Eski sevgilinin her şeye rağmen geri dönme ihtimali var mıdır?

Ben sevgililik evlilik vs. İlişkilerden tamamen uzak biriyim. Buna rağmen 4 yıl önce birini çok sevdim. Bi 3 senede sevgili kaldık. Ama o beni sevmesine rağmen evlenmek için istemedi. Evlenmek için evleneceği kişinin ailesine , maddi durumlarına, aile kültürüne , insanlarla olan ilişkierine , dini inançlarına düşkünlüğüne falan bakıyor. Ayrıldı neden istemediğini hiç söylemedi sorduğum halde. Benim ailem bunlara çoğunlukla uymuyor sanırım o yuzden istemedi.
Dul çocuklu ama ailesi zengin, karşıdan bakıldığı kadarıyla aile kültürüne uygun bakımlı biriyle evlendi.
Ben çok etkilendim beni istemediği için. 4 senedir bunun psikolojisiyle yaşıyorum. Kendimi ezik hissediyorum her anlamda çok fazla yıprattı beni bu istemeyişi. Ama ustünden 4 yıl geçmesine rağmen hala bir şekilde beni izliyor. Arkadaşına sordurmuş benden gizli şekilde ağzımı arattırıyor onun hakkında ne düşünüyorum ve sevgilim var mı diye. Sosyal medyada imalı şeyler atıyor ve sosyal medyadan paylaşımlarıma bakıyor. Evli ve 1 yaşında çocuğu var. Ama ben çok seviyorum biliyor sizce dönermi bir gün? Ne zaman olursa olsun bi gün dönme ihtimali var mı?
Eski sevgilinin her şeye rağmen geri dönme ihtimali var mıdır?