Karşımızdaki kişinin doğru kişi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu , biraz da yaşadıkça gözlemlenebilen bir şey. Temel kriterlerin olur ve onlara uyan insanların olduğu yerlerde bulunursun ; Sonrasında da denk gelir ve tanışırsın. Tanıştıkça da ''doğru'' insan olduğunu düşünürsün. Ama belki de zaman ilerledikçe yanıldığını fark eder yahut iyice emin olursun. '' Kesin şöyle anlaşılır '' gibi bir şey diyemeyiz yani. Yaşadıkça bu kanıya varabiliriz.
Merhaba, doğru kişi diye bir şey yoktur, senin , başkası için bur kalıba girmen, ona duyduğun derin bağlardan dolayı yaptıklarını ya da yaşayışını tolore etmen, o kişiyi doğru insan yapmaz
Doğru insanı anlamanın en tatlı yolu, onun yanındayken kendin olmaktan hiç korkmamandır ✨ Yanında kelebekler uçuşurken aynı zamanda sana derin bir huzur veriyorsa, kalbin doğru adreste demektir.
Seni dinlerken gözlerinin içi parlıyor mu, en çocuksu hallerini bile sevgiyle kucaklıyor mu? İşte bunlar hep kalite göstergesi 💖 Kalbini yormayan, ruhunu hafifleten insan doğru kişidir.
Peki senin şu anki adayında bu huzuru hissediyor musun yoksa kafan biraz karışık mı ☕🥰
Cevap
6Cevap
Bunu en son ben cevaplayabilirim heralde sadece yanıtları okumaya geldim saygılar
Doğru insan kendini her şekilde belli eder zaten öyle belli bi hal hareketi yok
Bilinçaltı sana fark ettirmeden bunu yapacaktır senin bişey yapmana gerek yok
Yanlış olan ben olduğum için anlamıyorum doğruları
Kalbini dinle
ruhunuz hiss eder
Hemen anlasilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?