Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tüm mesele karşılıklı olması, yoksa gitmek ve bırakmak kolaylaşıyor senin için. Karşı tarafın umrunda olmadığını fark ettiğinde, gidersen onun için çok bir şey değişmeyeceğini anladığında sanada arkana bakmadan gitmek kalıyor.
Hislerimiz karşılıklıydı ama devam etmek daha çok zarar verecekti bize
Allah yardımcın olsun, ben o konuda şanslıyım çünkü giderken çok emindim karşı tarafın zerre umrunda olmadığının. karşılıklı olsa asla gidemezdim ve bırakamazdım. ardıma bakmadan gittim, Umrunda olsa zamanında bahanelere sığınıp reddetmezdi.
Senin adına sevindim kafanda yarım kalmamış olması çok önemli. Siz neden ayrıldınız?
Ne ayrılığı abi sayesinde hiç olmadık ki, olsa ilk ilişkim ve görüştüğüm ilk erkek olacaktı ama bahane sundu istemedi bende zorlamadım. Bugüne kadar Nefsime hâkim oldum tuttum kendimi, ömrümde ilk kez bir erkekle azda olsada etkileşime geçtim olmadı, Bir süre bekledim yinede bırakmadım ama baktım olmuyor zerre bir reaksiyon yok, tam tersine başka kızlarla etkileşime geçiyordu sosyal medyadan bende aldım çıkardım en sonunda. Hiçbir zaman ilgisi olmadı, aksi takdirde ben çıkardıktan sonra mümkün değil durmazdı imkansız çünkü kendimden biliyorum seven ve aşık olan biri dayanamaz mutlaka bir reaksiyon gösterir, etkileşime geçmeye çalışır. Tüm çevrem aynı görüşte, ilgisi olsa mutlaka ardımdan bir reaksiyon gösterirdi. Mesaj falan her şeyi cidden geçtim asla öyle büyük bir beklentim yok ama Bir takip isteği atmak o kadar abartılacak hareket değil, bunu bile yapmayan insana neyin umudunu besleyip oturup bekleyeyim? Konuşmak anlamsız, belki görüştüğü biri veya sevgilisi bile vardır ki öyle düşünüyorum ve hissediyorum.
Şimdi bu soruyu sordum evet kaldım ailem istemediği için
Sanane moruk 😂😂😂
Sadece benim başıma gelmiş olamaz herhalde
Moruk insanın başına ne gelirse ya meraktan gelir ya da ,... Anladın sen 😂😂😂
Maksat muhabbet
Ben cevabı verdim moruk maksat muhabbet işte 😂😂😂
Oldu..
Zor bir durum
Oldu
Nasıl oldu neden ayrıldınız?
Asıl nedenini tek ben biliyorum burada da söylemem , nasıl olduğu ise gelecek göremiyorum dedim. Bu kadar
Mesajda yaz sebebini merak ettim
Sağ ol bu kadar kafi
Peki ısrar yok
ewett
Sen kaldin mi
Maalesef kaldım
Neden ne oldu
her şey güzeldi başta ama zamanla birbirimize uygun olmadığımıza karar kıldık devam edersek birbirimize daha fazla zarar verecektik
Neden uygun degildiniz sebebi ozel degilse, uzuldum adina
Bir birimizden farklıydık işte farklı düşünüyorduk
Umarim gonlunce olur her sey
Teşekkür ederim. Senin başına geldi mi böyle bir şey?
Hepimiz bir sekilde iletisimimizi kopariyoruz. Yani geldi denilebilir
Peki nasıl üstesinden geldin veya gelebildin mi?
Gormezden gelerek. Cok ise yaradigi soylenemez ama gunler geciyor bir sekilde
Bende zamana bıraktım artık hayırlısı buymuş demekten başka yol kalmıyor