Hiç yaşadınız mı böyle bir durum? En az 3 4 yıl sonra dönen?
Eski sevgilinin yıllar sonra dönmesi mümkün müdür?

Dönmesinler kurban olayım, gelip yara açıp geri defolup gider p mayası bozuk karakteri bozuk insanlar, seven insan gitmez
O yüzden gidene yol vermek yakışır, gerekirse asfalt da dökerim rahat yol alsın.
Gerek yok ben o kitabı kapatmadım, yaktım kül ettim
Next
Görüş
44Görüş
Giden geri gelmez nedeni beli aşk yarı yolda kalanın yaşadıgı bir şey giden zaten sevmemiştir kalan sa hikayenin sonunu kendi bitirmek zorunda ve unutmayın dostlar kimse kimseyi aynı sevmez kimisi gururunun yetigi yere kadar kimsi ömrünün yetigi yere kadar sever
Yaşadım ve hala yaşıyorum. Şöyle bir sorun var vaktinde gelmeyen hiçbir şeyin önemi yok
Değil mi
Aynen öyle
3 4 yıl ne ya 3 4 yıl sonra benim çocuğum olur en fazla 8 ay olmuştu o süre zarfında bile başka kız arkadaşım vardı zaten
O vakitten sonra dönen eski sevgili yalnız kalmıştır, kimseyi bulamamıştır o yüzden dönmüştür sevdiğinden değil
O gitti, ben onunla kurduğum hayallerin, yaşadığım anıların üzerine kapıyı kapadım. O kapı bir daha açılmaz. Öleceğini bilsem yağmurlu günde bir yudum su vermem, net.
Evet yaşadım bu durumu ama sor bana yaşamak ister miydim? Her şeyi baştan sona tekrar tekrar yaşamak insana her zaman iyi hissettirmez.. Keyifli günler..
Hayatıma girmiş tek kişinin dönmesi imkansız gibi bir şey. Ulaşabileceği bir iletişim aracı yok. 😃 Evlenmiştir belki de, inşaallah. Eski şeylere takılmam.
Donerse senindir gomerse asla senin olmamistir hahah cok bos isler ya harbiden
Yaşamadım. Yaşamak istemem. Eskiler eskide kalsın. Yeni (ler) bekle beni :)
Geçenlerde gelmişti gece özür dileyip tekrardan denemek istediğini söyledi bende tek kelime etmeden kapıyı suratına kapattım, açıkçası biraz kaba bir davranıştı ama yaptığı şeyi bilseniz bana hak verirsiniz.
Mümkün olabilir ama eski tat olmaz.
Şu zamana kadar eski dediğimle hiç olmadım
Mümkün sem halledersin bu gün gösterdin kendin artık çok iyibtaniyorum merhametini kenara koyuyorum seni görünce nefretim öne çıkıyor
Evet 7 sene sonra bile bana dönmek isteyenler var tabi kabul etmedim
Her boş kaldığımda dönerler bende reddederim terketmeselermis zamaninda
İkimiz de evliyiz ama bana yazdı unutamadım dedi üzüldüm ama engelleyip sildim
Genelde bunu erkekler yapıyor biraz yokluğa düşünce cinsel bakımdan eskilere yazayım diyor bana eskilerden yazan olmadı hiç
Ohooo o 3 4 yılda ne naneler yemiştir o dönse bile kabul etmem
Yaşadım ama kabul etmedim. Çünkü benim üstüme çok sevgili yapmıştı. Ben son çare olmam kimseye, baksın işine 😄
Ben yasmadim ama arkadaslarimin boyle hikayeleri var. Ne kadar dogru bilmiyorum. Ve nedense donen taraf hep kiz oluyor
Dönmek istese de ulaşabileceği hiçbir yer yok numaramı değiştirdim sosyal medyam zaten yok kalsın öyle mal gibi ehehe
En İyi Görüş