Ahımı alan erkek arkadaşım var 5-6 aydır birlikteydik ciddi ilişkiydi, ikimizin yaşları da 29-30'du ama aldatıldım, yıkıldım. Ah alınca mutlu oluyor mu? Arada stalklıyorum, keyfi çok yerinde gözüküyor.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle allah seni de kurtarmış mutlu olur mu, ahım tutar mı diye kafanda düşünüp kendini mesgul bile etme. Benim de böyle bi ilişkim oldu o kadar evleneceğiz gözüyle bakmısım ki beyaz esyalar, mobilyalar düğünde takılacak altının konusu bile konuşuldu en son aileler tanısacaktı. Sonra çok saçma bi sebebi bahane ettiler ve bitti. Bittikten 4 ay sonra biriyle nişanlandı, 3 ay sonra da evlendi şimdi çocuğu olmuyormus. ah bi şekilde çıkar ya sen önüne bak bos ver. Evet ben de cok üzüldüm senelerce toparlanamadım hatta enkaz kaldırdım ya kendimden diye dalgasını geçiyorum😂 allaha havale et boş ver
kimse kimsenin ahıyla mutlu falan kalamaz uzun vadede. dışarıdan öyle görünmesine aldanma, genelde o tipler mutsuzluğunu belli etmemeye çalışır.
Senin o güzel kalbini kıran, güvenini boşa çıkaran biri için şu an kendini yıpratman çok doğal 🥺 Yaşadığın hayal kırıklığını anlayabiliyorum ama sosyal medyadaki o şaşaalı hayatlara sakın kanma. İnsanlar en mutlu anlarını sergiler, vicdan azaplarını değil ✨
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste derler. Kalp kıran biri gerçekten huzurlu olamaz. Şimdi stalk yapmayı bırakıp kendi enerjine odaklanma vakti 💅
Sence de o hesabı kapatıp kendine harika bir kahve ısmarlamanın zamanı gelmedi mi? ☕💖
Cevap
12Cevap
Kadınlar zaten aldatmaya meyilli adamı sever.. bir kadın bir erkekten eminse zaten bitmiştir o iş
Yav adamdan uzak dur. sen aldatmış hala stalklıyorım falan filan. kendine deger ver.. kendine saygın olsun
olmaz ah alan elbet vurduğu yerden vurulur
Umarım öyle olur
Olmasın inşallah burnundan fitil fitil gelsin
Umarıım
Olabilir yani evren böyle ilerlemiyor
Benzerini yaşadım. Mutlu oluyorlar bence.
Olur
Neden olur
Karma onu bulur umarım🙂
Yaşattığını yaşasın yeter
Nasıl aldattı
İnstagramdan bir çok kadına yürümüş ama nasıl anlatayım kadınlar hep yaşı yüksek bir gün telefonunu kurcaladım öyle gördüm
Kesin yatmıştır onlarla
O kaç yaşında
Kendisi 30 yazdığı kadınlar 40-45 civarı ne yazık ki kadınlardan istediği dönüşü alamamış ret yemiş hep
Olsun aldatmış sonuçta sen kaç yaşındasın
29 olucam 2 ay sonra
İyi ama seni haketmiyor
Bu ilişkinin başından beri duyduğum çevremden tek şey işi yok parası yok alkolik beni evim arabam ve hemşire olduğum için seviyordu herkes bunu söylüyordu şimdi dank ediyor
Ya öyle ise nasıl sevdin be
Hemşıresın ne güzel
1 yıllık taze daha mesleğim atandığımdan beri peşimdeydi zaten
Zorla sanırım
Ney zorla
Zorla kendini sevdirtmiş sana
Tabi bende duygusal boşluktaydım belki de bilmiyorum ama şok oldum hiç hak etmedim paramıda yedi bu arada
İşte üzgünum ama sadece paranı yemek icin seni seviyor numarası yapmış
Olmaz merak etme çıkar ondan bh
Milli yaptimi seni
Hayır
Ciddi iliski degilmiydi
Evet ama zamanı değildi iyi ki de yapmamışım
Nasil zamani degildi ya 29 yasindayim dedin
Evet ama yapmadık yani ne olmuş zorunda mıyım 5-6 aylık ilişkiydi zaten
Zorunda degilsin tabi ama atesle barut yanyana nasil durur
Hiçbir zaman güvenemedim sanırım içimde hep nedensiz şüphe vardı
Hmmm nerdensin
Uyudunmu
Ne yapiyorsun
Olamaz rahat ol
Umarım
Oyle
olur
Nasıl aldattı
Anlattım yorumda var
Olur
Nasıl olur çok garip geliyor
Neden hayat devam ediyor
Ben mesajlarını yakalayana kadar senin için ölürüm falan diyordu trajikomik geliyor ondan şaşırıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?