Çabalayıp tanışmak mı gerek sürekli birileriyle yoksa akışta o sizi bulur mu hangisine katılıyorsunuz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi sevdiğim bir abim doğru insan beni oturdugum yerde de bulur diyor fakat benim peder iyi mal için pazarı 4 kere turlar 5. de alınacakları alır görüş ayrılıkları çok not ben o sırada meybuzumu yiyorum
Doğru insanı bulma yolculuğu tamamen bir denge meselesi aslında Tatlım. Sürekli yeni biriyle tanışma telaşı insanı inanılmaz yoruyor ve tüketiyor. Diğer taraftan evde oturup prensin kapıyı çalmasını beklemek de pek gerçekçi değil tabii ki.
En güzeli hayatın içinde aktif olmak ama kalbini birini bulma baskısıyla sıkmamak. Sen kendi enerjini yüksek tuttuğunda o doğru frekans seni Bostanlı sahilinde bir kahve içerken bile bulur. Sen şu an hangi evredesin peki, arayışta mı yoksa akışta mı? ✨💖💅
Cevap
7Cevap
Yeni insanlarla tanış, tanıştıktan sonra akışına bırak. Adımı atmadan bazı şeyler hep uzağında kalıyor.
Hangi durumdan?
İstediğin gibi biri çıkmayınca yeni birini illa ki tanımak zorundasın. Yoksa geçmiştekilere saplanıp kalıyor insan. Kafa dengi biri çıkarsa gözün başka bir şey görmüyor zaten uzun bir süre. O kıvılcım da tutuşursa sonrası malum aşka dönüşüyor.
Sen çok yorulmuşsun çabalamaktan belli, seni çok üzüp kırmışlar :) Nasip tabii ama çabasız nasip de pek çabuk olmuyor.
Şöyle evlenen arkadaşlarım var ben daha çok bu hayatta yani cabalamasan olmaz tanışmasan olmaz görüşmeden yapamazsın kafasındayım ama evlenen kız arkadaşıma dıyorum sacmalama dıyor böyle bakma dıyor ben evlendim ama bi anda nasibini buldu Hemde çok uzaktan belki 1 ayda evlendi Hemde çok uzaktan biri dusun kimseyle de tanışmazdı
Görücü usulü evlenmiştir, kendisi çabalamasa bile yakın çevresi uygun birini bulup tanıştırmıştır. Ama dediğin gibi nasip olunca 1 ayda bile insan tanışıp hemen evlilik kararı verebiliyor. Çevrende ilgisine yeşil ışık yakacağın birisi o sinyali senden alırsa gelir tanışmak hayatına girmek için çaba sarfeder.
Hay başlıycam alakana! Git bildiğin gibi yap o zaman lan senin akıla ihtiyacın yok
Rahat ol ne kadar çok kişi o kadar duygusal yük ruhsuz olursunuz
Akışına bırakmak gerek. Ben öyle yaptım ve nasibim gelecektir inanıyorum
yeni insanlarla tanış ama aklın hep ilişkide olmasın sen tanışma merağını arttır ve akışına bırak doğru kişiyi bulunca ikinizde fark edeceksiniz
kısaca şöyle anlatayım sen yeni insanlar yeni çevre tanımana bak sosyalleş zaten bu şekilde akışa bıraktığında doğru insanı illa ki bulacaksın ya 1 hafta sürer ya 1 yıl ama sabır edip kendini geliştirmeye bak
dediğini çok iyi anlıyorum burada önemli olan nokta şu iyi birini tanıdım sanıp kötü bir sonuçla da karşılaşsan sana kişisel gelişimin için birer tecrübe oluyor sen kendini iyi koru ve yaşadığın her kötü olayı tecrübe oldu diyerek öğren ve yoluna devam et
tabi kendi kararın ama ben yine destek olmaya çalıştım
Akış iyi de zaman yiyor ya
Evet doğru diyorsun
Akışa bırakacaksın o seni bulur zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?