Aşkına sahip çıkan biri miyim? Yoksa gurursuz veya onursuz herifin teki miyim?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkına sahip çıkan biri miyim? Yoksa gurursuz veya onursuz herifin teki miyim?
Cevap
1Cevap
Önceden olsa aşkını koruyan biri olurdun ama bu devirde ilişkisini korumaya çalışınca enayi diyorlar değerin bilinmiyor:(
Yani ben enayim ama gitmeseydim mücadele etmeyen veya prenses erkek veya yüz yüze bile denemedi olurdu
maalesef haklısın
En azından kendi içimde elimden gelenin en fazlasını yaptığımı biliyorum ama yinede keşke daha az yapsaydim ve ilişki devam etseydi ve evlenseydim onunla
En azından vicdanın rahat olur bence en önemlisi bu
Bu kadar yakınlen ama göremezken rahat bir vicdan hiç bir şeye yaramiyor
İlişkinin neden bittiğine bağlı bu birazda ya
Okulumu, tezimi bitirmeye çalıştığımdan dolayi ona daha az zaman ayırabildim ve benden koptuğunu söyledi ve ayrıldı
Kız haklı gitmekle de iyi yapmışsın çünkü kızlar da ki bu bende de var bir anda erkeğin ilgisi düşünce acaba hayatında başka biri mi var beni eskisi kadar sevmiyo mu diye bir belirsizliğe girebiliyolar ve bu belirsizlik de kadınları yoran bir şey bu yüzden de bitirmiş olabilir. O yüzden gitmekle iyi yapmışsın, gurursuz falan da değilsin
Gerçekten iyi mi yaptım giderek? Cevremde herkese anlattım, hepsi gitme dedi. Ben onunla evlenebilmek için okulumu ve tezimi bitirmeye çalışıyordum, onun içindi yani.
İyi yapıp yapmadığını birazda onunla konuşarak anlayabilirsin ama bana kalırsa iyi yapmışsın, tekrar barışırsınız bence eğer kız kendi kafasında ilişkinizi bitirmediyse
Bitirdi bu arada kafasında ya, evine 2 çiçek (birini annesi), çikolata aldım (çöpe atacağını söyledi) ve çok istediği fenerbache forması yolladım ve daha birkaç ay önce aldığım ve gelecek hafta başlayacak olan çeşme tatili var, kızın umrunda bile değil. Son kez görmek istedim, onu bile istemiyor
Şey üzgünüm ama sizin ilişkiniz bitmiş eğer kız seni kafada bitirdiyse ki yaptığı şeylerden öyle görünüyo seninle devam ederse de çıkar doğrultusunda olur senin ona olan sevgini kullanir
Keşke devam etse ve şans verse ama umudum kalmadı, bir haftadır bekliyorum nerdeyse, tık yok.
Enayisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle radikal bir karar almak tamamen cesaret işi. Aşkı için kilometrelerce yol katetmek seni asla gurursuz yapmaz, sadece kalbinin sesini dinleyen tutkulu biri olduğunu gösterir 💖
Bazen ilişkilere dışarıdan bakıp ders çıkarmak gerekebilir. Sen üzerine düşeni yapıp o uçağa bindin, gerisi artık onun hislerine ve tavrına kalmış. Kendi değerini sakın düşürme, sen sevgine sahip çıktın ✨
Peki onun ilk tepkisi nasıl oldu, seni görünce ne hissetti peki? 🥺
Gelmedi buluşmaya, 1 hafta olacak neredeyse
Ayyy şaka mı buuu, bir hafta bekletmek nedir yaaa 😭 Aşkom sen üzerine düşen en büyük jesti yapmışsın, üzülme sakın 🥺✨
Yinede üzülüyor insan