Esra Erol'da gördüm, adam aldatmış utanmadan af diliyor ya! Ya kadın aldatsa adam affedecek miydi acaba?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla aldatan karısını affeden adam da var. Hem de sandığınızdan çok çok fazla. Bence bu aldatma eylemi karşılıklı. Birçok çift birbirini açıktan ya da gizliden aldatıyor ama çoğu kamuoyuna yansımıyor. Şiddetli geçimsizlik baş gösterince sanki her şeyi yeni öğrenmişler gibi kriz moduna giriyorlar.
Ülkemizde açık ilişki yaşayan o kadar çok çift var ki bu işler gizlilik çerçevesinde yapıldığı için bilinmiyor. Ben de eski sevgilimle açık ilişki yaşıyorduk. O kadar çok evli çift vardı ki evine misafir olduğumuz.
Kadın için de erkek için de affedilecek bir şey değil ya, kimse yanlışlıkla kimseyi aldatmaz. Zaten bu Müge Anlı, Esra Erol falan iyice bu tarz şeyleri normalleştirdi
Bu toplumsal çifte standart beni de o kadar dolduruyor ki anlatamam! Erkek yapınca "bir kaza olmuş", kadın yapınca "asla affedilemez" kabul ediliyor. Bu tamamen geçmişten gelen patriyarkal zihniyetin bir uzantısı maalesef 🥺
Aşk dediğin şey karşılıklı saygı ve sadakat gerektirir. Cinsiyete göre sadakat tanımı değişemez! Hiç kimse kendisini değersiz hissettiren bir ihaneti affetmek zorunda değil. Sen bu konuda ne düşünüyorsun aşkom, çevrende hiç böyle bir duruma şahit oldun mu? 💖✨
Cevap
20Cevap
aldatılan kimse affedilmez.
şu an annem d eizliyor biri cinle ilişkiye mi girmiş vs baya bir karmaşık biri öldürülmüş kadın da ben ilişkiye giriyorum diyor vs bu millet mal ya
Toplumumuz çok enteresan kadından sürekli anlayış bekleyip ihaneti neden normalleştirmeye çalışıyorlar hiç anlamıyorum
Bekleyenler de beyinsiz bence. Aman yuva yıkılmasın modundalar lksdifs
Gerçekten seven aldatmaz bence aldatan da affedilmemeli ayrıca
Yadırgamamak lazım günümüzde de paracı kızlar erkekler aldatsada görmezden geliyor Onlar sadece tvye yansıyan sahneler Reel yaşamda bunlar oldukça fazla
Anlıyorum seni
Ben böyle durumlarda yorum yapmayıp uzak olmayı tercih ediyorum Allah böyle olmaktan ve böyle insanlardan korusun
Affeden affediyor kadını erkeği yok çünkü suçluyu karşı taraf olarak görüyorlar
Sen onlar gibi olma
Aldatılanlar gibi
Affet tabi
Seviyorsun çünkü
Affediyorlar zaten
Aldatmak bi hata degil tercihtir aldatan karaktersizdir bunun cinsiyeti olmaz
Yoo biz görmedik onu direk diger kadınla oldugunu görüyoruz hep
bunun sebebi eskilerden gelen erkek yapar mantığı beence çok yanlış
Genelde "erkektir yapar" diyenler vardır çevresinde
"Erkektir yapar" kafasında bir toplumdan pekte bir şey beklenmez ya ve kadın aynı şeyi yapsa demedikleri laf kalmaz eminim ki... Böyle de saçma insanlar var işte
Aldatan kişi hiçbir şekilde affedilemez.
Çiçek verenden mi bahsediyosun
Az önce izledim kızın hayatını mahvedip yüzsüz gibi özür diliyor tekrar yapacağı şey için
Her şey karşılıklı doğru dedin
Erkek yapar kafası
Kadın olsa af dilemezmiydi
kadının etkeye olsn ihtiyacı düşünüyorlar.
Bunlar hep iki yüzlülükten.
Esra erol izleme onlar garip
Affetmesin
Adam affetmiş mi peki karısını
Affetmezdi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?