Is yerinden kiz arkadasimin ayakkabi ve corap degistirme istegi normal mi, ben bu durumda ne yapmaliyim?

Mağazadan arkadaşım daha önce de vermiştim, değiştik ayakkabılarımızı, ayağımdaki giydiğim ayakkabıyı hediye ettiğim de oldu aynı kıza, o da bana bir dönem yardım etti, eski sevgilime onun giydiği çorapları ondan alıp sevgilime verdiğim de oldu ya da çoraplarımızı değiştirdik, ben onunkini giydim, öyle gittim sevgilime falan. Şimdi de beyaz fileli çoraplarımı evden alalım diyor, istiyor. Ayakkabılarım da Lacoste, 5 gün oldu alalı, pahalı biraz, henüz çorapla giymedim, içinde toz olmasın diye 5 gündür sabah 8.5 gece 00:30'a kadar giyiyorum, eve geldiğimde elimle çıkartıyorum, poşetle ayakkabı dolabına koyuyorum kimse kirletmesin diye. Ayağımdan eve gelince hakiki, gerçek deri ayakkabı kokusunu oturduğum yerden alıyorum, sabah ayakkabılarımı kokluyorum, elimi içine sokup terli mi kuru mu bakıyorum, terli oluyor poşette olduğu için, çorap giymediğim için. Arkadaşım da bu yaz neredeyse hiç çorap giymedim ayakkabılarımla, senden daha çok giymedim, şimdi de giymiyorum, sen de giymiyorsun zaten, ikimizin de ayakkabısının içi hiç kurumadan giyiyoruz, değişelim ne istersen yaparım söz veriyorum dedi. Ben de kapanışta ayaklarıma kapan, her şeyi yap dedim. Olsun dedi, boğana kadar zorlayarak bastırıcam ayağımı ona.
Güncellemeler
10 gü
Mecburen kıza dün akşam 23:00 da mağazayı kapattık ikimiz oturduk al dedim ayakkabıları ayağımdan alırken de yapman gerekenleri biliyorsun ayaklarıma dedim değiştik ayakkabılarımızı sonuçta
Is yerinden kiz arkadasimin ayakkabi ve corap degistirme istegi normal mi, ben bu durumda ne yapmaliyim?