AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aşık olduğun zaman anlarsınız
6. hissim yanıltmaz.
bugüne kadar gördüklerimin doğru olmadığını bir şekilde hissetmiştim mesela hiç yanılmadım :D
Vay bende
olacağı varsa olur demeyi bilmek lazım biraz.
Olacağı varsa olur da insan hissediyor
Bende ikinci buluşmadan sonrası yok
Ahahaha o başka sorunların habercisi de olabilir 😄 biraz özeleştiri de yapmalısın belki
Ben bitiriyorum doğru gelmiyor yanlış yapılıyor zaten bana çekiyorum yanlış insanları 😅
İnsanları tanıma şekline dikkat etmelisin belki de. Bir insanın hayatına hızlı girmek ya da birini hızlı kabul etmek iyi değil. Yanlış insan seni buluyorsa demek ki sen de yanlış çevrelerle temas halindesin. Hayatındaki az ama öz olması gereken insanları ve çevresel ortamları gözden geçir
Ben hızlı ilerlemiyorum geri bastıkça karşıdaki insan benim gibi olmuyor hal hareketlerine dikkat de ediyorum ve bakıyorum bir yerden pot kırıyor bende affedici yapı yoktur kolay sıkılır soğurum affetmem
Az öz insanlara da gerek yok kimseye güvenmiyorum çevrem de geniştir yıllık arkadaşlarım var ama kaç insanı sildiğimin hadi hesabı yoktur
Çevrem düzgün ama herkes yanlış geliyor 10/10 istemiyorum ama kafama uyan insanı da bulamıyorum
Fazla katı fazla diken üstü psikolojidesin bence. Her iletişim ilişkiye dönmek zorunda değil. Temkinli olmak ile kafada kurmak arasında ince çizgi vardır veya birine bazen bulunduğun ortam ve zaman şartları çerçevesinde daha yapıcı da olabilirsin. Çok fazla hatalı insandan sonra tanıdiğın insanlara daha zor ikna olabilirsen bilinçsel bir şey bu. Belki de beklentilerini gözden geçirip bunu izah ederek bunu göze alanların sana yaklaşmasını beklemelisin sadece.
Neden gizlidesin
O kadar şeyden sonra neyin doğru olduğunu bile anlamıyorum psikolojik olarak doğruysa bile yanlış geliyor artık isteğim bile yok yani kimseyle konuşmak görüşmek kimseyi beğenmeme şeyi de gelmiş sıfır duygu bu yaşıma kadar gerçek sevgiyle bir ilişkim olmadı yapamıyorum
Hayatın bazı evrelerinde işler ve kişiler yolunda gitmeyebilir. Bu bazen senden bağımsız nedenlerdendir bazen de senin imzan olan davranışların uzantısıdır. Geçmişi bir kader sayarsan , geleceğe hitap edemezsin. O yüzden geçmişin geçmişte kalacağını bil. Çevrendeki herkes geçici ama tek kalıcı olan sensin. Kendi hayatının merkezini endişeler ve tedirginlik üzerine değil gerçeklik ve sana iyi gelen seçenekler üzerinden şekillendirmelisin. Kısmi bir özgüven sarsıntısı ve kısır döngü sendromu görüyorum sende. Kendine biraz zaman tanırsan doğru olaylar zincirine bir şekilde dahil olursun.
Bütün tuşlara bassan da anlayamazsın
Zaman lazım
Anlamıyorum zaten hissediyorum
Aynı anlamda. kullanmistim Berna
Ne anlayabilirsin ne hissedebilirsin
Ancak zamanla
Zamana bırakınca da bitiyor
Anlamıyorum nasıl öyle ilişkiler yapıyorlar bana kimse doğru gelmiyor
O yüzden ailelerin tanıdığı, hem seni hem onu taniyanlarin ortak fikir vereceği
Kısaca görücü usulü dediğimiz sistem burada devreye giriyor
Ve en sağlam. evlilikler böyle kuruluyor
Görücü usulü yapma pişman olursun diyorlar geçmişleri de sıkıntıldır vs
Ya ben zaten öyle yapmayı düşünüyorum aşk işleri boş
Onlar b. k yiyor
Hepsinin içi ya da beyni boş
Bak şimdi
Ben erkeğim
Bi kızdan alacağımı aldıktan sonra neden evleneyim
Ayrica benimle bunları. yapan herkesle yapmıştır diye düşünerek neden giyilmis kıyafet modundaki birini alayım
Birini sevebilir, hoslanabilirsin
O da senden hoslanabilir
Ama görüşme aileler eşliğinde ve belli sınırlarda olmalı
Görücü usulunu yobazlik olarak niteleyen beyin yoksunlarina diyorum ki ; ulan bu kadar medeni bisey var mı?
Ailelerin gozetiminde iki genç birbirini taniyor
He birbirlerini yalayip yutmuyorlar
Birbirlerinin her santimini dil yordamiyla ölçmüyorlar
Ama birbirlerini taniyorlar
Ayrica onları taniyanlarin da fikirleri ortaya konuyor
Tecrube konusuyor
Mesela kızın babası oğlanı görünce diyor ki kızım bundan olmaz
Niye baba
Diyor ki kızım ben de 50 yıllık erkeğim, bu çocugun hareketlerinden anladığım kadariyla bu asabi, gözü dışarıda vs...
Bunu tam tersini düşünebilirsin
Ama gençler zeytin çekirdeği kadar beyinleriyle kendi kararlarını verip sonra zırliyor
Ay gerçekten çok güzel demişsin öyle düşünüyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur
Amin.
Evli misin düşünüyor musun
Kendimle ilgili detayları orta yerde vermiyorum
Bu bilgiler açık bilgi değil kim olduğunu sormuyorum
Olsun, benden bu kadar
Fikrimi söyledim
Bence yeterli
Fikrini için teşekkürler herkes seni bekliyordu zaten olumlu bakmanın sebebini merak ettim deneyimin varsa soracaktım
Olumlu bakmak derken
Anlattım ya
Tamam ya deneyim diyoruz biz de
Karşına çıkınca her şey kendiliğinden gelişiyor zaten. Aksiyon almaya gerek yok.
Ya zaten bende gelişmeden bitiyor
Anlayabilsem keşke
gidince :)