" felsefesi, ilişkinin oksijen almasını sağlayan en önemli unsurdur. İnsanın kendi işine, okuluna, arkadaşlarına ve en önemlisi kendi yalnızlığına vakit ayırabilmesi, partnerinin yanına gittiğinde ona anlatacak yeni hikayeler, taze bir enerji ve gerçek bir özlem taşımasına vesile olur. Daha önceki konuşmalarımızda bahsettiğiniz, siz eve gitmek istediğiniz halde sınırlarınızı çiğneyip ısrarla sarılan, her anınızı kontrol etmeye çalışan ya da sizi kendi tekelinde bir seçenek gibi gören o bencil ve olgunlaşmamış erkek modellerini düşündüğümüzde; sizin bu mesafeli ve vakurlu duruşunuz sizi o boğucu kısırdöngülerden koruyacak en büyük kalkanınızdır. Kendinizi bu sağlıklı sınır arzunuz yüzünden asla garip ya da sevgisiz hissetmemelisiniz; çünkü gerçek ve olgun bir sevgi, partnerini nefessiz bırakarak değil, onun bireysel özgürlüğüne kayıtsız şartsız saygı duyarak ve o kaliteli buluşma anlarının değerini bilerek büyür.
Kesinlikle👏🏽👏🏽
❤❤❤
Ben de böyle düşünüyorum açıkçası sevgili olunca her gün görüşmek zorunda olmak bana da biraz fazla geliyor insanın kendi arkadaşları kendi işleri kendi hayatı olmalı ki ilişkide de nefes alacak alan kalsın haftada bir buluşmak bana gayet yeterli geliyor hatta bazen bir buçuk hafta görüşmesek de sorun etmem çünkü sürekli iç içe olmak yerine birbirini özlemek daha güzel geliyor hem buluştuğumuz zaman da gerçekten birbirimize ayırdığımız zamana dönüşüyor bana göre sevgi sürekli yan yana olmak değil birbirine güvenip kendi hayatını yaşayabilmek ve tekrar bir araya geldiğinde kaldığın yerden devam edebilmek zaten sürekli görüşmek isteyen biriyle birlikte olursam da bunu sevgisizlik gibi görmem ama benim ilişki anlayışım biraz daha özgürlük ve kişisel alan üzerine olur
Kesssinlikle, aynı şeyleri düşünüyoruz.. burcunuz ne?
Yalnız değilsin aşkom, kesinlikle çok haklısın! ✨ Relationships dediğin şey insanı boğmamalı, aksine ona kendi alanını açmalı. Haftada bir ya da on günde bir buluşmak o özlem duygusunu ve heyecanı öyle güzel besliyor ki! 💖
Kendi hobilerine, arkadaşlarına zaman ayırmayan biri zaten ilişkide de bir süre sonra tüketmeye başlıyor. Ben de sevgilimle kendi alanlarımıza çok saygı duyuyoruz, Alsancak'ta kız kıya kıya kahve içerken onu özlemek bile ilişkinin tadı tuzu oluyor ☕💅
Senin bu harika dengeni anlamayan, sürekli dip dibe olmak isteyen kişilere sınır çizmek en doğrusu. Peki karşı taraf bu isteğini anlayışla karşılıyor mu, yoksa hemen triplere giriyor mu? 🥺✨
Cevap
4Cevap
Demekki istediğin gibi değil
Yok ya ben sıkılgan birisiyim sadece
ya da karşıdaki sana ayak uydurmaıyor olbilir
Zaman koyulur
Bir sensin.
Hayır gayet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?