İnternet vs istemiyorum. Uzun ilişkimden ayrıldım. Ciddiydi fakat evliliğe gidemedi bir türlü. Şimdi de sudan çıkmış balığa döndüm. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. 25 yaşındayım. Sağlıklı bir evlilik yapmak istiyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnternet vs istemiyorum. Uzun ilişkimden ayrıldım. Ciddiydi fakat evliliğe gidemedi bir türlü. Şimdi de sudan çıkmış balığa döndüm. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. 25 yaşındayım. Sağlıklı bir evlilik yapmak istiyorum
Ciddi ilişkiden çıktıtsan sudan çıkmış balığa döndüysen yeni biriyle sağlıklı ilişki kurup evlenmen zor. Zamanın geçmesini ve önecki ilişkini tamamen unutabilmen gerek. Kimse de ayrıca sana yara bandı olmak istemez biraz işin zor gibi.
Aynısını bı arkadaşa daha yazdım. Söylediğim şey yanlış anlaşılmış. Hayır ilişkimi atlattım. Fakat kendimi birçok ortamdan izole ettiğim için özellikle erkeklerle uzun süredir konusmadigim için tekrar nasıl tanışırım ederim bilmiyorum anlamında söyledim. Yani öyle bı ortamım da yok
Geçmiş olsun tatlım, bazen bitmesi gereken biter ve önümüze bakmak gerekir 🥺 Kaliteli birini bulmak için internete hiç gerek yok inan bana!
Kendi hobilerine odaklanabileceğin kurslara, spora ya da sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsin. Arkadaş çevrenin davetlerini sakın geri çevirme, kalabalık ortamlarda bulunmak şansını artırır. Sen kendi ışığını saçtığında doğru insan seni bulacak ✨
Senin en çok vakit geçirmekten keyif aldığın hobin nedir, oradan yürüyelim mi? 💖
Cevap
4Cevap
Dünyaya erken gelmişim.
Yoksa söyle mandıra flazofu gibi bir hayat yaşamak isteyen biriyle evlenmek isterim.
Sudan Çıkmış balık şu an nasıl sağlıklı evlilik yapsın
Hayır ilişkimi atlattım. Fakat kendimi birçok ortamdan izole ettiğim için özellikle erkeklerle uzun süredir konusmadigim için tekrar nasıl tanışırım ederim bilmiyorum anlamında söyledim. Yani öyle bı ortamım da yok
O zaman Arkadaş çevren yardım edecek sana
İnterneti aracı kilmakta sakınca yok ama ilişki internet üzerinden ilerlememeli
İnternet aracı kilinca benim çevreme çok uzak insanlar oluyor. Uzun ilişkim internetten başladı çok zorladı beni. Çevremde de erkek ortamına girmiyorum pek. Bilmiyorum nasıl olacak
İstanbul'da mısın mesela
Biraz bekle hemen evlilik neden
25 hemen mi? Kendimi hazır hissediyorum, yeterli
Daha yeni ayrilmissin. Bi normale donmeden direk sevmeden biriyle yataga mi gireceksin
Daha yeni ayrıldım demedim. Sevgilimden ayrıldıktan sonra oluşan süreçten bahsettim. Ayrılalı 3 ay oldu. Öncesinde de 6 ay boyunca bittti bitecek halde süren bi iliskiydi. Atlatmayip da napayım
Cinsellikte olmamistir sizin
Ne alaka şimdi
Alakali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?