Sevgilim * çekti, çok canım yanıyor, şimdi ne yapmalıyım?

Selamlar, uzun bir aradan sonra ilk kez soruyorum buraya. Çünkü uzun bir aradan sonra ilk kez yanıyor canım bu kadar. Olay şu; bugün kız arkadaşım üst üste 3 tane prozac almış gizlice, söyledi. Duyunca beynime kan sıçradı. Korktum, çok korktum. Kızma diyerek saçımı okşuyordu ki nasıl oldu bilmiyorum ağzımdan çek elini lafı çıktı, tersledim. Bunun üzerine öyle bir trip koydu ki anlatamam. Ben miyim bunu diyen. Ki ağzımdan o lafın çıkmasına sebep olan şey de benden habersiz aldığı fazla dozdan dolayı oluşan korkum.
Çekti gitti. Dayanamadım peşinden gittim. Biseyler yemesi gerekliydi, kovdu yine de gitmedim biyere. En son s*ktir git, sanane dedi. Resmi bir şekilde S*KTİR GİT dedi. Kovdu. Tek sefer de değil tekrarladı baya. Gözüm doldu belli etmedim, canım o kadar çok yandı ki... Buna rağmen gurur falan gözüm görmedi, yalnız bırakamadım. Ama çok ağırdı... İnsan sevdiği birine diyemez bence bu lafı. Gittim tuvalete ağladım, hüngür hüngür ağladım. Canımı bu kadar yakmamıştı daha önce. Ne yapayım şimdi? İyice çıkmaza girdi içim. Bir yanım sinrliydi yaptı diyor. Diğer yanım salak olma, seven s*ktir çekemez diyor. Ne olacak şimdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün normal normal davranmaya başladı, moralim bozuk, niye böylesin falan diye sordu, ailemle kavga ettim dedim geçiştirdim. Nedir bu? Bir gün s*ktir git deyip diğer gün böyle davranmak? Zaten bir gülüşüyle yelkenleri suya indirecek biriyim ama, aklımdan çıkmıyor o an...
Sevgilim * çekti, çok canım yanıyor, şimdi ne yapmalıyım?