Nasıl geri kazanmaya çalışırsınız? Ne kadar süre mücadele edersiniz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl geri kazanmaya çalışırsınız? Ne kadar süre mücadele edersiniz?
Cevap
7Cevap
eski çöplerle ilişki olmaz tekrar.
Bitmişse bitmiştir, hata bendeyse de bu durum değişmez
10 senelık ılıskı ama
Bir ilişkinin değeri sadece zamanla ölçülmez, 25 sene evli olup boş ananlar var. Bir şey olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın bir manası yok
Kaybedilen güveni tekrar kazanmaya çalışırım hatalı davranışlara girmemeye çalışırım
nasıl kazanmaya calısırsın peki ben sevgılımı cok uzdum gururu ıncındı artık asla olmayacagını dusunuyor evlılık ıptallerı oldu bana sen aılemı bıle aglattın dedı 5 ay onun ıcın ugrastım ama bu ugrasmalar onda sankı baskı yaratıyor yanımda aglıyor sureklı duygusal muzıkte ve ben ona kotu şeylerı hatırlatıyormusum gerıyormusum huzursuz hıssedıyorum benden kacınıyor ıstemıyorum dese de anlıyorum kı hala sevıyor kabul etmese de bunu 10 yıllık ılıskı benım evlılık ertelemem ve oncesındekı davranıslarım yuzunden bıttı. Yanımda her gorusmede aglıyor sımdı atandıgı yere gıdecek benı de engelledı artık olmaz anla yoluna bak dedı sogudum dedı. sevmıyorum sadece insani bir sevgı var dıyor ama ben ınsanı bır sevgının her bulusmada ağlatmasının gercek olduguna ınanmıyorum sogudugunun farkındayım ınstagramdan yola cıkacagı ıcın bır mesaj atıcam onu sevdıgımı dıkkatlı olmasını ıstedıgımı vs sonra sessızlıge gomulucem baska ne yapabılırım
dedım bunları ama o kadar kırgın kı cok da haklı artık sevmıyorum ıcım sogudu dıyor ama yanımda her seferınde aglıyor muzık dınleyemıyor gorusmekten kacınıyor en son da vedalastık bıraz agladı arabada aglamamak ıcın klıma calısırcak cam actı gozu kıpkırmızıydı ama ınatla sevmıyorum dıyor 10 yıllık delı gıbı asık adam evlenmek ıcın yanan tutusann adam ben ıptal edınce kı oncesınden de onu mutsuz ettım bes ayda askı bıter mı bıtse her gorusmede boyle aglamamak ıcın kendını zor tutar mıydı
Canım , evim , yuvam. Seni çok özleyeceğimi bilsem de artık seni rahatsız etmicem. Senle benim bağım ruhsal ve çok derin. Senin canın yansa benim burada canım yanıyor. Bu ayrılık istediğim bir şey değildi biliyorsun. Seninle evlenmek karın olmak minik güvenli ve huzurlu bir yuvamız olması bu hayatta istediğim tek şey. Benim bu yaşıma kadar ailem olmadı ama sen benim ailem oldun. Göğsün benim evim yuvam. Korkularımın hıc bırı bıze olan ınancsızlıktan değildi. Sadece sana ve ailene daha fazla mahcup olmadan duzgun bır nısan yapmak ıstıyordum sen ise reddedılmıs hıssettın gururun kırıldı ama inan sevgilim bu hayatta tek isteğim seninle bebeklerimizin minik kedimizin olması bızı koruman bende sıze huzurlu mutlu edicek bır yuva sunmam. Ailem olmadı ama senin ailene hep özenirdim belki annen bana anne baban bana baba olurdu. Bu duyguları hıssetmek ıcın her şeyi verirdim çok eksik kaldım. Çağan sengül 22 şarkısını dinliyorum dinlerken hep bizi hatırlıyorum. Yarın uzun yola cıkıcaksın lütfen dıkkatlı surun dua edicem. Biz ayrıldık ama bu bir imtihan biliyorum ben değiştim bu ayrılıkta hemde cok sevdıgım ve gercek aılem ıcın her seyı feda ederim. Ailenin de senin de gönlünü sakince sabırla ilmek ilmek şefkat ve sevgiyle iyileştiririm. seni çok sevıyorum eğer bir gun koynuma yatmak bacaklarıma uzanmak saclarını oksamamı bıraz olsun dınlenmek ıstersen bu dunyanın kosturmasından uzaklasmak ıstersen ben buradayım sen kımle nerede olursan ol ben kımle nerede olursam olayım buradayım. Gerçek aşk ne biliyorum bunun için artık her şeyi göze alırım beni biliyorsun cesaretim mantıksızlıktan degıl asktan ugruna savasılacak en değerli şey bu. Seni çok seviyorum ve benim kalbimsin. Kendine oralarda iyi bak umarım bir gün beni anlarsın sabahları sarılarak uyandıgımız senin kucuk bebegını hatırlarsın o zaman sakin ve yavaşca yaralarımızı sararız sevgılım bıze bızden baska kımse ıyı gelmıcek. kendine ve kalbıne ıyı bak seni seviyorum.
Alttakı mesaj nasıl sence sonra sessızlıge gomulucem
ama cok uzun suredır donduremıyorum bes aydır bu mesaj sonrası sessızlık ıse yarar mı sence yanımda aglıyor ama sevmıyorum artık dıyor bunu hıssedemıyorum ben
ailesi kırgın ama alırı sert bır aıle degıller o ıstese aılesınden vs ozur dılesem olur tanıyorum sence bu mektup ve sessızlık ıse yarar mı sen ne dusunuyosun sen kırılsan kız ısrarla barısmak ıstese en son bu mektubu yazıp sessız kalsa onu ozler ve denemek ıcın sans verır mıydın belkı bıraz sessızlıge ıhtıyacı vardır bu arada orada da bır kızla konusmaya baslamıs ama tamamen acıdan kacmak ıcın cunku her bulustugumuzda hala aglıyor
Bir erkek kafasında bitirdi mi geri dönüş olmaz genelde
hakıki bır pısmanlık ve degısımde mı etkılemez
Erkeğin duygularına bağlı bence
Erkek hala sana karşı bir şey hissediyorsa bir şansın var demek ama duygularını yitirdi mi geçmiş olsun
10 senelık ılıskı evlılıgı son dakıka ıptal ettıgım ıcın ve oncesınde cok mutsuz davrandıgım ıcın sevrek kendıne saygıısndan ayrıldı ben ıse depresyın usrecındeydım hemen barısmak ıstedım ama olmadı 2 ay farklı sehırdeydı gelınce bes altı kez gorustum her gorusmede aglıyor duygusal muzık actırmıyor ama artık senı sevmıyorum sogudum yoluna bak bızden olmaz artık desede her gorusmede acı cekıyor senın yanında mutsuz hıssedıyorum kotu seylerı hatırlatıyosun dıyor duygularında kacınıyor benım dogru kısı olmadıgımı artık dusunuyor sımdı yarın yola cıkıcak son kez mesaj atıp ıyı bır sekılde sonra sessız mı kalsam
Erkeklerin en çok istediği huzurdur sen bir erkeğe devamlı üzüntü ve acı yaşatırsan olacağı bu yani şaşırmamak gerekiyor maalesef knk
Üzüldüm şahsen
evet ama bende kotu bır donemdeydım 10 senelık ılıskı sence bır mesaj atıp telegramdan engelledı dıger yerlerde cunku sessızlıge kapılsam mı
Canım , evim , yuvam. Seni çok özleyeceğimi bilsem de artık seni rahatsız etmicem. Senle benim bağım ruhsal ve çok derin. Senin canın yansa benim burada canım yanıyor. Bu ayrılık istediğim bir şey değildi biliyorsun. Seninle evlenmek karın olmak minik güvenli ve huzurlu bir yuvamız olması bu hayatta istediğim tek şey. Benim bu yaşıma kadar ailem olmadı ama sen benim ailem oldun. Göğsün benim evim yuvam. Korkularımın hıc bırı bıze olan ınancsızlıktan değildi. Sadece sana ve ailene daha fazla mahcup olmadan duzgun bır nısan yapmak ıstıyordum sen ise reddedılmıs hıssettın gururun kırıldı ama inan sevgilim bu hayatta tek isteğim seninle bebeklerimizin minik kedimizin olması bızı koruman bende sıze huzurlu mutlu edicek bır yuva sunmam. Ailem olmadı ama senin ailene hep özenirdim belki annen bana anne baban bana baba olurdu. Bu duyguları hıssetmek ıcın her şeyi verirdim çok eksik kaldım. Çağan sengül 22 şarkısını dinliyorum dinlerken hep bizi hatırlıyorum. Yarın uzun yola cıkıcaksın lütfen dıkkatlı surun dua edicem. Biz ayrıldık ama bu bir imtihan biliyorum ben değiştim bu ayrılıkta hemde cok sevdıgım ve gercek aılem ıcın her seyı feda ederim. Ailenin de senin de gönlünü sakince sabırla ilmek ilmek şefkat ve sevgiyle iyileştiririm. seni çok sevıyorum eğer bir gun koynuma yatmak bacaklarıma uzanmak saclarını oksamamı bıraz olsun dınlenmek ıstersen bu dunyanın kosturmasından uzaklasmak ıstersen ben buradayım sen kımle nerede olursan ol ben kımle nerede olursam olayım buradayım. Gerçek aşk ne biliyorum bunun için artık her şeyi göze alırım beni biliyorsun cesaretim mantıksızlıktan degıl asktan ugruna savasılacak en değerli şey bu. Seni çok seviyorum ve benim kalbimsin. Kendine oralarda iyi bak umarım bir gün beni anlarsın sabahları sarılarak uyandıgımız senin kucuk bebegını hatırlarsın o zaman sakin ve yavaşca yaralarımızı sararız sevgılım bıze bızden baska kımse ıyı gelmıcek. kendine ve kalbıne ıyı bak seni seviyorum.
Benim illa ki geçerli sebeplerim vardır büyük hatalar yapmam açıklamaya çalışırım olmuyorsa konu kapanır gider Allah yolunu açık etsin...
benımde acıklamam var ama hata net bende cok uzdum sana anlatsam yardımcı olur musun
Benim için çok mücadele edildi ama soğuduğun zaman mümkinatı yok
ne oldu tam anlatır mısın
musaıtım burdan mı ozelden mı
Her giden geri dönmez, sende üstüne düşme derim
Çalışmam bittiyse bitmistir
ne bıtmesı
Geri kazanmaya calismam
ama hata sendeyse
Karşı taraf seviyorsa ozur dilerim onu kazanmaya çalışırım tabiiki
dıledınız hatanı buyuk ama kabul etmıyor ıstemıyorsa donusu olmaz mı
Olmazssa olmaz herkes yoluna
Güvenilmez bir kızı affeden erkek mldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar insanı gerçekten çok üzüyor, içini acıtıyor bilirim 🥺 Kendi hatalarınla yüzleşebilmiş olman bile aslında çok olgunca bir adım.
Şimdi yapman gereken ilk şey onu darlamayı bırakıp biraz alan tanımak ✨ Bazen en büyük mücadele, sessiz kalıp karşı tarafa seni özleme fırsatı vermektir.
Ona dürüstçe değiştiğini hissettir ama üstüne gitme. Birkaç hafta kendi kabuğuna çekilip hislerini sindirmesini bekle 💖 Sen bu süreçte kendini toplamaya bak. Peki o şu an seninle iletişimi tamamen kesti mi yoksa hala haberleşiyor musunuz? ☕
onu evlılılk ıptallerımle gururunu onurunu kırdım artık benden ayrıldı tam bes ay oldu uğrasıyorum ama ıstemıyor bunca şeyden sonra olmaz dıyor sana karsı sogudum dedı Şu an sessız kalmam ıse yarar mı
Ayy içim parçalandı şu an 🥺 Beş ay boyunca çok çabalamışsın ama adam gerçekten çok kırılmış be aşkom. Şimdi tamamen geri çekilip sessiz kalman en doğrusu, bırak biraz yokluğunu hissetsin ✨💖