Ben sevgililik evlilik vs. İlişkilerden tamamen uzak biriyim. Buna rağmen 4 yıl önce birini çok sevdim. Bi 3 senede sevgili kaldık. Ama o beni sevmesine rağmen evlenmek için istemedi. Evlenmek için evleneceği kişinin ailesine , maddi durumlarına, aile kültürüne , insanlarla olan ilişkierine , dini inançlarına düşkünlüğüne falan bakıyor. Ayrıldı neden istemediğini hiç söylemedi sorduğum halde. Benim ailem bunlara çoğunlukla uymuyor sanırım o yuzden istemedi.
Dul çocuklu ama ailesi zengin, karşıdan bakıldığı kadarıyla aile kültürüne uygun bakımlı biriyle evlendi.
Ben çok etkilendim beni istemediği için. 4 senedir bunun psikolojisiyle yaşıyorum. Kendimi ezik hissediyorum her anlamda çok fazla yıprattı beni bu istemeyişi. Ama ustünden 4 yıl geçmesine rağmen hala bir şekilde beni izliyor. Arkadaşına sordurmuş benden gizli şekilde ağzımı arattırıyor onun hakkında ne düşünüyorum ve sevgilim var mı diye. Sosyal medyada imalı şeyler atıyor ve sosyal medyadan paylaşımlarıma bakıyor. Evli ve 1 yaşında çocuğu var. Ama ben çok seviyorum biliyor sizce dönermi bir gün? Ne zaman olursa olsun bi gün dönme ihtimali var mı?
Dul çocuklu ama ailesi zengin, karşıdan bakıldığı kadarıyla aile kültürüne uygun bakımlı biriyle evlendi.
Ben çok etkilendim beni istemediği için. 4 senedir bunun psikolojisiyle yaşıyorum. Kendimi ezik hissediyorum her anlamda çok fazla yıprattı beni bu istemeyişi. Ama ustünden 4 yıl geçmesine rağmen hala bir şekilde beni izliyor. Arkadaşına sordurmuş benden gizli şekilde ağzımı arattırıyor onun hakkında ne düşünüyorum ve sevgilim var mı diye. Sosyal medyada imalı şeyler atıyor ve sosyal medyadan paylaşımlarıma bakıyor. Evli ve 1 yaşında çocuğu var. Ama ben çok seviyorum biliyor sizce dönermi bir gün? Ne zaman olursa olsun bi gün dönme ihtimali var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaa olan olmuş biten bitmiş sence o kadını sevmese ondan çocuk yapar mı bu düşüncelere girme hayatına birini al sana bunları diyeni nasil kabuk ediyorsun anlamadım galiba bütün hayatın boyunca biri seni ezip sürekli ailen yapın kültürün ile ilgili bieseyler söylemesini istiyorsun üslubum ağır gelmiş olabilir ama seni korumak zorundayım kusura bakma hayatına bak...