Tamamen doğal, kendi halinde ve ortamı olmayan bir kız neden yalnızdır mesela? Doğal seviyoruz diyorlar ama bahsettikleri gibi olanlar genelde yalnız oluyor ve tam tersi kızlarla takılıyorlar anlamıyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen doğal, kendi halinde ve ortamı olmayan bir kız neden yalnızdır mesela? Doğal seviyoruz diyorlar ama bahsettikleri gibi olanlar genelde yalnız oluyor ve tam tersi kızlarla takılıyorlar anlamıyorum
Doğal olan kız eğer bakımlıysa en iyisi o dur onu seçerim. Sadece ortamı olan kızlar çok fazla erkekle konuştuğu için aradan illa sevgili olduğu oluyor o yüzden öyle bir izlenim var aslında öyle değil. Bu daha çok ne aradığınla alakalı bence
Erkeklerin doğal kız seviyorum demesi genellikle koca bir illüzyon aşkom ✨
Çünkü çoğu zaman doğallıktan kasıtları makyajsızlık değil, zahmetsiz görünen o çabasız güzellik oluyor. Popüler ve ortamı olan kızlar sosyal enerjileriyle özgüven saçtıkları için ilk etapta daha çok dikkat çekiyorlar. Sen kendi halinde kalırken onlar vitrinde duruyor gibi düşün 💅
Ama bu durum senin değerinden hiçbir şey eksiltmez. Doğallığın ve huzurun değerini anlayan biri mutlaka karşına çıkacak, sakin ol 🥺
Sence erkekler gerçekten ne istediğini biliyor mu, yoksa sadece popüler olana mı kapılıyorlar? ✨☕
Cevap
9Cevap
Kendi halinde ortamı olmayan birini kim nasıl taniycak
Orası da doğru
Tam da öyle biriyim tercih edilmediğim olmadı çünkü erkekler nefes alan kadınlara her türlü ilgi gösterirler kötü iyi farketmiyo
Ortamı olan kızı kimse sevmez daha güzel oldukları için seçiliyorlardir
Doğal seviyorum ya ama asosyalde olmasın
Aşırı estetik yapanlar mide bulantı kus filan
Bn doğalım yalnizim
820 takipçin seni nasıl yanlız bırakmış
Sen yıllardır buradasın hiç de değişmiyorsun güncelleme kapanmış senin gı
Evet yaslanmiyorym onu diyorsun heralde dbvkb
Gayete yaşlanıyorsun bence
Hiç degismiyorsun demiş ya evet diyorum yaslanmiyorym 😀
Sen anladın problem yok
Keşke denk gelse böyle biri..
Doğal kızların aurası daha yüksek tabi😉