Nişanlıyım lakin eski sevgilime haksızlık etmiş gibi miyim acaba?

2 yıla yakın süren bir ilişkim oldu ve aynı fakülteden tanışmıştık benden 1 yaş büyük 23 yaşındaydı beni aşırı derecede seviyor değer veriyor kıskanıyor sakındırıyordu. Maddi manevi çok emeği oldu üstümde ödevlerimi bile yapıyor kontörümü yüklüyordu. Evlenmek için sözleşmiştik ve onun ilkiydim. Çarşaf giymemi yüzümü kapatmamı çok istiyordu. Lakin maddi durumu kötü işsizdi öğrenciydi bende baya alımlı olduğum için isteyenlerim çoktu hatta en yakın akrabam zengin istedi ilişkim olmasına rağmen görüşmek zorunda kaldım alkol ve kadın bağımlısı olduğunu öğrenince hayır dedim bunu sevgilimde öğrendi aramız bozuldu bu hatama rağmen beni bırakmadı çok seviyordu bende şaşkındım. Tabi hep ona huzursuzluk verdim hep başını ağırttım hadi evlenelim die Aradan aylar geçti ben isteyenlerim çok olduğu için ailem ve arkadaşlarım bu fakir ve öğrenci yol ver daha iyi tercihlerin var diyip sürekli beynimi bulandırdılar bende acele gel beni iste şartlarım şunlar diyip onu zorladım gaza geldim o da bu şartları olmamasına rağmen çok sevdiğinden gücü yetmeyen şartları kabul etti halbuki durumu olmadığını biliyorum kafamda bitirmeye hazırlanmışım ve beni istemeye geldi hayır dedim Çünkü maddiyat yok ailemde hayır dememi istedi bunca çabası boşa gitti ve vazgeçmek zorunda kaldı çok ağlayıp kafayı yemiş okulunu değiştirip gitti bende hemen ondan 1 ay sonra yeni gelen görücümle tanışıp aklım herşeyim uyuşarak isteklerimi karşılama gücüne sahip evet dedim ben 22 o 28 yaşında nişanlandım tabi wp den kalp atıp eski sevgilimin öğrenmesinide sağladım lakin eskisine haksızlık mı ettim yoksa iyi ki yaptım mı hatta eski sevgilim aşırı derecede çarşaf giymemi istemesine rağmen giymedim ama nişanlım için giydim bunu gören eski sevgilim aşırı yıkıldı
Nişanlıyım lakin eski sevgilime haksızlık etmiş gibi miyim acaba?