Mesela her hafta veya her gün değil ama ara ara bin 2 bin TL vs. benim ihtiyacım var ama erkek arkadaşımdan çekindiğim için isteyemiyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgililik aşamasında para istemek veya vermek bana doğru gelmiyor. Dediğin miktar 1000 2000 TL olsa bile bu ilerleyen zamanlarda tartışma sırasında kullanabilecek bir durum diyebilirim. O yüzden ailenden maddi yardım istemen daha doğru olur
Ailem veremiyor demek ki dimi o yüzden yakın gördügm kişiden istemek istiyorum
İlişkilerde karşılıklı destek olmak çok güzel bir şey ama para konuları her zaman biraz hassas olabiliyor. Eğer sevgilin zor bir dönemden geçiyorsa ve imkanı varsa sana destek olmaktan mutluluk duyar.
Çekinmeni çok iyi anlıyorum ✨ Ama aranızdaki iletişimi güçlü tutmak için durumunu tatlı bir dille anlatabilirsin. İnan bana seven insan hayatındaki kişinin yanında olmak ister 💖 Sen hiç bu konuyu hissettirmeyi denedin mi? 💸
Cevap
9Cevap
Erkek arkadaşından isteme zaten baban ne güne duruyor
Babam sıkışık annemin tedavisi için özel doktora para harcıyor bende bilirim babamdan istemeyi babamın verecegi max 500 tl oda ne zaman belli değil sürekli para veren biride değil zaten
Sakın yapma böyle bişey hem senin ailen falan yok mu ona gelene kadar
Veremiyorlar.
Dediğin miktarlar yüksek değil istenebilir tabi ihtiyaç olmadığı halde söyleyip kullanmak Uygun olmaz
İhtiyacm var geçen telefon hattım kapandı onu bile demedim ona haberi yok bin TL çok değil ki zaten isteyemiyorum doğru da değil bunu da biliyorum zaten istemem de
Dediğin cuzi şeyler istenir tabi
Çoğu kişi isteme dedi bende vazgeçtim
Yeni değilsen istenebilir ama iki günlük sevgili istemesin zaten hangi şehir
3 aylık bir ilişki peki?
Kısa bir ilişki değil olabilir
İşte isteyemiyorum maalesef ki babam da sıkışık baya zaten normal de de sürekli para veren biri dehil. max 300 500 TL kaç ayda bir oda
Ne sevgililik uğraşıyorsun evlen rahat et o zaman bayanları anlamak güç
Bende bilirm evlenmeyi adamın da hareket etmesi lazım evlenmek için ben tek başıma ne yapabilirim
Evlenmeyene şarjını harcama hala hala siz mi ikna ediyorsunuz değişik
Yediğimiz yemeği içtiğimiz kahveyi ben alırım ama para vermem
Uzak mesafesiniz diyelim gezmiyorsunuz bile
Ayda veririm ama benimle gezdiği sürece zaten para harcamıyor oluyor
Ya uzak mesafeyse ne gezmesi ne hali
Hadi ya peki kaç bin tl kazım oluyor ayda mesela ailen vermiyor mu ve ne zamandır berabersin
Ailem vermiyor ki 500 TL max oda her ay değil o derece gecen hattım kapandı 350 TL idi ona demedi mesela
He ben öderdim mesela sevgilim olsa böyle ödeyemese ayrıca sorularım olacak sana gizlisin nasıl yapabiliriz?
Özele gelmiyorum beyfendi.
Sen bilirsin buradan soramam bazı şeyleri
Vermem. Karım olsa , nişanlım olsa , sözlüm olsa eyvallah.
Ama çalışmıyor sevgiliniz sonuçta ve sizide çok seviyorsa
Bu kendi tercihidir. Eli var ayağı var çalışabilir veyahut ailesi var.
Ailesinin durumu da yettiremiyorsa veya olduğu şehirde iş yoksa bulamıyorsa napsin? Ne kde cimri insanlarsınız senin evlenecegn kişi harbiden aç kalır paramı yiyor diye yüzüne vurursb
Hiçte cimri bir insan değilim. Sözlüm olsun en azından alsın tüm malın onun. Eskiden olsa sevgilime de herşeyimi verirdim , zamanında verdim de. Ama kızlara zerre güven olmuyor.
İyide benim ne suçum var sevgilimle aramda nişan yok onun için yüzük takıyorum fotosunu cüzdanım da kolyemde taşıyorum instamda ilişki durumum var babama bile dedim onu ben daha ne yapaym onun inanması icin
Sanırım 25ten fazla bir yaştasın. Söyle istemeye gelsin seni.
Yaptıklarımın yaşla alakasi veya evde kalmışım gelsin istesin diye değil sevdiğim için yapıyorum evet 27 yaşındayım tertemiz bakire çalışkan disiplinli ailesiyle yaşayan biriyim evlenmek için kimin acele etmesi lazım?
Evde kaldın diye demedim. Öyle bir imâ bile yapmadım. Ama madem para isteyecek kadar yakınsın sevgilinle ve arandaki güven bağı o kadar var babana bile söylemişsin. E istesin o zaman yani Allah'ın emri değil midir zaten.
Ondan haber bekliyorum işinin bitmesini bekliyorum ailesinin yanına gidip öyle gelecek galiba bende bilmiyorum beklemedeym
Bu işler uzatmaya gelmez vallahi. Benim 6 senem çöp oldu mesela tektasıni aldığım , aile tanismasi olan kız annem istemiyor , annem istemiyorsa da bir bildiği vardır diye beni öylece bıraktı. Ben bir daha kızlara güvenmem, kimseye güvenmem.
Benim elimden ne gelir ki kiz başıma ne yapabilirim
istemiyorsa canımı veririm
Neden çalışmıyorsun ki
İş yok bulamıyorum
Erkekten isteme bence ileride ayrılık durumunda falan lafını yapar yani ben isteyemezdim zaten kocam değil sonuçta
Elalemin karısı sevgilisine araba aldirtiyor ben bin TL istedim diye mi kötü oluyorum ihtiyacım var sonuçta babam da sıkışık veremiyor telefonum hattım kapanmıştı geçen o derece onu bile demedim ona
Onların yaptığına da doğru demiyorum ama ben istenmemesini gereken taraftayım yani ama çok ihtiyacın varsa 1 kereden bisey olmaz zaten geri ödersin iş bulunca ya da bir hediye alırsın vs
Ohoooo geçcen onları bacım napaym iş bulmanin garantisi var mı
Benim yaşam tarzıma uygun değil erkek egemenliği sevmiyorum bacım
İsteme zaten
İsteyemiyorum zaten napiyim
Vermem
Aman paran sende kalsın
İban at da sadaka mı verim
Sen once kendini doyur senin paranı napayim ben
Şşş utanma at hadi
Kes
Hahaha
İstenmez zaten
Kiza verilirde erkeğe verilmesi sacma
aptallık etme
Ama neden ihtiyacım oluyor en yakınım o çünkü arkadaşım da yok olan da vermiyor zaten 500 TL istedim kaç kişiden hicbiri vermedi babam da sıkışık baya
sen iste de verme yani
Veririm
Ben erkek olsam vermem saçmalık
verme bence
Ben ondan istiyorum o degil soruları düzgün okuyun
he sana vermeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?