Eski sevgilim nişanlıyken benimle görüşüp sınırlarımı zorladı, bu durumda suçluluk hissetmem normal mi?

Merhaba herkese. 5 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı ayrıldığımız ve beni her yerden engelleyen eski sevgilimin engelimi açıp hikayemi izlediğini fark ettim. Sevgilin varken hikayemi izlemek ne kadar doğru diye yazdım. Bu adam nişanlandığını söyledi. Zamanında ona çok fedakârlık yapmıştım. Arabası yoktu, arabamı kullanmasına izin vermek, borç vermek ve daha birçok şey. Zaten ilk ilişkim diyebilirim. Aileler biliyordu, ciddi ilişkiydi. İlk önce seninle konuşmam doğru değil diye konuşsa da sonradan seninle arkadaş kalmak istiyorum diye zırvaladı. Nişanlısının duymasından hiç mi korkmadığını sordum, kimse bunu kabul etmez ama bu kötü bir şey değil dedi. Zaten ben böyle bir şey yapacak karakterde değilim. Ama ilk sevdiğim insanın, bir daha görmeyecek olduğum insanı son kez de olsa görmek istedim. Görüştük. Nişanlısı gerçekten çok hoş, çok güzel bir kadın inşallah hiç üzülmez. Ama bu adam hiçbir şey belli değil. Görücü usulü oldu, daha tanımaya çalışıyorum. Belki de olmaz diye konuştu. Ya sevemezsem, ya ileride pişman olursam diye stresliyim. O ara hayatımda kimse yoktu, ailem de görüşmem için çok zorladı ben de tamam dedim ama nikâh için beni asla zorlamayın demişim dedi. Ben onu çok iyi tanıyorum, sevmese beğenmese nişanlanacak biri değil asla. Sonra kalktık, beni sever gibi koluma dokundu. Ne yapmaya çalışıyorsun dedim, ne var ki bunda dedi utanmadan. Bunu bir kez daha yaptı. Evlere dönerken de haberleşiriz dedi fakat ben zaten eve gelince her yerden engelledim. İster istemez kendimi kötü hissediyorum. Böyle adamların mutlu olması beni üzüyor

Eski sevgilim nişanlıyken benimle görüşüp sınırlarımı zorladı, bu durumda suçluluk hissetmem normal mi?