2 yıllık sevgilimden ayrıldım ve ayrıldıktan 10 gün sonra başka biriyle otele gitmiş?

2 yıllık çok güzel giden bir ilişkimiz vardı fakat ben son zamanlarda psikolojik olarak iyi değildim bu durum sevgilime de yansıdı ister istemez ona kötü davrandım son zamanlar ama o çabalamaya devam etse de ben ayrıldım ondan ayrıldığımı söylediğimde sindiremedi yediremedi bunu bağırdı çağırdı ağladı çok üzüldü çünkü biz hiç ayrılık kelimesini dahi ağzımıza almamıştık ben berbat ettim ayrılalım diyerek ama dediğim gibi kötü bir dönemimdeydim o yine ayrılmak istemediğini söyledi kapıma kadar gelip fakat ben bitti hayatına bak dedim. Birkaç gün sonra da pişman oldum onu çok özledim ama biraz zaman vermek istedim ona siniri kzıgınlığı geçsin diye ben tam onunla konuşacakken 3 hafta sonra kapıda beni bekliyordu bana yine öfkesini ve kinini kustu sonrasında bende barışmak istediğimi çoktan pişman olduğumu söyledim biz bu esnada tam barışacaktık ki o biz ayrıldıktan 1 hafta sonra kadar bir kızla otele gittiğini ve bir şeyler yaşadığını söyledi. Bunu duyduğum an ağlama krizleri geçirdim bu davranışı ondan asla beklemiyordum çünkü beni gerçekten sevdiğine emindim asla başka bir kıza yan gözle bakmamıştı ve ayrıldıktan hemen sonra bunu yapması beni çok üzdü. Olayları deştikçe birlikte olmadıklarını öğrendim fakat kız sevgilime saks@ çekmiş 10 saniye sürmüş yapamamış erekte olmamış sertleşmemiş yine de birbirlerine dokunmuşlar ve çıplak bir şekilde sarılıp uyumuşlar. Birlikte olmadığını söylüyor ve eminim buna ayrıca kıza onu sevmediğini ve kendisinden hiçbir şey beklememesi gerektiğini de söylemiş sonrasında da kız sevgilimle iletişimi kopartmış. Bunu gerçekten kendime ve ona yediremiyprum bunu nasıl yaptın diyorum sen yanımda yoktun beni terk edip gittin sen beni terk etmeseydin bunlar yaşanmayacaktı öpüşmek için öpüştüm dokunmak için dokundum sertleşmedim bile hiçbir şey hissetmedim diyor. Ve bu konuyu atlatmak için terapiste gitmeyi teklif etti, gittik de 2.5 yıllık ilişkimizi çöpe atmak istemiyorum bu yüzden tekrardan barıştık tüm bunları unutup konuyu açmayacağıma söz verdim ama sürekli her gün konuyu bir şekilde açıyorum ve ona laf sokarken buluyorum kendimi. Biz hemen ayrıldıktan sonra benden başka birisine nasıl dokunabildi hem de beni severken bunu anlamıyorum işin acı tarafı da beni gerçekten sevdiğini ve onu terk etmeme rağmen benimle bir gelecek istediğini biliyorum. Bir bacım yüzünden ilişkimizi mahvetme ben senin beni terk etmeni unuttuysam sen de bunu unut diyor. Gerçekten kafam çok karışık sürekli bunu düşünüyorum deliricem sadece 3 hafta ayrı kaldık bir anda başka bir kızın kollarına atmış kendini brn böyle söylediğimde de sadece birinin bana nasılsın demesini istedim sarılmasını istedim beni sen bıraktın hayatına devam et dedin diyor
2 yıllık sevgilimden ayrıldım ve ayrıldıktan 10 gün sonra başka biriyle otele gitmiş?