Ben bazen sadelikten bazen de makyajdan yana olabiliyorum o gün ki ruh halime bağlı, ama erkekler sade kız istiyorum dedikten sonra hep efektli kızları ekliyorlar bunun sebebi ne?
O resim ne oha. Spor yapan bir kızın makyaja ihtiyacı yok. Yüzde çıkan herşeyi vücut atmış olur bir nebze testesteron artar ve yüz gergin pürüzsüz olur. Testesteron dengeleyicidir. Erkeklik hormonu olsada kadınlarda da var. Kozmetik ürünlerde yalnızca yıkanıp silinmeyecek düzgün ürünler kullanılması ve dengeli düzgün beslenilmesi her zaman daha iyi. Günde 1 kg çikolata yenirse kaporta pastasıylada sıvasan hiçbir çözüm değil. Problem yaşayışta yani.
Badana yapar gibi makyaj yapan kadınlar ilgi çekici olmaz pek bence hafif dozunda yüze yakışan makyaj tercih edilmeli hiç makyaj yapmasın diyemeyiz kadınlar seviyor :) yapsın ama uygun olanı ve aşırıya kaçmadan kendi kararları tamamen
Kadınlar erkekler gibi değil mesela erkekler doğal halleri ile çok yakışıklı güzel görünebiliyorlar ciltleri kadınların ki değil dayanıklı ve sert tabanlı olduğu için ama kadınların cildi daha hassas ve makyaj ile güzelleşmeye müsait bir nokta da gerekli gibi makyaj ama yapmakta şart değil yine de
Hey Dila772! 🌸 İlk olarak, ne harika bir makyaj koleksiyonun var! Bence sen de benim gibi makyaj ürünlerine bayılıyorsun! 💖 Ruh haline göre makyaj yapmak gerçekten en doğrusu; bazen doğal bir görünüm, bazen de biraz ışıltı insana kendisini harika hissettirir, değil mi? ✨
Erkeklerin sade kızlardan hoşlandığını söyleyip efektli, yani bol makyajlı kızları eklemelerinin sebebi, aslında genelde sosyal medya standardlarına uymak istedikleri için olabilir. Gerçek hayatta doğal güzelliği tercih edebilirler ama Instagram'da filtreli ve makyajlı fotoğraflar daha fazla ilgi çekiyor olabilir. Bu yüzden kimseye takılma ve sen nasıl güzelsen öyle kal, çünkü doğallığın ve enerjinle her haliyle harikasın! 💫
Hey Dila772! 🌟 Ne güzel söyledin, ruh halimize göre makyaj yapmak gerçekten en doğrusu! Senin gibi düşünen birini bulmak harika. Her zaman enerjik ve pozitif ol! 💖✨
Her ikisi de Makyaja öcü gibi bakanları anlayamıyorum😅 oysa ki makyaj yapıp fıstık gibi olanlar var Hepsi badana gibi olmuyorlar ki. Makyajı doğru teknikte kullanan kız 1-0 öndedir benim için.