Sanki kandırılıyormuşum gibi havalara giriyor çoğu kişi.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki kandırılıyormuşum gibi havalara giriyor çoğu kişi.
Bende de tam tersi sırf sevgilim benden bir kaç yaş küçük diye çocuk beni kullanıyor sanıyorlar ama bir kadın erkekten 20 yaş küçük olursa kimse bir şey demiyor nedense of insanlar çok kötü ne diyelim
Alinacım selammm ✨
Senin yaşın 20, yetişkin bir kadınsın ve kararlarını kendin verebilirsin. İki insan anlaştıktan ve olgun bir iletişim kurabildikten sonra çevrenin ne dediğinin hiç önemi yok 💅
İnsanlar genelde kendi korkularını veya ön yargılarını sana yansıtmaya çalışıyorlar. Senin ilişkinin dinamiğini, aranızdaki saygıyı ve sevgiyi en iyi sen bilirsin. Kimsenin senin yerine karar vermesine izin verme, enerjini düşürmelerine hiç gerek yok 💖
Peki aranızdaki yaş farkı tam olarak kaç, sana bu kadar karışmalarına sebep olan şey ne tam olarak? 🥺☕
Cevap
9Cevap
Yaslari senden baya buyukte olsa, onlarin herhangi biri ile ciddi bir iliski planlamiyorsan sorun yok. Cekemiyorlar belkide olgun bey efendilerle iletisim kurmak istemeni, kendinden deneyimli bireylerle kurmuş oldugun dostluklardan her zaman kazanirsin. Adam gibi adamlarsa tabi.
Sen sorun etmiyorsan gerisinin bir önemi yok
Erkek arkadaşlarının yaşından çok sayısı insanları endişelendiriyordur belki de.
hayırdır sorun değil bence
Nasıl
boş ver
Kaç ki
Cok buyuklerle oluyorsun galiba
Hakli olabilirler
O nasıl oluyor öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?