Hiç çok sevdiğiniz halde, içiniz yana yana birinden vazgeçmek ve ilişkinizi bitirmek zorunda kaldınız mı? Yaşadınız mı bu zor anı?

Hiç çok sevdiğiniz halde, içiniz yana yana birinden vazgeçmek ve ilişkinizi bitirmek zorunda kaldınız mı? Yaşadınız mı bu zor anı?

Ben seni gördüğüm gibi sevdim Darp edildi asıl olan sevgim Olduğun gibi kabullendim Acısı kederi ayrı sevdim Gözlerin başka yerdeydi Ben kaldım seyrinde
Ben seni biz diye sevdim Sen yoktun hiç bizimle Sana geç mi geldim Yoksa sen mi erkendin Ben beklerdim ama
Sen çoktan giderdin Yanlış zamanda gelmişim sana
Kalbim hazırdı sen değildin ama Ben seni biz sandım sandım ya Sen beni hiç saymadın Sana geldim ben koşa koşa sana Yine ben geldim de İnanmadın bana Ben seni hiç bulamadım Zaten hiç senin olmamışım Ben seni biz sandım sandım ya Sen beni hiç saymadın.

Ben sorumu bıraktım... Her cevabın, onu veren kişinin deneyiminden bir iz taşıyacağına inanıyorum. Yorumlarınızı merakla okuyacağım bekliyorum.

#Aşkilişkileri