Bende aynı durumu yaşadım öyle olmuyor işte hiç bir şey eskisi gibi olmuyor en mantıklı yol evliliği bitirmek çocuk falan varsa yine olmuyor çocuk daha çok zarar görür ve olayı kisilestirme kimse kimsenin mülkiyeti değil kim ne yaparsa sadece kendine yapar sana yapılmış olarak düşünme bırak gitsin
Erkek affediliyor da kadın niye affedilmez? Kendisini aldatan eşini affeden erkekler var az da olsa ama erkek affettiği zaman toplum baskı uyguluyor erkeğe ama kadın kendisini aldatan eşini affetiğinde toplum baskı uygulamıyor. Erkeğin elinin kiri oluyor, Kadın kirlenmiş oluyor aldattığında. İhaneti savunmuyorum ama kadın ihanet ederse kadının ödeyeceği bedel ağır oluyor. Misal vermek gerekirse ünlüler camiasından evli bir erkek ve kadın eşlerini aldattı ve ikisi de günaha girdi ve ikisi de boşandı ama boşanmalarına rağmen birlikte olmadılar, çünkü onlar o yasak yanlışı, heyecanı seviyordu. Kadın boşandı ama kendisini aldatan eşine geri döndü, barıştılar ama adam kendisini aldatan eşine dönmedi, kadın tekrar evlendi başka bir adamla. Yasak aşk yaşadığı insan mutluyken, eşiyle barışırken o kadın eşiyle tekrar başlamadı, ikisi de aynı hatayı yapıyor ama ödenilen bedeller farklı. Birisi affedilirken, diğeri affedilmiyor. Birisi toplum tarafından itibar kazanırken diğeri zaman zaman linç ediliyor. Hatayı yapan tek başına o kadın değil. Eskisi gibi değil tabiki, eskiden kadının çektiği bedel daha ağır oluyordu. Genellikle kadın affedilmiyor, a affedilse de unutulmuyor yaptığı. Erkek affetse de kadınını ona el sürmüyor ya da tecavüz ederek bedel ödetiyor. Genel olarak böyle
Erkektir yapar cümlesine tamamen karşı duran bi insanım... Ve ben aldatılma hususunda öncelikle aldatılan kişinin kendini tartması gerektiğine inanırım.. Acaba ben neyi eksik yaptım ki beni aldatma gereği duydu sorusunu kendisine yöneltmeli insan.. Eğer ki tüm hususlar dört dörtlük ise suçu karşı tarafa atabiliriz... Erkek yapabiliyorsa eğer kadın da yapabilir.. Bu sebeplerle aldatma diye tabir edilen konu cinsellik ise affedilebilir..
Kovalarım evden daha gelemez ben sadık kalıyorsam oda kalmayı bilecek çocuk oyuncağı değil bu kimse de enayi değil. Aldattığı kişide ölüm korkusuyla kapının dışına çıkamaz... Gözüm karadır.
Öyledir zaten ama.. bazen kadınlar çocukları için bir fedakarlık yapıp veya başka bir çaresi kalmadığı için affediyor. Aynı fedakarlığı erkekte yapmalı
Kadinlar da mi? Erkekler aldattiginda birbiriylemi aldatiyor? Aldatanda bir kadin degilmi? Sonucta 1=1 durum. Yok erkek aldatiyor yak kadin aldatiyor demek sacma.
Bir insan tek kişiye ait olmasını bilmeli hayatında biri varsa diğer bütün kalana kör olmalısın görmemelisin zaten insan gerçekten sevdiği zaman sevdiği kişi hariç diğer bütün karşı cins anlamını yitiriyor gözü sevdiğinden başkasını görmüyor ihanetin affı olmaz bu hata değildir yanlıştır böyle şeyi insan olan yapamaz
Abim açıklama yapmış o kadar linç yemeyeyim diye ya. Bunu da linçleyecek varsa artık ne diyeyim. 2 kız, 1 erkek affedilir demiş. Sebep sorabilir miyim?
Kimse sonuçta yanlışlkla soyunmaz bu yüzden ister erkek olsun ister kadın ihanet asla affedilmez.. Affederim diyen de bir kez daha aldatilmaya razı gelmiş olur.. Çünkü bir kere yapan yine yapar
Zina bu ya eşini başka erkeğin yanında görürsen ne hissedersin? Kendine sormalisin bence erkek olarak ama bazı erkekler vardır deyustur karılarını başka erkeklere yakistiriyorlar
Bizde Allah'ın birer kuluyuz sonuçta ama bazen olacakları durdurmaz insan. Kimse ölümsüz değil ve kimsede karşısındakini aciz görmesin. Hayatta herşeyin bir bedeli var. Herlez bir şey için yaşar hayatta tutunur. Kimi para pul eğlence için kimi çocuğu için kimide namusu için yaşar.
Niyetini biliyorum abi ama soruluş şekli biraz cinsiyetçi gibi duruyor. Bence her insan ikinci bir şansı hak eder ama gerçekten pişmanlık duyuyorsa ve bunu hissettiriyorsa bir şans daha verilebilir fakat yine de temkinli olmakta fayda var.
Şu aptalca fikri artık unutun erkektir aldatır elinin kiridir olayını niye evli kadinla aldatiyorsa yuva yikmaya neden olursun çocukların ortada kalmasına neden olursun