Çok sinirliyken o.. u git hemen başkasıyla sevgili ol, bana attığın şeyleri ona da at, sen yaparsın dedi
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok sinirliyken o.. u git hemen başkasıyla sevgili ol, bana attığın şeyleri ona da at, sen yaparsın dedi
Affedilmemesi gereken bir söz. Sinirli anında böyle şeyler söyleyen insan, yarın bir gün o sinirle size fiziksel zarar da verir. Ailenizin ya da başkalarının içinde telafisi olmayacak sözler de söyleyebilir. Bana küfür eden biriyle ilişkiyi direkt bitirirdim. Ben nasıl sinirlendiğimde kendime hakim olabiliyorsam o da olabilmeli.
Ben baya sinir etmiştim
Yine de denmemeli. Eğer ağır şeyler söyleyip fazla sinir ettiysen o senden ayrılmalıydı
Tekrarlanır mı sence asla yapmıycam diyor
Bence toksik bir ilişkiniz var yorum yapmak istemiyorum. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Öfkeyle bile olsa böyle ağır bir kelimenin bir ilişkide kullanılması gerçekten çok kırıcı ve kabul edilemez bir durum 🥺✨ İnsan sinirliyken de saygı sınırlarını koruyabilmeli, çünkü saygının bittiği yerde aşk da yavaş yavaş yıpranıyor aşkım.
Ben asla kabul edemezdim, çünkü bir kere o çizgi aşıldı mı devamı geliyor maalesef. Kendi değerini her şeyin üstünde tutmalısın 💅💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, ona tepkini gösterdin mi peki? ✨
Cevap
7Cevap
Hayır affeden de akıl yoktur. siler geçerim direk.
Sinirli olması bu yaptıklarının doğru olduğunu göstermez. Kendine saygın olsun biraz
Sen asla barışmaz mıydın bidaha.
Neden affedesin seniboyle goruyor demek ki
Ben baya sinir etmiştim
Bidaha yapmıycam dikkat edicem diyo
Tekrarlanır yani
Eski sıfatını vermezsen kendine ihanet edersin
Sen bunu affedecek misin
Aşkım ayril ondan
Ben baya sinir etmiştim
Musaitsen bana yazarmisin
Nasıl yani niye
Affedilmez ya