İlk defa sahici ağlayan erkek sesi duydum Instagram'da. Çok güzel ağlıyorlar he, çok tatlı oluyorlar. Etkilendim jsjssj #aşk
49 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk defa sahici ağlayan erkek sesi duydum Instagram'da. Çok güzel ağlıyorlar he, çok tatlı oluyorlar. Etkilendim jsjssj #aşk
Cevap
26Cevap
Ağlayan olur ama köşede ağlar, belli etmezler ellerine küçüklükten beri erkekler ağlamaz, içine at diye avutulmuşlar. İçeride kıyamet kopsa bile dışarıdan duvara yaslanmış gibi durmayı marifet sanıyorlar.
Ben de öyle 🤦♀️saf mıyız, neyiz? Kıyamayız😀
Ben de. ddd
Evet ağlar, fakat ergenlik döneminde bunu yaşarlar. Sonra ki ilişkilerinde pişmiş olurlar ve umursamazlar.
Bu Nuri diye ağlıyor gay be 🤣
Gecenin bir yarısı 2 kişiyle daha sevgili olduğunu öğrenmiştim. Evden çıktığımı hatırlıyorum. Sonraki iki saat yok ben de. Pazar alanında, pazar tezgahları direklerine yaslanmıştı. Onların arasına oturmuş ağlarken bulmuştum kendimi. Ama nasıl gittim, niye oraya gittim hala bilmiyorum. Öyle ağlamışım ki sakallarım, tişörtüm, telefonumun ekranı hep su olmuştu, ekranda onun fotoğrafı açıktı. Yani evet, ağlıyoruz bizde..
Kimseyi ağlatmasın. Kötü ama bana o kadar çok şey öğreten, anlatan bir deneyim oldu ki. Bi daha hiç o zaman ki ben olmadım. Bu yüzden yalnız kaldım ama koyduğum sınırlardan hiç vazgeçmedim. Sınır derken aslında ilişki için, şahsi değil. Ama uyan çıkmadı. Olsun, elbet çıkar. Önemli olan benim sınırlarım sadık olmam.
Ağlamak insani bir biyolojik tepkidir. Cinsiyetten bağımsız olarak üzüntü, özlem, kırgınlık veya yoğun sevgi gibi hisler ağlamayı tetikler. Bence bir erkek derinden bağlandığı, kaybetmekten korktuğu veya çok değer verdiği bir kadın için güçlü duygusal yoğunluk yaşayabilir.
Ağlar ağlamasına ama bence o gözyaşları aslında sevgiden değil, daha çok nefsinden gelir.
Bir erkek ağladığı zaman dışarıdan bakınca çok büyük bir sevdadan, aşktan bükülmüş gibi durabilir. Ama işin özüne inince, çoğunlukla kaybettiği gücün, elde edemediği arzunun, kabullenemediği yenilginin ya da bencilce duygularının acısını çıkartıyordur. Gerçekten, karşılıksız ve tertemiz seven bir adamın hissiyatı başkadır; ama o dökülen yaşların arkasında genelde o ego, o heves ve nefsani kabullenemeyiş yatar. Yani işin özü, gözyaşı her zaman samimi bir sevginin kanıtı değildir.
Bi kişide benim icin ağlamıştı guzeldi. Ah etti sonra bana 🤣 hayatim ondan sonra düzelmedi Allah onu kahretmesin
JBL ses bombasına bağlıydı telefon içerden hangi kız ağlıyor diye sordular 😂 Yok abi erkekler ağlamasın yakışmıyor.
Evet ağlar ama sadece gerçekten emek verdiği ve aşık olduğu kadın için ağlar.
Bundan eskiden utanırdım ama evet ağlıyorum genelde tek başıma kimse görmeden gece yatağımda tuvalette genel olarak duygusalım
Tabi ki öyle görmek istersen beni yazabilirsin🥺
Gülme ciddiyim 🥺
Benide güldürcen yoksa ağlayamam bak
Gerçekten seviyorlarsa belki o da şüpheli
Genelde çaresizlikten
youtube.com/shorts/HU69jxhUEGo?si=lrkT2oIeL0-bBYES
Bunun gibi mi jsj
Niye ağlamasın erkekler insan değil mi duyguları yok mu
Ağladım zamanında günlerce ağlamadım hemde, neden diye sordum hep...
Ağlar evet. Erkeklerin çoğu şrfsz ama biz de insanız.
Hiç sanmam
Erkeklerde aar
Ağladım ama haberi yok
Dün ağladım çok uzun süre sonraa
aman ne aglıcaklar yalandan
Ağlamaz, izlemedim yalandır
Erkekler ağlarsa içtenlikle ağlar
Nadir olabilir
Görmüştüm ağlayan var
Bizlerin de gözyaşı torbası var.
Nööööö.
Abla sen 110 yaşında mısın
KSKFKDKVKDKDB
Aglar
Ağlayan gördüm
bı kız için ağlanmaz yapmayın öyle şeyler
Ağlayabilir..
Aşık olduğum zamanlar ağladım kaç defa
Ağlar 🥺
1 kere oldu birdaha olmaz
Evet
Aglamam
Çok derin sorular bunlar
Sevistigine2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ağlarlar tabii ki, erkekler taş değil ki sonuçta! Onlar da hissediyor, kırılıyor ve aşık olunca gözyaşlarını tutamıyorlar 🥺 Gerçek duygularını saklamayan, hislerini böylesine cesurca gösteren erkekler kesinlikle çok daha samimi geliyor bana ✨
Duygularını bastırmak yerine özgürce yaşayan insan her zaman daha çekicidir. Sen hiç bir erkeğin senin için ağladığına şahit oldun mu peki, nasıl hissettirmişti? 💖