9 aylık ciddi ilişkiden sonra eski sevgilimin hemen başka kızlarla konuşması normal mi, sizce affetmeli miyim?

Arkadaşlar şimdi şöyle, benim 9 aylık bir ilişkim vardı, yani yanlış anlaşılmasın çok büyük değiliz ama her çiftte olduğu gibi bizim de hayallerimiz vardı, birbirimizi gerçekten çok seviyorduk, birbirimiz için çoğu şeyden vazgeçtik, çok riskler aldık, ailelerimiz öğrendi, neredeyse her şeyin ilkini biz beraber yaşadık vs. Yaklaşık 3 hafta önce benden dolayı bir gecede ayrıldık (asla aldatma falan değil). Ayrılma sebebimiz benim açımdan telafi edilebilecek 9 aylık bir ilişkiyi kesmek için bir bahane değildi. Ayrıldıktan sonra 3 4 kere buluştuk, bana hep umut verdi, ayrılmayacağız dedi, ben senin hep yanında olacağım dedi. Ben de böyle olunca çabaladım, yanında durmak istedim, sonra beni bir anda engelledi, eski sevgilisiyle barıştı, ertesi gün hemen buluştular, fotoğraflarını paylaştı (beni kendinden uzaklaştırmak için yaptığını söyledi) hem de bizim şarkımızla. Hesabım onda vardı. Giriş yapmak için bildirim geldi bana, sonra merak ettim çünkü ne kadar senden nefret etsem de hâlâ seni seviyorum dedi. Şu anda da tanımadığım, burada yaşamayan kızları ekleyip onlarla konuşuyor ama daha dün beni 5 kere aradı kuzenimden, ben geç fark ettim. Sizce bundan sonraki süreçte ne olacak veya affetmeli miyim?

9 aylık ciddi ilişkiden sonra eski sevgilimin hemen başka kızlarla konuşması normal mi, sizce affetmeli miyim?