@ZENOIN o kişiyi sevmiyorum bunu yaparsam onu kullanmış olacağım. Belki ona karşı hiç bir şey hissetmeye verim ve o aşık olacak. Kimseyi kırıp kullanmak istemiyorum.
@ZENOIN Kimi en muhtaç anında birine sarılıp güvenmek ister, karşıda ki ise sadece onu eski aşkını unutmak için kullansa, empati yapmanı öneririm. Bu kişi sende olabilirsin. Duygular o kadar basit değil. Ben kimseyi incitmem.
@ZENOIN benim imanım taklidi değil tahkiki iman, araştırıp doğru olanı buldum geri kalanı beni alakadar etmez kişi kendinden sorumludur. Dinde de zorlama yoktur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sende yap demiyeceğim eziyet olur o yüzden onu engelle ve dost edin hobi edin
Sabırlı olmanı tavsiye ederim...
Bakma görmeeee bir süre.
Aynı durumdayım şu an... Sadece izlemekle yetiniyorum. Elden bir şey gelmiyor.
Sende yap mk
@ZENOIN Söylemekle olmuyor maalesef. Bu kadar basit değil.
Çok basit
@ZENOIN nasıl?
Birine git de sevgilin olmak istiyorum bitti giti
@ZENOIN o kişiyi sevmiyorum bunu yaparsam onu kullanmış olacağım. Belki ona karşı hiç bir şey hissetmeye verim ve o aşık olacak. Kimseyi kırıp kullanmak istemiyorum.
Aşk olmak en zoru
@ZENOIN Kimi en muhtaç anında birine sarılıp güvenmek ister, karşıda ki ise sadece onu eski aşkını unutmak için kullansa, empati yapmanı öneririm. Bu kişi sende olabilirsin. Duygular o kadar basit değil. Ben kimseyi incitmem.
Evet haklısın bu uyguları hiç yaşamadım
Duyguları*
@ZENOIN :))
Yaşın kaç
@ZENOIN 19
Ne zaman ayrıldınız
@ZENOIN 7 ay oldu.
Unutmadın mı hâlâ yoksa yaptıkları içini mi acıttı
@ZENOIN bilmiyorum unutuyor gibi oluyorum sonra bir şarkı, bir resim, bir söz onu hatırlatıyor.
Bütün ayrılanlar nie şair gibi oluyor anlamadım
@ZENOIN ondan önce de böyleydim sadece onlayken sevinç, yaşam mutluluk getirken ondan sonra ölüm kurtuluş gibi geliyor.
Banada ölüm kurtuluş gibi geliyordu ama ölümün ne olduğunu bilmiyorum
şu an da canımdan çok sevdiğim bir kızla sevgiliyiz ve insanın bazen morelleri istemsiz bozuluyor
@ZENOIN herkes ne olduğunu biliyor, bizim gibiler onu bilmekten yaşamak istiyor. Bir ölüm ve sonsuz yaşam...
@ZENOIN umarım hep mutlu olursunuz bu düşünceleri dâhi düşünmezsiniz))
Sonsuz yaşam mı hajshha diğer dünya ya dair kanıt yok islama dair kanıt yok neyse
@ZENOIN kim ne düşünür bilmiyorum ama benim inancım bu, sana da saygı duyuyorum.
Benim araştırmam lazım çünkü araştırmadan körü körüne inanmak saçma geliyor
@ZENOIN benim imanım taklidi değil tahkiki iman, araştırıp doğru olanı buldum geri kalanı beni alakadar etmez kişi kendinden sorumludur. Dinde de zorlama yoktur.
Çok iyi tebrik ederim inşallah bende araştıeıp doğruyu buluve ona göre iman ederim
@ZENOIN inşAllah bulursun)
İnşallah iyi akşamşar sana
@ZENOIN teşekkür ederim, sizlere de.
Unutursun su andan itibaren kisa surede biter gider alismaya bak
Bi bardak su iç abla en şifalısından.
sen de yap onun canı yansın
Hiç bir şey kabullenip unutman lazım
Sende sevgili yapabilirsin.
sende yap elin armut mu topluyo 😂😂
Fasulye yoksa nohut ye.
Onun gibi bir şey yaşıyorum ben de😒
Beni seven olmadı genel olarak bir kızın istediği şeyiz ama yok şans çabalayan olsa belki karşılıklı olurdu
Neden bunu düşünüyorsun
sen de yap
Sende yap be ya çıtırından sjsjs
Eski sevgilin mi yaşlarınız kaç
Kızım sen herkesi bi salla, bana odaklan sadece bak nasıl içindeki sıkıntıyı alıyorum senin kuş gibi oluyorsun
Ben hakettim.
anlamadım
Skttret
Sende yap