Nefret ediyorum yönlendiren erkeklerden
Karşındaki bir kadın ve ne yapması gerektiğini biliyor.
Karşındaki bir kadın ve ne yapması gerektiğini biliyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spesifik bir konu üzerine diyorsan bilemem amagenel olarak yonlendiririm. Ama diretmem bir konu hakkında ki fikrimi ve bu konunun bence daha mantıklı olan versiyonunu dile getirirm:Lakin benim şöyle bir huyum var, sevdiğim kişi yalnıssa da ben bu yalnısı göze alarak denemek istiyorum dediğinde yanında dururum.
Harika bir konuya değinmişsin, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Kendi hayatının direksiyonunda olan güçlü bir kadına ne yapacağını söylemeye çalışmak tam bir enerji emici gerçekten 💅 Kendine güvenen, olgun bir erkek zaten karşısındaki kadının sınırlarına ve kararlarına saygı duyar, onu kontrol etmeye çalışmaz ✨
Kesinlikle varlar tatlım ama biraz samanlıkta iğne aramak gibi olabiliyor. Sen hiç böyle saygılı birine denk geldin mi peki? 💖
Cevap
13Cevap
ne konuda? uzmanlık alanın veya tecrüben varsa sen bile yönlendirirsin cinsiyeti yok bu işin küçük abla.
Tamam o zaman şuna cevap ver, savaş çıktı ve bir iekilde hayatta kalmamız lazım, bizi hayatta tutacağın ilk hamlen ne olur?
Böylelerini direk kapı dışarı edeceksin. Hadsiz insanlara ayıracak bir saniyem bile yok. Çok kıl insanlar ya
Var tabiki neden yönlendireyim ki, hem çok dinleyen varda sanki bu zaman da:)))
Eğer karşımdaki işi biliyorsa ona bırakırım ben
Bence sen herseyi kendim yaparım düşüncesi ile aşırı eril olmuşsun. O yüzden git tedavi ol
Daha geçen gün sığınabileceğim bir erkeği nasıl bulurum ne zaman bulurum diyordun
Bilmeyen kadınlar da var ama
Kadın biliyorsa zaten yönlendirmezsin ki
Duruma göre değişir yönlendirmem genelde
olgunlar aşkom
Evet var
Niye yönlendireyim ya aklı var fikri var
Her kadın biliyor mu
ne konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?