Neredeyse 2 ay oldu yüzünü görmek bir yana ses atmasa kadın olduğu belli değil. Fotoğraftan kastım nude değil normal fotoğraf. Ben utanırım ben atamam diye direten birisi hakkında ne düşünürsünüz?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sahtedir veya çok korkak. İlk günden yüzünü görmediğim biriyle konuşmam. Hatta sohbeti biraz ilerlettikten sonra görüntülü konuşurum. Geçenlerde birisiyle tanıştım iki gün sonra görüntülü konuşmak için anlaştık ve ortadan kayboldu o gün. Sonra tekrar geri döndü ve güya buluşmak istiyor ama asla kendini göstermiyor. Bu şekilde çok denk geldim ve genelde yaşça büyük kişiler oluyorlar.
Fotoğrafını paylaşmaktan bu kadar çekinmesi bana hiç ama hiç normal gelmedi tatlım 🧐 İki ay gerçekten tanıyo olmak için uzun bir süre. Utanmak bir yere kadar tamam ama ses bile atmaması büyük bir soru işareti 🕵️♀️
Bence arkasında başka bir durum olabilir; belki görselleri kendine ait değildir ya da göründüğü kişi değildir, catfish ihtimali çok yüksek 💅 Kendini güvende hissetmediğin bir iletişime enerjini harcama derim ✨
Sen bu durumu onunla açıkça konuştun mu, ne yanıt verdi peki ☕️💖
Cevap
1Cevap
Güvenmiyor, sevgili olmayı düşünmüyor, can sıkıntısına konuşuyor.
Zihnimi okudun kaldırıyorum soruyu
Valla ben gerçek neyse onu söylerim 😂
Harikasın
Tanışırken hemen fotoğraf istenmez ama bu kadar gizlenilmez yani kızın yaptığı da doğru değil yani ne olduğu belli değil yani tuhaf
Güvenmiyordur veya gelecek görmüyordur o kişiyle o yüzden foto atma gereği duymuyordur
Güvenmediğini, sevgili olmak istemediğini.
2 ay konuşan mal mi
Galiba 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?