9 yıllık ilişkiden sonra ayrılan eski sevgili hiç özlemez mi, geri dönme ihtimali tamamen bitti mi?

Uzun ilişkimiz 9 yıllık eski sevgilim beni hep çok sevdi el üstünde tuttu. Ancak ben evlenmekten korktum ne zaman evlilik adımı olsa bundan kaçtım bunun ailemdeki evlilikle alakalı durumumdan kaynaklı olduğunu farkında varsam da sevgilim son dakika ertelemelerinden iptallerinden o kadar kötü oldu ki en sonuncusunda çok haklı olarak ayrıldı benden. Ben de ona aşık ve onunla olmak istediğim için hemen barışmak istedim başta yumuşadı da sonra ailesi vs de muhtemelen istemedi ve kendisi bana ertesi sabah ayrılık mesajı attı. Ayrılalı 5 ay oldu iki ayın sonunda görüştük ve seni artık sevmiyorum hissim bitti çok soğudum dedi artık bizim mutlu olma şansımız yok dedi. Yazın benim ısrarımla 5 6 kez görüştük yanımda gülse de bir noktada eski konular açılınca ağlıyordu yanımda mutlu değil gergin hissediyormuş ona kötü şeyleri hatırlatıyormuşum. Ona sakince onu sevdiğimi düzeltmek istediğimi bu adımda neler yapacağımı söylesem de yoluna bak deyip durdu. Ben beş ay çok peşinde koştum en son dün vedalaşmak istedim onunla. Gelmeyecekti ama sonra geldi biraz konuştuk bana hâlâ bizden olmayacağını artık hevesinin güveninin bittiğini bu kadar şeyden sonra olmaz dedi. Hatta geçen doktorum bekar mısın evli misin diye sormuş o da bizim hikayemizi anlatmış 9 sene evlenmeyen kadından bir halt olmaz iyi yapmışsın demiş doktoru ben de hâlâ beni mi anlatıyorsun dedim o da sordu söyledim dedi. Hayallerimizden vs bahsedince ağlamaya başlıyor ama sonrasında herkes boşanıyor hayatına devam ediyor seni kıskanmıyorum artık sen de yoluna bak vs dedi yanımda duygusal müzik dinleyemiyor zorlaştırma olmaz dedi. Ben de seni seviyorum ama seni affetmeyeceğim deyip araçtan indim. Ertesi gün beni wp'tan engellemiş bu ilişki tükendi biliyorum ama 5 aydır peşinden koşuyorum bu adam beni hiç özlemez mi? Dönmek istemez mi yoksa tamamen bitti mi onu sevdiğimi biliyor bunu defalarca söyledim.

9 yıllık ilişkiden sonra ayrılan eski sevgili hiç özlemez mi, geri dönme ihtimali tamamen bitti mi?